Heatspreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν αλλάζουμε πάστες γενικά. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.
HotShot84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω οταν ειχα θεμα με θερμοκρασια απο καρτα αλλαζα το airflow του κουτιου, ή με χωροταξικη αλλαγη ή με ανεμιστηρακι ή θα αλλαζα κουτι εαν επρεπε. Σπανια ηθελε η καρτα αλλαγη παστας. Αυτο το εκανα μονο οταν εβγαζα το πλαινο απο τον υπολογιστη και δεν εβλεπα διαφορες μεγαλες στην θερμοκρασια της καρτας
Chrisgs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πάντως εμένα μια φορά που επιανε 90+ η γραφικών, η αλλαγή αλοιφής με έσωσε
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εδώ υπενθυμίζω ότι οι εργοστασιακες σε πολλές περιπτώσεις ειναι κακής ποιότητας και μετά την λήξη της εγγύησης θα έπρεπε να αλλάζοντας για να διατηρούνται οι χαμηλές θερμοκρασίες!
Sheogorath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπα, κατα την γνώμη μου οι reference είναι συχνά οι πιο ποιοτικές (σε σειρά 770,780,780ti,970,980,980ti) και αρκετά αθόρυβες (δεν τις λες και dustbusters σε σχέση με κάτι σειρές 400 πχ). Και πολλές φορές τους engineers που έχει η Nvidia δεν τους έχει η Gigabyte/Asus/Palit (τυχαίες εταιρίες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα