pc_master_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα, ειχα ανοιξει ενα θεμα για μια αγγελια , που ειχα προοβλημα με κατι δισκους ... τελικα μιλησα με τον ανθρωπο και οι δικαιολογιες αρχισαν , και να παω λεει να ζητησω τα λεφτα μου απο τα ελτα για τους δισκοους που χαλασαν ,, προσωπικα του ειπα οτι θα τον παω νομικα και ας χασω και αλλα χρηματα,, γιατι ο ανθρωπος το κανει συστηματιτκα τοτε .. ελπιζω οι διαχηρειστες που ξεροουν πλεον για πιον λεω να φροντισουν να μην μεινει κανενα account του εδω , γιατι εψαξα και σε αλλα site και παντου εχει αγγελιες ( απο το τηλεφωνο του που το εψαξα ... ) λυπαμαι πολυ και ελπιζω να μην την παθει αλλος απο τετοια ατομα
petran91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και η πιθανότητα να χάλασαν στην μεταφορά. Σίγουρα δεν τα πολυπροσέχουν κιόλας τα δέματα.Ποιος από τους 2 είπε να γίνει μεταφορά-αποστολή με ΕΛΤΑ?Οταν είχα πουλήσει μία οθόνη εδώ μέσα και ο αγοραστής μου είπε ΕΛΤΑ, του είπα ναι αλλά εγώ δεν τους εμπιστεύομαι, αναλαμβάνεις την ευθύνη αν δεν έρθει όπως στην στέλνω? Δέχτηκε και προχωρήσαμε έτσι.Βέβαια δεν είναι απάντηση από τον πωλήτη: "Να πας να ζητήσεις τα λεφτά σου από τα ΕΛΤΑ που τους χάλασαν".Αν αποδεκτούμε το γεγονός ότι χάλασαν στην μεταφορά, το πιο τίμιο θα ήταν να μοιραστείτε την ζημιά και να σου στείλει πίσω τα μισά. Εκτός αν σε πληροφόρησε στην αρχή για την επικινδυνότητα και εσύ επέμενες με ΕΛΤΑ ας πούμε οπότε εκεί φταις εσύ
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις κάτι πιστεύω.
pc_master_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 κοιτα , αν εβλεπες την συσκευασια που ειχε γινει ... θα ελεγς οτι ουτε τα ελτα φτενε .. ενα τυλιγμα φουσκας και τιποτα αλλο δεν ειναι ασφαλες για σκληρους δισκους .. επισης το χαρτι που υπογραφεις οτι παρεδωσες το δεμα στο ταχυδρομειο γραφει οτι ειμαι υπευθηνος για την σωστη και ασφαλες συσκευασια του δεματος ... επισης αν ενας δισκος δεν ηταν ενταξει .. θα ελεγα δεν πειραζει . αλλα οταν οι 3 απο τοους 5 ειναι για πεταμα , και οι αλλοι δυο σε σχετικα καλη κατασταση τοτε για μενα δεν φτιανε τα ελτα
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και η πιθανότητα να χάλασαν στην μεταφορά. Σίγουρα δεν τα πολυπροσέχουν κιόλας τα δέματα. Ποιος από τους 2 είπε να γίνει μεταφορά-αποστολή με ΕΛΤΑ? Οταν είχα πουλήσει μία οθόνη εδώ μέσα και ο αγοραστής μου είπε ΕΛΤΑ, του είπα ναι αλλά εγώ δεν τους εμπιστεύομαι, αναλαμβάνεις την ευθύνη αν δεν έρθει όπως στην στέλνω? Δέχτηκε και προχωρήσαμε έτσι. Βέβαια δεν είναι απάντηση από τον πωλήτη: "Να πας να ζητήσεις τα λεφτά σου από τα ΕΛΤΑ που τους χάλασαν". Αν αποδεκτούμε το γεγονός ότι χάλασαν στην μεταφορά, το πιο τίμιο θα ήταν να μοιραστείτε την ζημιά και να σου στείλει πίσω τα μισά. Εκτός αν σε πληροφόρησε στην αρχή για την επικινδυνότητα και εσύ επέμενες με ΕΛΤΑ ας πούμε οπότε εκεί φταις εσύ λεφτά από ΕΛΤΑ χωρίς παραστατικό δεν βλέπεις !! εάν επιτρέπεται για τι ποσό μιλάμε
pc_master_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 95 με τα μεταφορικα .. αυτο του ειπα και εγω, οτι απο ελτα δεν περνει κανεις λεφτα.. ειναι προοβλημα αυτου που τα στειλε , ο παραληπτης απλα τα πηρε , ο αποστολεας τα συσκευασε για να τα στειλει .. αν δεν τα συσκευασε καλα και ειδικα τοσο ευαισθητα πραγματα, δεν ειναι προβλημα τοου παραληπτη .. αν και δεν νομιζω να βγαλω ακρη .. απλα ενημερωνω για το γμτ της υποθεσης ... 1
petran91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γενικά οι δίσκοι είναι ευαίσθητο ζήτημα στην μεταφορά.Αν μου λες ότι και αυτός δεν προνόησε και τα έστειλε όπως να ναι, φταίει αυτός.Καλά λεφτά από τα ΕΛΤΑ εννοείται ότι δεν παίρνεις. Αρκετές φορές όταν πάω να στείλω κάτι αξίας, οι υπάλληλοι μου τονίζουν ότι αν δεν το έχω συσκευάσει καλά, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη αυτοί, πρέπει να το προσέξω.Φάουλ δικό του ξεκάθαρα, αλλά το κατά πόσο θα πάρεις λεφτά δυστυχώς εξαρτάται από αυτόν μόνο και κανέναν άλλον."Να πας να ζητήσεις λεφτά από τα ΕΛΤΑ"...... Λες και τα ελτα σου εγγυώνται ασφαλή μεταφορά των ευαίσθητων προιόντων. λεφτά από ΕΛΤΑ χωρίς παραστατικό δεν βλέπεις !! εάν επιτρέπεται για τι ποσό μιλάμε Δεν είπα ότι θα πάρει λεφτά από τα ΕΛΤΑ.Είπα ότι το τίμιο είναι να του γυρίσει πίσω τα μισά λεφτά από αυτά που θα λάβει από την αντικαταβολή. Προφανώς και δεν παίρνει από τα ελτα λεφτά πίσω..
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γενικά οι δίσκοι είναι ευαίσθητο ζήτημα στην μεταφορά. Αν μου λες ότι και αυτός δεν προνόησε και τα έστειλε όπως να ναι, φταίει αυτός. Καλά λεφτά από τα ΕΛΤΑ εννοείται ότι δεν παίρνεις. Αρκετές φορές όταν πάω να στείλω κάτι αξίας, οι υπάλληλοι μου τονίζουν ότι αν δεν το έχω συσκευάσει καλά, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη αυτοί, πρέπει να το προσέξω. Φάουλ δικό του ξεκάθαρα, αλλά το κατά πόσο θα πάρεις λεφτά δυστυχώς εξαρτάται από αυτόν μόνο και κανέναν άλλον. "Να πας να ζητήσεις λεφτά από τα ΕΛΤΑ"...... Λες και τα ελτα σου εγγυώνται ασφαλή μεταφορά των ευαίσθητων προιόντων. Δεν είπα ότι θα πάρει λεφτά από τα ΕΛΤΑ. Είπα ότι το τίμιο είναι να του γυρίσει πίσω τα μισά λεφτά από αυτά που θα λάβει από την αντικαταβολή. Προφανώς και δεν παίρνει από τα ελτα λεφτά πίσω.. τίμιο με πολλαπλούς λογαριασμούς ; δύσκολα κανονικά πρέπει να αποκλειστεί από το site και να αποκαλυφθούν τα accounts μπορεί να υπάρχουν άτομα που να περιμένουν αποστολές και να έχει την ίδια κατάληξη !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ωραία όλα αυτά, αλλά το site έκανε ό,τι είχε να κάνει. Από εκεί και πέρα για το πρόβλημά σου με τον άλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι από πλευράς του Insomnia. (Ούτε και από τη δική σου αν θέλεις τη γνώμη μου). Εφ' όσον λοιπόν το προηγούμενο θέμα κλειδώθηκε, ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού;
pc_master_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 κλειδωθηκε μετα απο δικη μου αναφορα γιατι ειχα επικοινωνια με τον ανθρωπο , και ενω εδειχνε καλα σημαδια ( και δεν ηθελα να τον κακολογω αν δεν βγει ακρη .. ) αλλα τελικα . εγινε οτι σας ειπα .. δεν ζηταω κατι απο το ινσοομνια .. απλα αναφερω το περιστατικο ωστε να βρεθουν οι λογαριασμοι του που οπως φανηκε ηταν πολλοι , ωστε να μην υπαρχει συνεχεια σε αυτο το πραγμα απο αυτο το μελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα