poulios_s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 για σας παιδια.. εχω ενα προβλημα με τις μνημες.. εχω ενα 2ο pc... xeon 5405 abit ip35 pro kai 4gb ram(2x2gb ddr2 800mhz).. το θεμα ειναι οτι βρηκα κατι μνημες transcend axe ram 2gb kit ddr2 800+ cl4.. πήγα να τιν βαλω και οταν πατάω το power με κάνει συνεχόμενο μπιπ... τις δοκίμασα μόνες τους και παίζουν μια χαρα.. υπαρχή περίπτωση να μην ειναι συμβατές???
banalisgeorge Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ναι φίλε το έπαθα και εγω με xeon είχα veganes και δεν άνοιγε και έβαλα balistis και όλα καλα
Kostas.karras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 για σας παιδια.. εχω ενα προβλημα με τις μνημες.. εχω ενα 2ο pc... xeon 5405 abit ip35 pro kai 4gb ram(2x2gb ddr2 800mhz).. το θεμα ειναι οτι βρηκα κατι μνημες transcend axe ram 2gb kit ddr2 800+ cl4.. πήγα να τιν βαλω και οταν πατάω το power με κάνει συνεχόμενο μπιπ... τις δοκίμασα μόνες τους και παίζουν μια χαρα.. υπαρχή περίπτωση να μην ειναι συμβατές??? Παιζει και με τα δυο σετακια χωριστα αλλα δεν παιζουν τα σετακια μεταξυ τους?
poulios_s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ακριβώς... Ξεχωριστά παίζουν.... Μαζί αν τα βάλω δε κάνει τίποτα.,
Kostas.karras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ασυμβατοτητα μεταξυ τους λογικα.. Δοκιμασες ας πουμε,να βαλεις στα μπλε σλοτ το ενα ζευγαρι,και στα μαυρα το αλλο? Δοκιμασες να βαλεις ενα ζευγαρι πανω και μια μνημη μονο απο το αλλο ζευγαρι?
poulios_s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 δοκίμασα ολους τους συνδυασμούς..... αλλα τιποτα....δοκιμασα και μεσα απο to bios να κατεβασω τιν ταχύτητα αλλα και πάλι τιποτα...
Kostas.karras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ε ,ασυμβατοτητα μεταξυ μνημων.. Δωστες τις 2x1gb και βρες συμβατες, crucial ballistik για 775 ειναι στανταρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα