Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα ενδιαφέρομαι για  μια φτηνή μητρική g σοκετ 1150 λόγο του ότι έχω έναν g3258 έχετε να μ προτείνετε μια μητρικη μεχρι 60 ευρω 

Δημοσ.

O/c θα κανεις η οχι?

nai ενα πολυ μικρο γτ σκεφτομαι την h81 poy δεν την εχω δουλεψει καθολου να την δωσω και να παω σε b85 

Δημοσ.

Δωστο οπως ειναι και παρε εναν g4560 να τον ευχαριστηθεις.. ;)

ωραια τα δινω και τα δυο και βγαζω 85 ευρω  μετα τι περνω ? γτ ο cpu p μ εβαλες να δω κανει  65 ευρω 

Δημοσ.

καταρχην και τις μνημες να δωσεις να πας σε ddr4

να συμπληρωσεις κατι ακομα,να παρεις μνημες δδρ4 και μια φθηνη 110m η b150

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην και τις μνημες να δωσεις να πας σε ddr4

να συμπληρωσεις κατι ακομα,να παρεις μνημες δδρ4 και μια φθηνη 110m η b150

ram τελικα δεν πηρα γτ δεν βρικα στα λεφτα π εψαχνα. εγω να σ πω την αμαρτια μ κοιταζα τον g4400 κανα 40ρι μεσα απο το σιτε και μ τα υπολοιπα 45 ευρω μια b150  

Δημοσ.

μερα με την νυχτα με τον 4560

Αν ειναι ετσι αφου εχεις ηδη τον 3258 ,δεν εχει διαφορες με τον 4400.

Η μενεις οπως εισαι η πας στον 4560..

τιποτα αλλο,

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα αλλο,

ok θα κινηθώ ετσι γ τον φιλο ....γτ εγω δεν σκεφτομαι ακομη γ update πάντως το δικο μ    συστημα ειναι αυτο της υπογραφής 

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα αλλο,

τελικά ψήθηκα και θα πάω εγώ σε νεο σετ έβαλα αγγελία και την μητρική και τον επεξεργαστή απο της καινούργιες  ποια μ πρωτηνεις  να παρω ? και δευτερον  βρικα απο ενα παλικαρι αυτην εδω  αξιζει ...Η τιμη π μ την δινει ειναι 50 

http://www.skroutz.gr/s/8546404/Asus-B150M-Pro-Gaming.html

Δημοσ.

τελικά ψήθηκα και θα πάω εγώ σε νεο σετ έβαλα αγγελία και την μητρική και τον επεξεργαστή απο της καινούργιες  ποια μ πρωτηνεις  να παρω ? και δευτερον  βρικα απο ενα παλικαρι αυτην εδω  αξιζει ...Η τιμη π μ την δινει ειναι 50 

http://www.skroutz.gr/s/8546404/Asus-B150M-Pro-Gaming.html

Αν βάλεις κλειδωμένο cpu και αν το παλικάρι έχει θετικές αξιολογήσεις προχωράς άφοβα μαν ! 

• Like 1
Δημοσ.

Αν βάλεις κλειδωμένο cpu και αν το παλικάρι έχει θετικές αξιολογήσεις προχωράς άφοβα μαν ! 

από της καινούργιες εχεις να μ πρωτεινεις κάποια >?

Δημοσ.

Αξιζει αυτη που βρηκες στα 50..

Μην δωσεις παραπανω για μητρικη.. Επενδυσε σε επεξεργαστη και μνημες.

ok to παιδι π την ειχε  της εκανε  update to bios  ο λογς που την δινει ειναι γτ πηρε  μια ποιο εφετζιδικια ! τωρα απο επεξεργαστη γ παιχνιδια οπως 2κ , αυτοκινητα τυπου wrc , fifa , mortal combat x και κανα νεο game αξιζει ο 6500...? Κ τελος η καρτα γραφικων π εχω ειναι μια msi armor 2x r9 380 2gb θα με καλυψει στα παιχνιδια η να την δωσω ?

Δημοσ.

ok to παιδι π την ειχε  της εκανε  update to bios  ο λογς που την δινει ειναι γτ πηρε  μια ποιο εφετζιδικια ! τωρα απο επεξεργαστη γ παιχνιδια οπως 2κ , αυτοκινητα τυπου wrc , fifa , mortal combat x και κανα νεο game αξιζει ο 6500...? Κ τελος η καρτα γραφικων π εχω ειναι μια msi armor 2x r9 380 2gb θα με καλυψει στα παιχνιδια η να την δωσω ?

Kαλυτερα παρε εναν kabylake..

Αν σε παιρνει οικονομικα,την δωσεις και πας σε αλλη καρτα γιατι οχι?

Σε καλυπτει παντως προς το παρον, στην τελικη την δοκιμαζεις και αποφασιζεις μετα αν σου κανει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...