Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειπα να κανω μια αναβαθμιση στο συστημα μου γιατι πιστευα οτι το aerocool kcas 700W που ειχα δεν ειναι αρκετο και αξιοπιστο και αγορασα καινουριο απο το you ενα corsair CX750W. Το απλο.οχι το modular. το εχω ενα μηνα τωρα και ξαφνικα οταν η καρτα κανει rendering μεχρι και σε menu του παιχνιδιου το τροφοδοτικο σφυριζει.ζζζζζζζζ αρκετα δυνατα. οσο πιο πολυ ρευμα ζητα η καρτα και ο cpu τοσο πιο πολυ σφυριζει.

Τι αποψη εχετε για το τροφοδοτικο αυτο? ειναι δυνατον 100Ε τροφοδοτικο σε ενα μηνα να κανει coil whine? και τωρα? μπορω να διεκδικησω αλλαγη η να περιμενω να μου καψει ολο το συστημα?

Δημοσ.

να το πας πισω να σου το αλλάξουν, δυστηχως ειναι η <<φτωχεια>> σειρα της corsair, οποτε λιγο λογικο ειναι, αλλα σκανε απο τετοια σειρα   πανε κανενα seasonic  zalman,   ή αν θες corsair παλι παρε καποια σειρα οπως η rm  ή ΑX αν τις λεω σωστα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου καίει τπτ μην ανησυχείς. Το coil whine θα μπορούσε κάλλιστα να ακούγεται και σε καλύτερα τροφοδοτικά δεν έχει να κάνει με τη φίρμα. Για τα λεφτά του σίγουρα θα μπορούσες να πάρεις καλύτερο πάντως.

Δοκίμασε απο εκεί που το πήρες να κάνεις αλλαγή αλλα επισημαίνω ξανά οτι τον θόρυβο μπορεί να τον ακούς απο οποιοδήποτε τροφοδοτικό, χώρια που πέρασε όπως λές και ένας μήνας απο την αγορά.

Για δώσε specs απο το υπόλοιπ pc

Δημοσ.

Παντως στο πλαισιο ενα TX που ειχα το πηρανε πισω εμενα ισως απο τυχη γιατι λεγανε οτι χαλασε ο ανεμηστρηρας γι αυτο κανει ετσι, και το στειλανε για επισκευη, μετα με δινανε ενα VS ακομα χειροτερο δηλαδη αλλα ο φιλος δεν χανει κατι να δοκιμασει να το παει πισω εγω ειμαι καθετος σε τετοια θεματα ειναι κατασκευαστικο λαθος και πρεπει να δινεται καινουριο τροφοδοτικο

• Like 1
Δημοσ.

να το πας πισω να σου το αλλάξουν, δυστηχως ειναι η <<φτωχεια>> σειρα της corsair, οποτε λιγο λογικο ειναι, αλλα σκανε απο τετοια σειρα   πανε κανενα seasonic  zalman,   ή αν θες corsair παλι παρε καποια σειρα οπως η rm  ή ΑX αν τις λεω σωστα

παιδια δεν προλαβα να κανω request ticket για rma απο την corsair και εγκριθηκε αμεσως!! που σημαινει οτι το ξερουν το προβλημα! τωρα θα παω στο you με τυπωμενη την σελιδα του rma και τον αριθμο του κι αν γινεται θα παρω αλλη σειρα.δεν ηξερα οτι αυτη δεν ειναι καλη.σε εναν φιλο μου του εβαλα ενα cx550 και δεν εχει θεμα.τα υπολοιπα specs ειναι. ι7 6700 ,gtx 1060 windforce oc , 1 ssd 275gb ,1 hdd wd blue 2Tb ,16gb ram ddr4. ποια σειρα να προτιμησω να παρω? την AX?

Δημοσ.

ναι καλυτερα αυτην την ΑΧ  ή εκτος και αν εχει και αλλες μαρκες οπως ειπα και ποιο πανω, αν δεν εχει παρε αυτο το μοντελο για corsair καλο ειναι

Δημοσ.

ναι καλυτερα αυτην την ΑΧ  ή εκτος και αν εχει και αλλες μαρκες οπως ειπα και ποιο πανω, αν δεν εχει παρε αυτο το μοντελο για corsair καλο ειναι

OK!ευχαριστω πανο! απο αλλες μαρκες ποιες ειναι καλες?σορρυ αν σας ζαλιζω παιδια...

Δημοσ.

OK!ευχαριστω πανο! απο αλλες μαρκες ποιες ειναι καλες?σορρυ αν σας ζαλιζω παιδια...

http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/trofodotika/trofodotiko-(psu)-corsair-rmx-series-rm650-650w-go

απο you τίποτα άλλο εκτός απο αυτό μιας και δεν έχουν το 550. Για να βγάλεις συμπέρασμα η σειρά σου έχει 3 και αυτό 10 χρόνια εγγύηση.

Ρωτάς εδώ για απορίες άλλη φορά http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-264

• Moderators
Δημοσ.

παιδια δεν προλαβα να κανω request ticket για rma απο την corsair και εγκριθηκε αμεσως!! που σημαινει οτι το ξερουν το προβλημα! τωρα θα παω στο you με τυπωμενη την σελιδα του rma και τον αριθμο του κι αν γινεται θα παρω αλλη σειρα.δεν ηξερα οτι αυτη δεν ειναι καλη.σε εναν φιλο μου του εβαλα ενα cx550 και δεν εχει θεμα.τα υπολοιπα specs ειναι. ι7 6700 ,gtx 1060 windforce oc , 1 ssd 275gb ,1 hdd wd blue 2Tb ,16gb ram ddr4. ποια σειρα να προτιμησω να παρω? την AX?

Αρχικά για πιο λόγο άνοιξες rma στην Corsair εφόσον θα το πας στο κατάστημα? Αν το στείλεις εσύ στην Corsair χρεώνεσαι μεταφορικα και "αναγκαστικά" θα σου στειλουν ίδιο τροφοδοτικό, αν το πας στο κατάστημα θα κάνουν αυτοί την διαδικασία αλλά και πάλι εφόσον υπάρχει το ίδιο μοντέλο στην αγορά πάλι ίδιο θα σου δώσουν
  • Like 1
Δημοσ.

Αρχικά για πιο λόγο άνοιξες rma στην Corsair εφόσον θα το πας στο κατάστημα? Αν το στείλεις εσύ στην Corsair χρεώνεσαι μεταφορικα και "αναγκαστικά" θα σου στειλουν ίδιο τροφοδοτικό, αν το πας στο κατάστημα θα κάνουν αυτοί την διαδικασία αλλά και πάλι εφόσον υπάρχει το ίδιο μοντέλο στην αγορά πάλι ίδιο θα σου δώσουν

Ουπς!! Αυτο δεν το ηξερα!!

Δημοσ.

Παρε καλυτερα την σειρα RM  ειναι η καλυτερη, κι εγω αυτο εχω 3 χρονια τωρα δεν εβγαλε το παραμικρο ηχο/προβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως εγώ άλλαξα τροφοδοτικό μέσω ticket από την corsair και ευγενικά ζήτησα να χρεωθούν αυτοί τα μεταφορικά λόγω εγγύησης του προϊόντος και το δέχθηκαν. μου έστειλαν προπληρωμένη ταμπέλα να εκτυπώσω, όλη η διαδικασία έγινε μέσω της DHL και διήρκησε μία εβδομάδα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως εγώ άλλαξα τροφοδοτικό μέσω ticket από την corsair και ευγενικά ζήτησα να χρεωθούν αυτοί τα μεταφορικά λόγω εγγύησης του προϊόντος και το δέχθηκαν. μου έστειλαν προπληρωμένη ταμπέλα να εκτυπώσω, όλη η διαδικασία έγινε μέσω της DHL και διήρκησε μία εβδομάδα!

Ναι αρκετές φορές το κάνουν αλλά όχι πάντα, μετά όταν κάνεις rma στην εταιρεια 1ον δεν ανανεώνετε η εγγύηση, 2ον αν για κάποιο λόγο αργότερα ξανά πάθει κάτι και θελήσεις να το πας στο κατάστημα είναι μπλέξιμο γιατί θα έχεις διαφορετικό serial
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!θα το λαβω υποψιν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...