Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απ  ότι  βλέπω εδώ  έχω  πέσει  σε  ιδικούς,  ζητώ  βοήθεια.  Θέλω  να  δω  κάποιες  ταινίες  που  κατέβασα, Πως  μπορώ  να  δω  ταινίες    με  υπότιτλους :  Τις  ταινίες  τοuς  βλέπω,  τους  υπότιτλους  πώς  θα  τους  διαβάσει   τη  πρέπει  να  κάνω  :

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απ  ότι  βλέπω εδώ  έχω  πέσει  σε  ιδικούς,  ζητώ  βοήθεια.  Θέλω  να  δω  κάποιες  ταινίες  που  κατέβασα, Πως  μπορώ  να  δω  ταινίες    με  υπότιτλους :  Τις  ταινίες  τοuς  βλέπω,  τους  υπότιτλους  πώς  θα  τους  διαβάσει   τη  πρέπει  να  κάνω  :

Και τι και ποιος και που και πότε κι όταν και γιατί!?

Όπως είπε και ο Χάρρυ Κλυνν.

Δηλαδή!!!

Που βλέπεις τις ταινίες, στο kodi, με κάποιο πρόγραμμα ή στην τηλεόραση;

ΤΟυς υπότιτλους στις ταινίες μπορείς να τους κατεβάσεις ξεχωριστά και βάλεις το αρχείο srt στον φάκελο με την ταινία. Προϋπόθεση είναι να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (copy-paste) με μόνη αλλαγή την κατάληξη.

π.χ.

Best movie ever (2016) brrip.mkv

Best movie ever (2016) brrip.srt

Μετά αναγνωρίζονται αυτόματα από τους περισσότερους (σοβαρούς) Players, τηλεοράσεις (αν υποστηρίζει η tv) και mpeg4 digea αποκωδικοποιητές (για hd αρχεία πρέπει να είναι hd ο αποκωδικοποιητής).

• Like 1
Δημοσ.
Κάτι  δεν  πάει  καλά, έκανα  μια  δοκιμή  με  ένα  στιkάκι,  έβαλα  τους  υπότιτλους  στον  ίδιο  φάκελο  με  την  ταινία, [ The Americans 9.XviD  - The Americans 9.SRT ] μου  παίζει  την  ταινία  χωρίς  υπότιτλους,  πατώ  το  κουμπί  sub  και  μου  βγάζει    subtile of.  Υπάρχει  καμία  διαδικασία  για  να  αλλάξω  το  of  σε  on   μιλάμε  για  τον αποκωδικοποιητή     Ferguson  Ariva T 65.Και  τηλεόραση  SAMSUNG  UE40 J 5100

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα στον υπολογιστή να σιγουρευτείς ότι παίζουν.

Το όνομα όπως είπαμε θα είναι μετονομασία->αντιγραφή από την ταινία και μετονομασία->επικόλληση στους υπότιτλους.

Μετά όμως είναι και το θέμα της samsung. Έχουν αναφέρει αρκετοί ότι δεν εμφανίζει έτσι απλά τους υπότιτλους. Κάνε διπλό κλικ στο srt και πες να το ανοίγει πάντα με το σημειωματάριο (αρχείο κειμένου είναι εξ άλλου).

Όπως θα ανοίξει πήγαινε Αρχείο->Αποθήκευση ως...

Κάτω από το όνομα αρχείου άλλαξε την κωδικοποίηση από ansi σε utf-8. Σε κάποιους δούλεψε έτσι.

Αν πάλι δεν τους εμφανίζει κατέβασε το mkvtoonix, αποσυμπίεσε το και τρέξε το mkvtoolnix-gui.exe. Φόρτωσε το avi και τους υπότιτλους με δεξί κλικ->add files στο πλαίσιο του source files. Μετά επέλεξε από το κάτω πλαίσιο (tracks, chapters...) το subrip/srt track και στο δεξί μέρος, στο general options άλλαξε το Forced track σε Yes.

Πάτα όπως είναι start muxing και θα σου ετοιμάσει ένα mkv (σε δευτερόλεπτα) στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα.

