Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ρωτησω κατι.Πηρα ενα android tv box το QU+ one και εχω προβλημα με τους υποτιτλους.Ολοι οι players(ενσωματωμενος,,media player,vlc,kodi κλπ) δεν εμφανιζουν ελληνικους χαρακτηρες.Εμφανιζοντσι "κινεζικα" σα να υπαρχει προβλημα κωδικοποιησης.Υπαρχει καποια λυση?Ξερετε καποια android tv box που λειτουργουν οκ?Πχ. το mag 410?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα mag δεν είναι ακριβώς android tv boxes αλλά stream players.

Στο qu δες στο kodi στις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους να είναι η κωδικοποίηση στα Ελληνικά. Ποια έκδοση kodi έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

εχω την krypton 17.Μου κσνει εντυπωση οτι δεν εμφανιζει ελλ.υποτιτλους ουτε σε vlc,win mediaplayer κλπ...Το mag δεν υποστηριζει iptv?Ποιες οι διαφορες? Δεν ξερω τι να διαλεξω...Θελω και iptv δυνατοτητες αλλα και player για τσινιες και σειρες που κατεβαζω με υποτιτλους.Φυσικα με ελλ. υποτιτλους.Υπαρχει καποια προταση-λυση?

Δημοσ.

Φιλε micos000 σε ευχαριστω πολυ..το ελυσα στο kodi.Παντως αν εχεις εμπειρια στο θεμα πες μου την αποψη σου για τα adroid tv boxes και την διαφορα με mag...Σε ευχαριστω

Δημοσ.

Τα mag είναι καθαρά stream players και παίζουν από λίστες. Το android tv box είναι στην ουσία ένα tablet και θα παίξει ότι του βάλεις, ακόμα και λίστες. Το kodi είναι media center και κάνει σχεδόν τα πάντα.

Τα mag τα χρησιμοποιούν οι σερβεράδες για να μοιράζουν iptv γιατί δεν έχουν πολλές ρυθμίσεις και είναι ποιο απλά στη λειτουργία τους αλλά πιστεύω ότι ένα μέτριο προς το καλό tv box θα είναι πολύ καλύτερο και θα σου δώσεις περισσότερες επιλογές (fb, yt, web, ipradio, iptv, fotos κτλ).

• Like 1
Δημοσ.

Τα mag ως επί το πλέιστον τρέχουν linux. Το συγκεκριμένο όμως τρέχει android 6.0 οπότε θα έχει store ή θα μπαίνει μετά. Είναι όμως τσιμπημένη η τιμή του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...