panos0100 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 τελικα στο αλλαξαν; πηρες κανενα αλλο; για το καταστημα 1
razorblade334 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω παει ακομα γιατι δεν ειμαι τοσο καλα.πρεπει να κατσω να το βγαλω κι απο πανω.να παρω τηλεφωνο και την quest (γιατι αυτο ειναι το you.) Να τους ρωτησω. Κανω χημειοθεραπεια και σορρυ που το λεω εδω. Μου φαινονται βουνο ολα αυτα.οταν ομως επικοινωνησω μαζι τους θα σας ενημερωσω αμεσψς να ξερετε. Τους παιρνω μιση ωρα τωρα και δεν το σηκωνουν... τελικα στο αλλαξαν; πηρες κανενα αλλο; για το καταστημαΔεν εχω παει ακομα γιατι δεν ειμαι τοσο καλα.πρεπει να κατσω να το βγαλω κι απο πανω.να παρω τηλεφωνο και την quest (γιατι αυτο ειναι το you.) Να τους ρωτησω. Κανω χημειοθεραπεια και σορρυ που το λεω εδω. Μου φαινονται βουνο ολα αυτα.οταν ομως επικοινωνησω μαζι τους θα σας ενημερωσω αμεσψς να ξερετε.Τους παιρνω μιση ωρα τωρα και δεν το σηκωνουν... 1
HotShot84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Περαστικα σου και μην σκας για τιποτα ολα φτιαχνονται υγεια να εχουμε 1
razorblade334 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Περαστικα σου και μην σκας για τιποτα ολα φτιαχνονται υγεια να εχουμε ευχαριστω! ετσι ειναι.αυτα ειναι απλως σιδερενια μαυρα κουτια.τιποτε παραπανω.εμεις τους δινουμε αξια επειδη τα αγαπαμε. ειναι το αποκουμπι μας και το χομπυ μας.πρωτα απ ολα ομως πρεπει να ειμαστε κι εμεις καλα αλλιως τιποτε απ ολα αυτα δεν εχει νοημα.ολα φτιαχνονται κι αν ακομα και οχι αν ειμαστε καλα δεν εχει τιποτε αλλο σημασια. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω! ετσι ειναι.αυτα ειναι απλως σιδερενια μαυρα κουτια.τιποτε παραπανω.εμεις τους δινουμε αξια επειδη τα αγαπαμε. ειναι το αποκουμπι μας και το χομπυ μας.πρωτα απ ολα ομως πρεπει να ειμαστε κι εμεις καλα αλλιως τιποτε απ ολα αυτα δεν εχει νοημα.ολα φτιαχνονται κι αν ακομα και οχι αν ειμαστε καλα δεν εχει τιποτε αλλο σημασια. Οπως τα λες φιλε μου και να σαι παντα καλα! Απλα αυτο ειναι το χαρακτηριστικο μας ως ανθρωποι που ειμαστε.. Ολα τα θεωρουμε αυτονοητα και μονο οταν κατι μας λειψει η΄μας τυχει το καταλαβαινουμε οτι ολα ειναι μαλακιες και στο μυαλο μας απλα αναλωνομαστε... Πρεπει να δουμε αναπηρο να ανεβαινει σκαλες(πχ) για να καταλαβουμε πως το οτι περπαταμε ειναι τεραστιο δωρο και να το εκτιμησουμε!.. Τεσπα παει πολυ αλλου η κουβεντα και δεν χρειαζεται νομιζω συνεχεια.... Και παλι περαστικα σου φιλε και να σαι παντα καλα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα