Προς το περιεχόμενο

αναζητηση φωτογραφικης μηχανης.


sofouliss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, μια φιλη ψαχνει μια φωτογραφικη γενικης χρησης, καλης ποιοτητας για ταξιδια κυριως, για εκδρομες, κλπ. θελει να ειναι ευχρηστη, κ να μην αλλαζει φακους, οποτε αποκλειουμε DSLR,  εχει μια coolpix l340 αλλα δεν την καλυπτει, εχει πολυ λιγες επιλογες. μπορει να δωσει μεχρι 300ε εχετε να μ προτεινετε μια αξιοπρεπη λυση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για καινούρια ψάχνει ή και για μεταχειρισμένη δεν έχει πρόβλημα;

 

Σε τί ακριβώς δεν την κάλυψε η l340;; Για να ξέρουμε να προτείνουμε κάποια άλλη που να τα έχει ή να έχει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που της λείπουν..

 

Το ζοομ την ενδιαφέρει;

 

Το να πάρει μια mirrorless και να μείνει με τον κιτ φακό το σκέφτεται;; Το ότι μια μηχανή αλλάζει φακούς δεν σε αναγκάζει να πάρεις και άλλο φακό, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως με το μαμά φακό είναι καλύτερο από όλες - σχεδόν όλες τις compact.

Επεξ/σία από stratigos24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν βρει μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση δεν εχει προβλημα. αλλα αυτο ειναι λιγο ρισκο λογο αποστασης. ειναι σε επαρχια. την ενδιαφερει η καλη ποιοτητα εικονας. αυτη η καμερα βγαζει μετριες φωτο κ πολλες φορες το κινητο της αποδιδει καλυτερα. το ζουμ ειναι αδιαφορο.. με ενα μετριο ειναι καλυμενη. συνηθως φωτογραφιζει τοπια ή ανθρωπους σε τοπια ! απ οσο ξερω οι κιτ φακοι δεν ειναι κατι ιδιεταιρο, κ αν μπεις στη διαδικασια να παρεις φωτογραφικη π αλλαζει φακους σιγουρα μετα απο λιγο καιρο θα αναζητησεις κατι καλυτερο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια πρόταση είναι η sony a5100 http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/838881-sony-a5100-αριστη/ άριστη κάμερα μόνο το evf απουσιάζει αλλά αποζημιώνει με το εξαιρετικό της βίντεο.

Τώρα για την κατάσταση της όλο και κάποιος γνωστός της θα μπορούσε να την έβλεπε από κοντά πριν την οριστική απόφαση.

Δεν τα ψάχνω ιδιαίτερα τα μεταχειρισμένα αλλά είχε γίνει προσφάτως πρόταση σε άλλο ενδιαφερόμενο η κάμερα αυτή και έπεσε στην αντίληψή μου.

 

Προσωπικά με κλειστά μάτια είναι και η διαφορά €90 πραγματικά πολύ μικρή αν είναι σε καλή κατάσταση όπως αναγράφει ο πωλητής.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...