Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασα να συνδεσω υπολογιστη σε τηλεοραση LG 23 ιντσων την οποια βλεπω απο αποσταση 3 μετρων

το αποτελεσμα ηταν απαγοητευτικο,δεν μπορουσα καν να χειριστω τον υπολογιστη γραμματα εικονιδια πολυ μικρα κτλ (μην μου προτεινεται να αλλαξω το μεγεθος γραμματων)

αν αγορασω μια φτηνη ΤURBO-X 40 ιντσων θα λυσω το προβλημα μου?Aποσταση 3 μετρα

με ενδιαφερει browsing,kodi και TV

(σε αλλο δωματιο εχω συνδεσει υπολογιστη με 42 ιντσων TOSHIBA TV και σε αποσταση 2,1 μετρων ειναι τελεια)

Δημοσ.

(σε αλλο δωματιο εχω συνδεσει υπολογιστη με 42 ιντσων TOSHIBA TV και σε αποσταση 2,1 μετρων ειναι τελεια)

διαβασα το manual της παραπανω τηλεορασης και παρολο που δεν ειναι μονιτορ tv αναφερει "Compatible with Windows 7" software and devices carry Microsoft’s assurance that these products have passed tests for compatibility and reliability with 32-bit and 64-bit Windows 7.¨"

αρα μηπως για αυτο εμφανιζει καλα τα windows?

ή ειναι καποιο χαρακτηριστικο που εχουν ολες οι τηλεορασεις?

αυτη θα τα εμφανιζει καλα?http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-LED-TV-TXV-4040D-40-Full-HD.htm

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς ?

Ότι βλέπεις πολυ μικρά τα εικονίδια από μακρυνη απόσταση?

Αν ναι ειναι λογικό απο τοσο μεγαλη απόσταση...

Όλες οι τηλεοράσεις (συγχρονες) συνδέονται με υπολογηστη αρκεί να έχουν το ανάλογο signal input με τον υπολογηστη σου (hdmi,vga).

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς ?

Ότι βλέπεις πολυ μικρά τα εικονίδια από μακρυνη απόσταση?

Αν ναι ειναι λογικό απο τοσο μεγαλη απόσταση...

Όλες οι τηλεοράσεις (συγχρονες) συνδέονται με υπολογηστη αρκεί να έχουν το ανάλογο signal input με τον υπολογηστη σου (hdmi,vga).

ναι αυτο ειναι το προβλημα

οτι συνδεοντας μια τηλεοραση 23 ιντσων σε υπολογιστη απο αποσταση 3 μετρων δεν βλεπεις ουτε εικονιδια ουτε γραμματα

λογικο ειναι

το ερωτημα ειναι αν παω σε μια τηλεοραση 40 ιντσων φτηνη turbo-x θα εχω παρομοιο προβλημα?

ειναι μονο θεμα μεγεθους οθονης?

ή και συμβατοτητας με windows?

γιατι η αλλη 42αρα που εχω γραφει στο μανουαλ Compatible with Windows 7

Δημοσ.

Όχι έιναι καθαρά θέμα ανάλυσης και μεγέθους οθόνης. Όσο πιο μεγάλη όθόνη τόσο πιο μεγάλο περιβάλον ,οπως τα βλέπεις με την 42αρα έτσι σχεδόν θα τα βλέπεις και με την 40αρα.

Δημοσ.

Όχι έιναι καθαρά θέμα ανάλυσης και μεγέθους οθόνης. Όσο πιο μεγάλη όθόνη τόσο πιο μεγάλο περιβάλον ,οπως τα βλέπεις με την 42αρα έτσι σχεδόν θα τα βλέπεις και με την 40αρα.

ευχαριστω για την απαντηση

• Like 1
Δημοσ.

Μια τηλεοραση που δεν υποστηριζει 4:4:4 chroma θα δειχνει θολες και παραμορφωμενες γραμματοσειρες, και οι φθηνες τηλεορασεις δεν το υποστηριζουν. Η φθηνοτερη καλη λυση σου ειναι η παρακατω sony, αν και να ξερεις οτι τα 3 μετρα ειναι πολυ μεγαλη αποσταση για αυτα τα μεγεθη. Στο 1,5 - 2,0 μετρα δουλευεται καλυτερα η 40" τηλεοραση.

https://www.skroutz.gr/s/8602981/Sony-KDL-40WD650.html

Δημοσ.

Μια τηλεοραση που δεν υποστηριζει 4:4:4 chroma θα δειχνει θολες και παραμορφωμενες γραμματοσειρες, και οι φθηνες τηλεορασεις δεν το υποστηριζουν. Η φθηνοτερη καλη λυση σου ειναι η παρακατω sony, αν και να ξερεις οτι τα 3 μετρα ειναι πολυ μεγαλη αποσταση για αυτα τα μεγεθη. Στο 1,5 - 2,0 μετρα δουλευεται καλυτερα η 40" τηλεοραση.

https://www.skroutz.gr/s/8602981/Sony-KDL-40WD650.html

αρχικα σκεφτομουν μια φτηνη 40αρα ανευ smart 225 ευρω + intel nuc 200 ευρω +κλειδι windows 40 ευρω συνολικο κοστος 500 ευρω

τωρα με βαζεις σε αλλο τρυπακι

sony smart κοστος 380 ευρω

αυτη εχει android ?

μπορω να εγκαταστησω το kodi και να σερφαρω? (αρα γλυτωνω το intel nuc?)

Δημοσ.

Browsing σε οποιαδήποτε οθόνη από τα 3 μέτρα και χωρίς να αυξήσεις το μέγεθος των γραμμάτων είναι one way ticket στον οφθαλμίατρο.

Δημοσ.

ξαναγυρισα στην αρχικη σκεψη με πολυ περισοτερους συμβιβασμους

αγορα φθηνης 40αρας οθονης tv και μεταφορα του πυργου desktop απο δωματιο σε δωματιο :mad: :mad: και βλεπουμε (μαλλον εως οτου εφευρεθει συσκευη που θα μεταφερει ασυρματα τα windows σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτιου :shock: :shock:)

Δημοσ.

Και εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα να δουλέψεις την 42αρα που ήδη έχεις στην απόσταση που αναφέρεις για να δεις εάν σε βολεύει.

Προσωπικά έχω δουλέψει περιστασιακα 50αρα για browsing από λίγο μεγαλύτερη απόσταση και μεγάλωνα την γραμματοσειρά.(10/10 όραση)

Οπότε ως εκτίμηση θα έλεγα πως θα είναι πολύ μικρή ή 40αρα(για χρήση "productivity" πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...