Nickboubas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα! Ποτηρι με νερο εκανε πατουρα το τραπεζι της καφετεριας και μεσα στον χαμο ηταν και το ...29ημερων ΧΙΑΟΜΙ μου!!Ηταν σε θηκη...δεν βραχηκε πολυ...μονο η υποδοχη ακουστηκων ειχε επαφη με νερο! Το σκουπισα κτλπ...το τσεκαρα κτλπ απο τις 11 το πρωι μεχρι στις 8 το βραδυ ολα δουλευαν οκ! Ξαφνικα εκλεισε...κι απο τοτε ανοιγει μονο με RESET ( volume up + power button 10'') και ειτε δεν μου φορτωνει το android και μου βγαζει περιβσλλον προγραμματισμου σε κινεζικα ειτε ανοιγει κανονικα αλλα δεν αντσποκρινετε η οθονη με την καμια!¡! Θεραπεια εχουμε,!?¿?? Εκτος των κλασσικων πχ πιστολακι μαλλιων(δοκιμασα ...τζιφος) χωσιμο σε ρυζι .,.( το εβαλα πριν ...σκεφτομαι να το αφησω 1-2μερες¡!) Υποψιν.,.οταν εβγαλα την καρτα σιμ να την δουλεψω σε ενα παλιο samsung που εχω καβατζα.,.βρηκα ιχνη υγρασιας στην θηκη υποδοχης της sim
Nickboubas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πριν ενα μηνα αγορασμενο απο Κωτσοβολο... Να τους το παω ή να ψαχτω σε κανα φιλαρακι που ξερει απο αυτα....?
Chris92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μπολακι με ρυζι,το αφηνεις μεσα καμποσες μρες και αγιος ο θεος
Nickboubas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 12 ωρες μεσα στο ρυζι...και σημερα το πρωι που το τσεκαρα,μετα απο διπλο reset (κινεζικα στο πρωτο-φορτωμα android στο δευτερο) το κινητο τα σπαει ξανα!!!!!!¡! Χλευαζα τον τροπο αλλα...ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΥΖΙ!!!! Στην περιπτωση μου μεσα σε μια νυχτα εκανε παπαδες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα