mge Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδια... Οπως ειπα παραπανω εχω Windows 7 x64 Pro και εχω ενα θεμα, οταν παω να κανω τερματισμο λειτουργιας. Παταω που λετε τερματισμος και μερικες φορες (οχι παντα) καθεται στην οθονη που λεει τερματισμος λειτουργιας ( και εχει αυτο το κυκλακι που γυρναει ) και μενει εκει...δεν κλεινει...Το ποντικι μου βλεπω οτι δεν παιρνει πια ρευμα (εχει dpi indicator και σβηνει) αλλα ουτε και το πληκτρολογιο. Επισης μερικες φορες το ιδιο γινεται στην επανεκκινηση.Εψαξα στο internet αλλα δεν εφτιαξε...δοκιμασα sfc /scannow, chkdsk και τιποτα...μεχρι και format εκανα και το προβλημα παραμενει...Εχω εναν 840 evo ssd οπου εχει 95% υγεια. Λετε να παιζει ρολο αυτο; Help plz Ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εχω εναν 840 evo ssd οπου εχει 95% υγεια. Λετε να παιζει ρολο αυτο; Πολύ πιθανόν. Μόνο αν δοκιμάσεις άλλον δίσκο θα ξέρεις σίγουρα, αλλά αφού έκανες και format, Μάλλον ο δίσκος θα είναι ο ένοχος.
vste Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δες λιγο και αυτο φιλε μου. https://www.wintips.org/windows-7-not-shutdown-completely-problem-solved/ Μερικες φορες που εχω αντιμετωπισει κατι παρομοιο ηταν θεμα ACPI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα