Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα χωρίς λόγο ξεκίνησε ένα πρόβλημα με το 4s μου και θα ήθελα μια βοήθεια.

Χωρίς λόγο και αφορμή δεν ακούγεται το μικρόφωνο καθόλου. Με ακουστικά και ανοικτή ακρόαση δουλεύει κανονικά αλλά μόνο τότε.

Τι κλείσιμο, τι flight mode , τίποτα δεν λειτούργησε. Καμία ιδέα;

Υ.Γ. Στην τσέπη το είχα, δεν το χτύπησα πουθενά!

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα χωρίς λόγο ξεκίνησε ένα πρόβλημα με το 4s μου και θα ήθελα μια βοήθεια.

Χωρίς λόγο και αφορμή δεν ακούγεται το μικρόφωνο καθόλου. Με ακουστικά και ανοικτή ακρόαση δουλεύει κανονικά αλλά μόνο τότε.

Τι κλείσιμο, τι flight mode , τίποτα δεν λειτούργησε. Καμία ιδέα;

Υ.Γ. Στην τσέπη το είχα, δεν το χτύπησα πουθενά!

ήταν η ώρα του αλλαξε το βρες εν φθηνό κατάστημα που επιδιορθώνει κινητά  είναι  φθηνό σαν ανταλλακτικό αλλά θέλει προσοχή έχει ένα μαύρο προστατευτικό λαστιχένιο που πρέπει να μπει μέσα το μικρόφωνο να μπει . αρκετές φορές μπορεί να θέλει καθάρισμα αυτό το μαύρο έλασμα γιατί μπορεί να μην φταίει το ηχείο και έχει σκουπιδάκια που το βουλώσαν  δεν είναι δύσκολο να το καθαρίσεις εάν έχεις ξανάνοιξε εάν όχι καλύτερα να πας για επιδιόρθωση δεν πιστεύω να είναι ακριβή 

Δημοσ.

Έχω το 7ρι.

Κάποια λύση;

σου γράφω από πάνω  αναλυτικά μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα αλλιώς αντικατάσταση . 

υπάρχει και σκέτο το ανταλλακτικό αλλά θέλει εμπειρία για αποκόλληση του παλιού και κόλλημα στην καλωδιοταινια αλλά δοκίμασε πρώτα να καθαρίσεις το μαύρο έλασμα μου έχει τύχει αρκετές φορές να έχει μέσα βρομιά (από την λιπαρότητα τον χεριών) 

Υ.Γ στην φωτογραφία είναι το ανταλλακτικό που θες 

post-291247-0-96360500-1485722115_thumb.png

Δημοσ.

Το θέμα είναι Ότι στην ανοικτή ακρόαση δουλεύει κανονικά. Είναι λογικό; έχει πάνω από 1 μικρόφωνα μήπως;

ναι λογικό είναι  από τα speakers και το δεύτερο μικρόφωνο (noise cancellation)

στο  ired (40€) και στην irepair (45€) πανάκριβα δεν ξέρω εάν αξίζει να το επισκευάσεις έχω προσωπική άποψη πριν μια εβδομάδα μου ζητούσαν 50-60€ για μια κόλληση ενός κονεκτορα μπαταριάς και φυσικά δεν τα πήραν βρήκα σχεδόν στα μισά λεφτά και εάν θες ρώτα εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...