Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, προβληματίζομαι αρκετά ανάμεσα στους 2 επεξεργαστές. Το βασικό που θέλω είναι να μπορεί ο υπολογιστής να παίζει άνετα παιχνίδια αυτήν την εποχή (μαζί με μια nvidia gtx1050) και κυρίως να αντέξει ο υπολογιστής σε βάθος χρόνου....

ο i3-7100 είναι νέος ενώ ο i5-6400 νομίζω έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1,5 χρόνο....

ο i3-7100 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε αρκετά καταστήματα άλλα απο ότι διαβάζω θα είναι αρκετά χαμηλότερη η τιμή του σε σχέση με τον i5-6400

αν κάνω λάθος στα παραπάνω διορθώστε με...

επομένως:

Ποιά θα ήταν η δική σας επιλογή με βάση τα παραπάνω δεδομένα και γιατί;

Δημοσ.

καλησπέρα, προβληματίζομαι αρκετά ανάμεσα στους 2 επεξεργαστές. Το βασικό που θέλω είναι να μπορεί ο υπολογιστής να παίζει άνετα παιχνίδια αυτήν την εποχή (μαζί με μια nvidia gtx1050) και κυρίως να αντέξει ο υπολογιστής σε βάθος χρόνου....

https://www.skroutz.gr/s/10787131/Intel-Core-i5-7400-Box.html#reviews

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο πλευρας intel την παρουσα χρονικη στιγμη που να εχει αντοχη στο χρονο οσο οι i5.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βάλεις dGpu δεν υπάρχει λόγος να πάς σε i3, παίρνεις τον G4560. Ο 6400 αν και i5 έχει χαμηλή συχνότητα. Αν μπορείς πήγαινε σε 6500/7400/7500, θα δεις διαφορά.

• Like 7
Δημοσ.

περιμενε Ζεν

Ζεν???? τι είναι το Ζεν???  :mellow:

Αν βάλεις dGpu δεν υπάρχει λόγος να πάς σε i3, παίρνεις τον G4560. Ο 6400 αν και i5 έχει χαμηλή συχνότητα. Αν μπορείς πήγαινε σε 6500/7400/7500, θα δεις διαφορά.

dGpu τι είναι;

Δημοσ.

Ζεν???? τι είναι το Ζεν???  :mellow:

dGpu τι είναι;

zen ειναι η νεα γενια επεξεργαστων της amd πλεον γνωστοι σαν rizen

dgpu ειναι dedicated gpu ,δηλαδη αν εχεις καρτα γραφικων περα αποτην ενσωματωμενη του cpu

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα λέγαμε πως εάν δεν υπάρχουν τα χρήματα κοιτάς για pentium.Εαν υπάρχουν μόνο i5.

Οι i3 δεν έχουν νόημα.

Δημοσ.

Ποτέ δεν υπήρχαν, παρά μόνο για browsing ;)

Επ, ξέχασες τον θρυλικό Celeron 300A οποίος ήταν επιλογή-μονόδρομος στην εποχή του. :D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...