Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα ειδοποιήσεων για emails. Κάτι σαν το x-notifier (το γνωστό plugin του Firefox που πλέον δεν λειτουργεί καλά).

Θέλω να δείχνει μόνο ειδοποιήσεις με pop-up ,και όχι και τα ίδια τα emails, και να πατάς και να σε πηγαίνει στην αντίστοιχη σελίδα της υπηρεσίας του email.

Θέλω επίσης να είναι ασφαλές μιας και θα του δώσω τους κωδικούς μου.

Έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Δημοσ.

Δεν είναι πιο απλό να έχεις την σελίδα του email ήδη ανοιχτή και να βλέπεις απλά το favicon στο tab αν έχει αλλάξει;

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιατί δεν βάζεις την επέκταση της google στο chrome μια χαρά είναι!

Άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να καρφιτσώσεις τη καρτέλα του gmail και να είναι μόνιμη κάθε φορά που ανοίγεις τον περιηγητή.

το xnotifier neo δε δουλεύει ; 

(σε chrome μια χαρά δουλεύει πάντως και δεν χρειάζεται να βάλεις κωδικούς)

Δεν τα βάζεις αλλά από κάπου τα παίρνουν.

Για ασφάλεια ας μη μιλήσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν είναι πιο απλό να έχεις την σελίδα του email ήδη ανοιχτή και να βλέπεις απλά το favicon στο tab αν έχει αλλάξει;

Όχι γιατί θέλω να παίρνω ειδοποιήσεις για 6-7 διαφορετικά emails.

το xnotifier neo δε δουλεύει ;

(σε chrome μια χαρά δουλεύει πάντως και δεν χρειάζεται να βάλεις κωδικούς)

Χρησιμοποιώ Firefox και δεν θέλω να τον αλλάξω. Δεν το ξέρω το neo που λες, πάντως στον FF έχει συνεχώς προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα γιατί δεν βάζεις την επέκταση της google στο chrome μια χαρά είναι!

Άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να καρφιτσώσεις τη καρτέλα του gmail και να είναι μόνιμη κάθε φορά που ανοίγεις τον περιηγητή.

Δεν τα βάζεις αλλά από κάπου τα παίρνουν.

Για ασφάλεια ας μη μιλήσουμε καλύτερα.

τελείως διαφορετικό να βάλεις κωδικό , όπως έκανες με το παλιό και δεν ξέρεις τι κοιτάει το addon και τελείως διαφορετικό να πρέπει να κάνεις login μια φορά στη κανονική σελίδα

όταν κάνεις account κάπου και σου δίνει την δυνατότητα να συνδεθείς μέσω fb βάζεις τον κωδικό του fb σε εκείνη τη σελίδα ; ΟΧΙ βέβαια , "αδεια" δίνεις απλά οπότε εκείνη η σελίδα δεν έχει στα "χέρια" της τον κωδικό σου του fb

Όχι γιατί θέλω να παίρνω ειδοποιήσεις για 6-7 διαφορετικά emails.

Χρησιμοποιώ Firefox και δεν θέλω να τον αλλάξω. Δεν το ξέρω το neo που λες, πάντως στον FF έχει συνεχώς προβλήματα.

αν δεις στα addon στον firefox υπάρχει και το Neo και το Lite , τα βάζεις να δεις αν σε βολεύουν

απλά δεν πρέπει να είναι καλό αν έχεις email πέραν των κλασικών 

Επεξ/σία από kodorevi8ulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...