the_ar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 SONY KDL-55W756C στα 619 από Mediamarkt. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kdl-55w756c-1161295.html Επόμενη τιμή στο skroutz στα 799€. Μοντέλο του 2015 με VA panel και 100hz. FHD με δορυφορικό δέκτη και πολύ καλή εικόνα. Στα συν το λειτουργικό android (όπως σε όλες τις Sony) για να στήσεις εύκολα kodi. Γενικά δεν έχω ακούσει παράπονα εκτός από την αργή αλλαγή καναλιών στο τηλεοπτικό σήμα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει. Προφανώς και στα 799 δεν αξίζει, αν όμως κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το UHD, τότε είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα 619. Την θεωρώ ισάξια της Samsung 55J6200 που αναφέρεται σε διπλανό θέμα.
fagib2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλή τηλεόραση. Αλλά έχει παίξει στα 500 σε εγκαίνια κοτσο. όπου και την πήρα
stratigos24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Η 755c τώρα στα 750 ευρώ στο skroutz (ίδιες τηλεοράσεις είναι, απλά η 756 είναι η ασημένια). Από εκεί και πέρα, ναι, πολύ καλή, την έχει φίλος (849 την είχε πάρει απο mediamarkt). Για καιρό έπαιζε και στα 729 από sony center. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, στα εγκαίνια Κωτσόβολος Σταδίου είχε παίξει στην εξαιρετική τιμή 499. ΥΓ: Πάντως και 619 δεν είναι και άσχημα. Ξεστοκάρουν εννοείται... Την θεωρώ ισάξια της Samsung 55J6200 που αναφέρεται σε διπλανό θέμα. Kαλύτερη από την j6200.. Παίζει στην κατηγορία της samsung h6400 αυτή η sony 755c/756c Tέλος, άριστη σε τηλεοπτικό. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Θα συνιστούσα προσοχή με την Sony η οποία γενικότερα έχει τεράστιο προβλημα σε αρκετές χώρες με το support της. Εδω στην Ελλάδα την υποστήριξη την έχουν αναλάβει ερασιτέχνες με την κακή έννοια, οπότε εαν δεν είστε τζογαδόροι δεν θα σας την πρότεινα. 1
mtriandros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Θα συνιστούσα προσοχή με την Sony η οποία γενικότερα έχει τεράστιο προβλημα σε αρκετές χώρες με το support της. Εδω στην Ελλάδα την υποστήριξη την έχουν αναλάβει ερασιτέχνες με την κακή έννοια, οπότε εαν δεν είστε τζογαδόροι δεν θα σας την πρότεινα. Δηλαδη ? τι συμβαινει ? εχεις καποια κακη εμπειρεια η ειναι γενικο το φαινομενο ? για δωσε λεπτομεριες να ξερουμε.
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη ? τι συμβαινει ? εχεις καποια κακη εμπειρεια η ειναι γενικο το φαινομενο ? για δωσε λεπτομεριες να ξερουμε. Αυτο που συμβαίνει ειναι οτι αν έχει κάτι η τηλεόραση που ενοχλεί στο μάτι θα σε βγάλουν τρελό και δεν θα στο καλύψουν. Μάλιστα στους όρους της εγγύησης της SONY στο σημείο των εξαιρέσεων γράφει οτι η Sony δεν παρέχει καμία εγγύηση οσον αφορά την ποιότητα την επίδοση την αξιοπιστία την καταλληλότητα του προιόντος ή του λογισμικού που παρέχεται ή συνοδεύει το προιόν,για συγκεκριμένο σκοπό. Χρησιμοποιούν πολύ τον όρο "είναι φυσιολογικό στα πλαίσια της τεχνολογίας" Πιο συγκεκριμένα backlight bleeding / DSE / Banding Κτλ θα τα παντρευτείτε Οπότε ξαναγράφω προσοχή μεγάλη. 1
postfire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που συμβαίνει ειναι οτι αν έχει κάτι η τηλεόραση που ενοχλεί στο μάτι θα σε βγάλουν τρελό και δεν θα στο καλύψουν. Μάλιστα στους όρους της εγγύησης της SONY στο σημείο των εξαιρέσεων γράφει οτι η Sony δεν παρέχει καμία εγγύηση οσον αφορά την ποιότητα την επίδοση την αξιοπιστία την καταλληλότητα του προιόντος ή του λογισμικού που παρέχεται ή συνοδεύει το προιόν,για συγκεκριμένο σκοπό. Χρησιμοποιούν πολύ τον όρο "είναι φυσιολογικό στα πλαίσια της τεχνολογίας" Πιο συγκεκριμένα backlight bleeding / DSE / Banding Κτλ θα τα παντρευτείτε Οπότε ξαναγράφω προσοχή μεγάλη. την εχω πατησει με 55αρα 2 αλλαγες και ειχε στην μεση 2 τεραστια σαν αυγα δεινοσαυρου 2 αλλαγες και τα ιδια μετα ακυρωσα κια πηρα λλαη μαρκα 1
kax54638 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που συμβαίνει ειναι οτι αν έχει κάτι η τηλεόραση που ενοχλεί στο μάτι θα σε βγάλουν τρελό και δεν θα στο καλύψουν. Μάλιστα στους όρους της εγγύησης της SONY στο σημείο των εξαιρέσεων γράφει οτι η Sony δεν παρέχει καμία εγγύηση οσον αφορά την ποιότητα την επίδοση την αξιοπιστία την καταλληλότητα του προιόντος ή του λογισμικού που παρέχεται ή συνοδεύει το προιόν,για συγκεκριμένο σκοπό. Χρησιμοποιούν πολύ τον όρο "είναι φυσιολογικό στα πλαίσια της τεχνολογίας" Πιο συγκεκριμένα backlight bleeding / DSE / Banding Κτλ θα τα παντρευτείτε Οπότε ξαναγράφω προσοχή μεγάλη. Ότι ακριβώς λέει ο Prof_Chaos. Ακριβώς αυτά συνέβησαν σε δική μου τηλεόραση με εντονότατο clouding και light bleeding. Τα θεωρούν ότι είναι φυσιολογικά και δεν δέχονται καμία κουβέντα επί του θέματος. Ούτε φυσικά αντικατάσταση, ούτε επιστροφή χρημάτων, τίποτα. Μάλιστα έχουν και επίσημη σελίδα που σου λέει αν σε ενοχλεί χαμήλωσε την φωτεινότητα και άλλα τέτοια "μπακαλίστικα" ως λύση. Κρίμα για τέτοια εταιρία. Εγώ περιμένω να τελειώσουν οι δόσεις της δικής μου και να την αλλάξω. 1
paragontikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ισως αξιζει και για gaming, εχει 37ms input lag
leros2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης (Απο την προσφορά του Κωτσόβολου τα 500€). Τα καλύτερα 500 που έδωσα για τηλέοραση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα