Haros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Otan paw na kanw capture avi apo to virtual dub (alla kai apo alla programmata) se analysh megalyterh apo 300kati x 200kati. Mou bgazei auto to sfalma... To tv tuner mou einai ths pinnacle, exw perasei tous teleutaious drivers kai den einai logiko na mou bgazei tetoia sfalmata giati mporei na kanei capture se tetoies analyseis...
Dreamstorm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 nomizo pos den einai thema tis kartas, alla thema tou vdub.se afinei mexri kapoia sigekrimmeni analisi...eixa kai ego to idio provlima, to elisa me to iuvcr kai exo megales analiseis. akoma kai 720*576...omos sigoura tha iparxei kapoios tropos na parakampseis auto ton periorismo, ela nte omos poios einai... eisai se mpleksimo e??brikes programma na sigxronizetai o ixos alla den exeis megales analiseis!!gmt.
Haros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Akribws :wink: To avi_io pou mou proteine o crass kanei kalh douleia ston synxronismo, omws h poiothta den sygrinete me aythn pou eixe to iuvcr otan to ebaza se ipsiles analyseis.... Twra psaxnw mhpws brw kamia lysh...
Haros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Thn lysh thn brhka.. (den xerw bebaia kata poso einai lysh).. Loipon. Mpainoume sto site tou iuvcr kai katebazoume tous tweaked bt878 WDM drivers Etsi ama exoume kapoio programma pou mas periorizei sto capture ama perasoume autous tous drivers feugoun oi periorismoi (giati ousiastika einai periorismos twn drivers, kapoia tetoia tsatsia prepei na xrhsimopoiei kai to iuVCR ). Omws toulaxiston se emena me thn pinnacle pctv appo thn stigmh pou perasa aytous tous drivers mporesa na kanw mia xara syllhpsh apo composite alla mou ebgaze sfalma opote phgaina na anoixw to programma ths kartas na dw TV... Opote toulaxiston egw ayto pou tha kanw einai mia sto toso pou tha thelw na kanw capture na tous kanw install, kai molis teleiwnw uninstall kai perama tou official driver ths pinnacle.. Den xerw kata poso bebaia einai boliko gia allous. Alla pisteuw einai mia kalh lysh gia osous theloun na kanoun poiotikh syllhpsh apo VHS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.