therion13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αγόρασα το romoss polymos 20 και έχω να πω ότι είναι πολύ καλο. Ήρθε με 3/4 λαμπάκια μπαταρία και αυτά τα 3 μου φώτισαν πολλές φορές το κινητό. Άδειασε όμως και είπα να τον φροντίσω με τον φορτιστή μου έναν lg 0.85Α Μετά από 24 ώρες ακόμα αναβοσβήνει το πρώτο λαμπάκι και ο φορτιστής παγομενος, ούτε καν χαλαρός! Το έβαλα σε έναν Alcatel 0.55A και τίποτα παλι. Το βάζω στο λάπτοπ και σε 5 ώρες πήρε 2/4 λαμπάκια που ο κατασκευαστής λέει με 2Α φορτιστή θέλει 13 ωρες. Γιατί το φορτίζει το λάπτοπ και όχι οι φορτιστές μου? Τι φορτιστή πρέπει μα παρω?
jimzak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 20.000mah είναι? Πάρε έναν φορτιστή σαν αυτόν http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-fast-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569 να κάνεις την δουλειά σου.Οι φορτιστές που έχεις είναι σχετικά αδύναμοι , το usb του λαπτοπ σου δίνει παραπάνω αμπέρ από τους 2 φορτιστές που αναφέρεις. 1
therion13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 20.000mah είναι? Πάρε έναν φορτιστή σαν αυτόν http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-fast-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569 να κάνεις την δουλειά σου.Οι φορτιστές που έχεις είναι σχετικά αδύναμοι , το usb του λαπτοπ σου δίνει παραπάνω αμπέρ από τους 2 φορτιστές που αναφέρεις. Δηλαδη φταίει ο φορτιστής; Δεν θα έπρεπε έστω να φορτίζει πιο αργά; Είναι φυσιολογικό που δεν φορτίζει καν; Παντός Ναι αυτό θα κάνω θα αγοράσω κανέναν 2Α φορτιστή.
jimzak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο 0.85 του LG θα ήθελε κάπου στο 24ωρο να σου το φορτίσει. Απλά πιστεύω πως λόγω των χαμηλών amper και την μεγάλη χωρητικότητα της συστηχιας των μπαταριών του powerbank δεν μπορούνε καν να ξεκινήσουν την διαδικασία φόρτισης. Σε μερικούς τύπους μπαταριών, αν τα κελιά τους πέσουν κάτω από μια συγκεκριμένη τάση χρειάζονται κάποια ένταση από το ρεύμα του φορτιστή για να πάρουνε "μπροστα" και να ξεκινήσουν την διαδικασία. Εφόσον το power bank δεν έχει κάποιο πρόβλημα αφού το τσέκαρες ότι φορτίζει στην θύρα usb του laptop (αλήθεια η θύρα ήταν usb 3? Γιατί σε usb 2.0 βγάζει 0.5Α αν θυμάμαι σωστά) κατά 99% είναι θέμα φορτιστή.
therion13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο 0.85 του LG θα ήθελε κάπου στο 24ωρο να σου το φορτίσει. Απλά πιστεύω πως λόγω των χαμηλών amper και την μεγάλη χωρητικότητα της συστηχιας των μπαταριών του powerbank δεν μπορούνε καν να ξεκινήσουν την διαδικασία φόρτισης. Σε μερικούς τύπους μπαταριών, αν τα κελιά τους πέσουν κάτω από μια συγκεκριμένη τάση χρειάζονται κάποια ένταση από το ρεύμα του φορτιστή για να πάρουνε "μπροστα" και να ξεκινήσουν την διαδικασία. Εφόσον το power bank δεν έχει κάποιο πρόβλημα αφού το τσέκαρες ότι φορτίζει στην θύρα usb του laptop (αλήθεια η θύρα ήταν usb 3? Γιατί σε usb 2.0 βγάζει 0.5Α αν θυμάμαι σωστά) κατά 99% είναι θέμα φορτιστή. Ναι και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω. Δείχνει οτι φορτίζει αλλα θα δίνει κάποιο μηδαμινό ρεύμα σαν να την βλέπει οτι είναι φορτισμένη η απλός δεν μπορεί να ξεκινήσει. Το usb (usb 2) του λάπτοπ ναι 5V στα 0.5A δίνει αλλα διάβασα οτι υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που μπορεί μέχρι 1.5Α γιατι συγκεκριμένο που το έβαλα είναι 2 σε 1, λέει eSATA / usb ίσως να δίνει παραπάνω. Είχα ήδη παραγγείλει αυτόν εδώ http://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_400732.html λεει και 3A αλλα κάπου θα χάθηκε και μου τον ξανα στέλνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα