kiriakos5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Sas parakalo opios kseri as pi apo mia as pei ton tragoudisti kai to onoma tou tragoudiou euxaristo.xronia polla
alitsa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Βρέχει φωτιά στη στράτα μου- Στράτος Διονυσίου
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μάνος Λοίζος - Το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας Νότης Σφακιανάκης - Ο Αετός Αν και λάτρης του Νότη, δεν θα μπορούσα να τα βάλω με άλλη σειρά...
Cue Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μητροπάνος - Το Ζειμπέκικο του Αρχαγγέλου Μητροπάνος & Μικρούτσικος - Ρόζα ...
nthanasis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μάνος Λοίζος - Το Ζεϊμπέκικο της ΕυδοκίαςΝότης Σφακιανάκης - Ο Αετός Αν και λάτρης του Νότη' date=' δεν θα μπορούσα να τα βάλω με άλλη σειρά...[/quote'] Pos mono mia protasi me ekane na se simpathiso poli Notis rules!!!
Cristina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μαρινέλλα - Τι έκανα για πάρτη μου Μαρινέλλα - Άμα δείτε το φεγγάρι Σ. Καζαντζίδης - Δεν θα ξαναγαπήσω Σ. Καζαντζίδης - Ό,τι αγαπάω εγώ, πεθαίνει Γλυκερία - Μέχρι να βρούμε ουρανό Κ. Κούκα - Δεν υπάρχουν άγγελοι Β. Καρράς - Νύχτα Ξελογιάστρα Β. Καρράς - Το Χελιδόνι Γ. Πλούταρχος - Υπήρχαν Όρκοι Σ. Ρόκκος - Απόψε θα γίνεις δική μου Σ. Ρόκκος - Άσ' τους άλλους Σ. Ρόκκος - Πονάει η Αγάπη :|
alitsa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μαρινέλλα - Τι έκανα για πάρτη μουΣ. Καζαντζίδης - Δεν θα ξαναγαπήσω Σ. Καζαντζίδης - Ό' date='τι αγαπάω εγώ, πεθαίνει :|[/quote'] Από τα καλύτερα και αγαπημένα μου παρόλο που προτιμώ τον Διονυσίου. Πολύ καλές επιλογές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μάνος Λοίζος - Το Ζεϊμπέκικο της ΕυδοκίαςΝότης Σφακιανάκης - Ο Αετός Αν και λάτρης του Νότη' date=' δεν θα μπορούσα να τα βάλω με άλλη σειρά...[/quote'] Οποιανου λατρεις και να ειμαστα το Ζειμπεκικο της Ευδοκιας ειναι και θα ειναι το κορυφαιο !!!! Για τον Αετο ,αν και δεν εχω σε καμμια εκτιμηση τον Σφακιανακη ,νομιζω δικαια το τραγουδι αυτο μπορει να ειναι στη δευτερη θεση.Λες και ειχε γραφτει ειδικα για το πληρωμα του μοιραιου ελικοπτερου στα γεγονοτα της Εθνικης ντροπης στα Ιμια.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Οποιανου λατρεις και να ειμαστα το Ζειμπεκικο της Ευδοκιας ειναι και θα ειναι το κορυφαιο !!!! Για τον Αετο ' date='αν και δεν εχω σε καμμια εκτιμηση τον Σφακιανακη ,νομιζω δικαια το τραγουδι αυτο μπορει να ειναι στη δευτερη θεση.[/color'] Και για να δώσω λίγο μεγαλύτερο βάρος στην πρώτη φράση σου, πολλοί θεωρούν ότι το Ζειμπεκικο της Ευδοκιας θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος Εθνικός μας Υμνος. Όσο για τον Αετό, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αλέκο κ' Ειρήνη Χρυσοβέργη καθώς και στον Σπύρο Γιατρά (μιας και είδα τον κ.Γιάννη να ερωτά σε άλλο thread...)
Founes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Loipon i seira den paizei kanena rolo ta egrapsa opws mou irthan gialia karfia... paei kai gia to top 10mou se allo post 01.Nikos Vertis - Vradiase 02.Notis - Mipws eimai trelos 03.Notis - Aetos 04.Terlegas - Thelw na fygw 05.Xrisoxoidis - Alitis kai Amartolos 06.Terzis - Fevgontas 07.Terzis/Theodoridou - Den thelw tetoious filous 08.Ploutarxos - Ypirxan Orkoi 09.Gonidis - Anoixe tou tou trelou 10.Vandi - Nyxtolouloudo
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Γνωμη μου βεβαια αλλα πιστεω οτι ζειμπεκικο τραγουδι απο νεους καλιτεχνες ,πλην ελαχιστων εξεραισεων ειναι λιγο ιεροσυλια... Τραγουδιωντε για ενα μικρο χρονικο διαστημα, χορευοντε για πιο μικρο ενω αλλα ζειμπεκικα ειναι ...και νυν και αει και εις τους αιωνες των αιωνων!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Κατα βάση συμφωνούμε, αλλά please define "νεους καλλιτεχνες" για αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων... ΟΚ. Η δεύτερη γραμμή σου το έκανε πιο ξεκάθαρο, αλλά μάλλον γράφτηκε όταν πατούσα το Post...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Κατα βάση συμφωνούμε' date=' αλλά please define "νεους καλλιτεχνες" για αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων...[i']ΟΚ. Η δεύτερη γραμμή σου το έκανε πιο ξεκάθαρο, αλλά μάλλον γράφτηκε όταν πατούσα το Post...[/i] Αν τα αγγλικα μου ηταν καλιτερα θα συμφωνουσαμε πιο πολυ!!!! define= δινω ορισμο To magenta Πολυλεξικο να ειναι καλα !!!! Χαχαχαχα !!!!!!
Herculess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Zeimpekies xoris Stamati gonidi kai "Me pianoyn ta klamata" ????? Ginete? Den GINETE!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.