nikolakisteo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας φίλοι μου.Έχω ένα παράξενο πρόβλημα που εμφανίστηκε χτες στο laptop της κόρης μου ένα HP Pavilion 15-n205sv με i5 - 4200U. Ανοίγει κανονικά το laptop πάει να βάλει κωδικό για να ανοίξει και πληκτρολογεί τον κωδικό της και μπαίνουν άλλα γράμματα και νούμερα από αυτά που πατάει στο πληκτρολόγιο.Καταφέραμε και το ανοίξαμε με τα χίλια ζόρια. Κατά την πληκτρολόγηση κειμένου εκτός από τα γράμματα που πληκτρολογεί εμφανίζονται διαφορετικά γράμματα, διπλά γράμματα, αριθμοί κ.λ.π.Το πιθανότερο είναι να φταίει το πληκτρολόγιο. Αύριο θα προσπαθήσω να το φέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μπας και στρώσει αν τα καταφέρω. Και να δώ αν είναι θέμα πληκτρολογίου ή κάτι άλλο .Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ,
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας φίλοι μου. Έχω ένα παράξενο πρόβλημα που εμφανίστηκε χτες στο laptop της κόρης μου ένα HP Pavilion 15-n205sv με i5 - 4200U. Ανοίγει κανονικά το laptop πάει να βάλει κωδικό για να ανοίξει και πληκτρολογεί τον κωδικό της και μπαίνουν άλλα γράμματα και νούμερα από αυτά που πατάει στο πληκτρολόγιο. Καταφέραμε και το ανοίξαμε με τα χίλια ζόρια. Κατά την πληκτρολόγηση κειμένου εκτός από τα γράμματα που πληκτρολογεί εμφανίζονται διαφορετικά γράμματα, διπλά γράμματα, αριθμοί κ.λ.π. Το πιθανότερο είναι να φταίει το πληκτρολόγιο. Αύριο θα προσπαθήσω να το φέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μπας και στρώσει αν τα καταφέρω. Και να δώ αν είναι θέμα πληκτρολογίου ή κάτι άλλο . Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ, διέγραψε το πληκτρολόγιο από την διαχείριση συσκευών και κάνε restart
coolerman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας φίλοι μου. Έχω ένα παράξενο πρόβλημα που εμφανίστηκε χτες στο laptop της κόρης μου ένα HP Pavilion 15-n205sv με i5 - 4200U. Ανοίγει κανονικά το laptop πάει να βάλει κωδικό για να ανοίξει και πληκτρολογεί τον κωδικό της και μπαίνουν άλλα γράμματα και νούμερα από αυτά που πατάει στο πληκτρολόγιο. Καταφέραμε και το ανοίξαμε με τα χίλια ζόρια. Κατά την πληκτρολόγηση κειμένου εκτός από τα γράμματα που πληκτρολογεί εμφανίζονται διαφορετικά γράμματα, διπλά γράμματα, αριθμοί κ.λ.π. Το πιθανότερο είναι να φταίει το πληκτρολόγιο. Αύριο θα προσπαθήσω να το φέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μπας και στρώσει αν τα καταφέρω. Και να δώ αν είναι θέμα πληκτρολογίου ή κάτι άλλο . Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ, Εγγύηση έχει;;
SupaCoopa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τσεκαρε αν υπαρχει BIOS update για το μοντελο σου. Ενα HP ProBook μου εκανε κατι παρομοια κολπα με το πληκτρολογιο και εστρωσε με αυτον τον τροπο. Το ιδιο συμβουλευει και το επισημο site υποστηριξης.
nikolakisteo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας φίλοι μου. Έκανα bios update, διαγραφή πληκτρολογίου και ξανά εγκατάσταση, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τπτ. Το πρόβλημα παραμένει. Ευτυχώς έχει εγγύηση και αύριο το πάω για έλεγχο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τις συμβουλές σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα