Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με OKI Microline 520 Elite


Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω τον εν λόγω εκτυπωτή με το εξής πρόβλημα. Αναβοσβήνει συνέχεια το Alarm light και από τα υπόλοιπα ανάβει στο Pitch character το 10 και το prop. Δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα κανενός κουμπιού. 

Τον άνοιξα, τον καθάρισα πλήρως, τα πάντα, αισθητήρες κλπ κλπ. Το πρόβλημα παραμένει. Διάβασα διάφορα στο ιντερνετ. Στην εταιρία λέει ότι δεν έχει μπει καλά το χαρτί κλπ. Σε κάτι ξένα φορουμ λένε ότι συνήθως έχει πρόβλημα η πλακέτα όταν το παρουσιάζει αυτό. 

 

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω? Τι να κοιτάξω? Είδα λίγο την πλακέτα αλλά δεν βλέπω με το μάτι πάντα κάποια εμφανή ζημιά, κάποιον πυκνωτή κλπ. Κάποιος να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε χωρίς αλλαγή πλακέτας? ευχαριστώ πολύ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμαμάμαι όταν αναβοσβήνει το alarm αν είναι paper jam ή κεφαλή. Αν και νομίζω πως είναι κεφαλή, γιατί στο paper jam ανταποκρίνονται τα πλήκτρα.

Μπορείς αν το έχεις, να βγάλεις και να ξαναβάλεις την κεφαλή μπας και γίνει τίποτα, αλλά δεν το νομίζω.

Αν χρειάζεσαι dot matrix, φτιάξ' τον στην αντιπροσωπεία, να περιμένεις 150-200 ευρώ. Αν τον δουλεύεις και τον χρειάζεσαι είμαι υπέρ της άποψης να τον επισκευάσεις γιατί είναι σκυλί εκτυπωτής (όπως κατάλαβες και 'συ).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ισχύει, αυτοί οι εκτυπωτές είναι σκυλιά. αλλά μετά από τόσα χρόνια ε λογικό είναι να πάθουν κάτι. θα βγάλω και την κεφαλή μια να την ξαναβάλω. το έχω και μέρες κλειστό οπότε δεν θα με χτυπήσει αυτό το ρευματάκι που βροντάει άμα ακουμπήσεις την κεφαλή. αν και εγώ ότι και να ακουμπήσω τσάφ κάνω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα τπτ δεν έγινε τελικά. ότι έκανε πριν κάνει και τώρα. dead.  
κοίτα εγώ ότι και να ακουμπήσω κάνω τσαφ στον χώρο που δουλεύω. δεν ξέρω γιατί! πάω να κατέβω τη σκάλα, ακουμπάω τα μεταλλικά κάγκελα, τσαφ! εδώ εκεί τα ίδια. αφού πριν πιάσω οτιδήποτε ηλεκτρονικό, πασπατεύω πρώτα τα κουτιά να φύγει το ρεύμα που κουβαλάω! Κάτι στον χώρο φταίει, γιατί αλλού δεν το παθαίνω αυτό. μου φαίνεται θα πρέπει να βάλω αυτό το βραχιολάκι το αντιστατικό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...