Δοκίμασε με αυτό το mkv και χωρίς να έχεις τους υπότιτλους (είναι ήδη μέσα στο mkv).

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Με  τους  αποκωδικοποιητές  τακτοποιήθηκε  το  θέμα.  Δικό  μου  ήταν  το  λάθος,  στην ονομασία  της  ταινίας  είχα  ένα  κλικ  παραπάνω  κενό. Δοκίμασα  το  στικάκι  σε  δυο  διαφορετικούς  αποκωδικοποιητές,  παίζει  και  στα  δυο. Στο  Ferguson  Ariva T 65  και  σε  ένα  Crystal Audio  sd,  Πάντως  καμιά  σχέση  το  Ferguson  Ariva T 65  δεν  πιάνετε  μπορείς  να  ρυθμίσεις  μέγεθος  κ’   χρώμα   υποτίτλων    στο  Crystal Audio  sd  τίποτα  από  αυτά.  Δοκίμασα  και  το  στικάκι  απευθείας  στην  τηλεόραση  σε  μια  SAMSUNG  UE40 J 5100  παίζει,  αλλά  έχει  πρόβλημα  με  τους  υπότιτλους, με  την  γραφή,  εξωγήινη  γραφή  μου  παρουσιάζει.

Δημοσ.

Για τη sammy άνοιξε τους υπότιτλους με το σημειωματάριο και αποθήκευση ως. Άλλαξε την κωδικοποίηση από ansi σε utf-8. Αν θυμάμαι καλά έτσι παίζει σωστά.

Ο crystal audio, επειδή έχω κι εγώ έναν prime hd, έχει και μέγεθος και χρώμα και αλλάζουν από το κουμπάκι των υποτίτλων στο τηλεκοντρόλ (sub).

Δημοσ.

Καλησπέρα  micos000.  Εντάξει  τακτοποιήθηκε  το θέμα.  Και  με  τους  2  αποκωδικοποιητές   και  με  την  SAMSUNG.  Όλα  μια  χαρά,  ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα λύθηκε!!! Η αίτια ήταν ότι το όνομα χρήστη μου στα Windows ήταν στα ελληνικά και το Subtitles.gr δεν το αναγνώριζε και έτσι πέταγε σφάλμα!! Ακουλουθησα Link.png Site: αυτόν τον οδηγό και άλλαξα το όνομα χρήστη μου και το έβαλα με λατινικούς χαρακτήρες. (Φαίνεται μόνο στον φάκελο Users/Χρήστες. Στην οθόνη σύνδεσης φαίνεται κανονικά το όνομα στα ελληνικά)

Επεξ/σία από crosstrell
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα λύθηκε!!! Η αίτια ήταν ότι το όνομα χρήστη μου στα Windows ήταν στα ελληνικά και το Subtitles.gr δεν το αναγνώριζε και έτσι πέταγε σφάλμα!! [...]

Έλα ρε! Παίζει και εκεί πρόβλημα με τα Ελληνικά στο username;

Καλά κάνω και πάντα χρησιμοποιώ Αγγλικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Έλα ρε! Παίζει και εκεί πρόβλημα με τα Ελληνικά στο username;

Καλά κάνω και πάντα χρησιμοποιώ Αγγλικούς χαρακτήρες.

Παίζει αποτι φαίνεται.. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία καθως σε έναν υπολογιστή με λατινικούς χαρακτήρες στο username έπαιζε και στον δικό μου όχι.. Έγινε το πείραμα και πέτυχε,  οπότε το ποσταρα εδω για να βοηθήσω 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω βαλει το Kodi σε ενα mac mini εχω εγκαταστησει το Subtitles.gr αλλά όταν παω να κατεβασω υποτιτλους μου βγαζει μηνυμα "Failed to download subtitle"

Ξερει κανεις γιατι;

Δημοσ.

Παιδια εχω βαλει το Kodi σε ενα mac mini εχω εγκαταστησει το Subtitles.gr αλλά όταν παω να κατεβασω υποτιτλους μου βγαζει μηνυμα "Failed to download subtitle"

Ξερει κανεις γιατι;

Το κάνει και σε μένα από χθες. Υποθέτω θα περιμένουμε κάποιο update να στρώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...