Abudi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεφορτωθώ αυτό το λογισμικό της Samsung και πολύ άργησα. Παλαιότερα, σε ένα Xperia που είχα και ασχολήθηκα πρώτη φορά με root+Custom ROM, φλάσαρα το Cyanogenmod.Εντούτοις, δε διατίθεται επίσημη έκδοση για τη συσκευή μου. Ποιές άλλες ROMs μπορώ να δω που να είναι όσο το δυνατόν κοντύτερα σε stock Android (ή τουλάχιστον, όσο είναι το CM); Δεν με ενδιαφέρουν τρελά features, overclocking ιστορίες κλπ. Θέλω απλώς την stock-android εμπειρία. Σημαντικά επιπλέον στοιχεία: Επίσημη υποστήριξη, legit φάση, και αν είναι δυνατόν να λειτουργεί και το fingerprint sensor. Ευχαριστώ!
Abudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τωρα τη εκδοση εχει? Τώρα είναι unrooted, εντελώς stock. Σου δίνω κι ένα screenshot
saruman123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ωραια τοτε θες root μετα recovery και τελος φλασαρισμα την custom+ gapps. Νομιζω εχει βγει η 7(σε custom). Ξεκινα με το root απο εδω https://androidmtk.com/root-samsung-galaxy-s5-lte-sm-g901f Μετα recovery και τα υπόλοιπα εδω https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-lineage-os-samsung-galaxy-s5-lte-t3534283
Abudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το ερώτημα φίλε μου, είναι ποιά custom rom; Έχεις κάτι να προτείνεις;
saruman123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το ερώτημα φίλε μου, είναι ποιά custom rom; Έχεις κάτι να προτείνεις;Αυτη εδω την εκδοση Νlineage-14.1-20170129-UNOFFICIAL-kccat6xx.zip (363 MiB) 1
Abudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν το θυμόμουν καθόλου το Lineage OS. Βέβαια απ'όσο βλέπω είναι Unofficial η συγκεκριμένη έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα