Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2-3 εβδομαδες το ιντερνετ αποσυνδεεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα αρκετες φορες την ημερα.Αφου περασε μια εβδομαδα πηρα τηλ τη cyta και ηρθαν μετα απο μια εβδομαδα και μου αλλαξαν το router απο ενα Pirelli που ουτε θυμαμαι το ονομα του στο ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν γιατι ο λογος των αποσυνδεσεων ηταν υποτιθεται το router. Mετα απο μια μερα ακριβως ξεκινησαν παλι οι αποσυνδεσεις και χειροτερα απο πριν με το bonus το tablet να μη μπορει να συνδεθει καθολου στο ιντερνετ...Εννοειται οτι θα ξαναπαρω αυριο τηλεφωνο στη cyta και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα settings απο το ρουτερ αλλα τιποτα...Εχεις αντιμετωπισει κανεις ιδιο προβλημα?φταιει το καλωδιο η μπορω να κανω κατι εγω?

Δημοσ.

φιλε μου εγω δυστηχως εχω και χειροτερα με την  cyta,  χαλαει η γραμμη μια μερα που λες, παιρνω τηλεφωνο ειχα αποσυνδεσεις κι εγω με ενα ρουτερ τομσον  και τι κανουνε χαλαει η γραμμη τελειως, μετα λεει για λιγο καιρο θα σας βαλουμε σε προστασια στο 1mbps εε λεω αν ειναι για λιγο ενταξει,  φιλε μου περασε ενας μηνας, δεν το περιμενα απο την cyta αυτο,  ειχα μεινει 1 μηνα χωρις συνδεση ουσιαστηκα  αδιαφορια πληρης,  ρε παιδια λεω χρειαζομαι το ιντερνετ στειλτε εναν τεχνικο να το δει, ειχα φτασει σε ορια μεχρι και μυνησεις να κανω,  με τα πολλα τελικα ηρθε ο τεχνικος με εβαλε αυτο το ρουτερ που εχεις και εσυ και λυθηκε το προβλημα αλλα παλι εχει σφαλματα η γραμμη δεν ειναι καθαρη αλλα σιγα μη τους ξανα παρω αστο και ετσι καλα ειναι δουλευει

δηλαδη λεω γιατι ενα μηνα δεν κανατε τιποτα; λεει ο τεχνικος δεν με ειπανε να ερθω ακου, το προβλημα ηταν στο ρουτερ λεει γιατι ειναι ασυμβατο με τις κεραίες του ΟΤΕ

Δημοσ.

Το θεμα φιλε ειναι οι αποσυνδεσεις ειναι τοσο συχνες που δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω ετσι ειναι πολυ εκνευριστικο,λογικα ομως θα εχει προβλημα η γραμμη αλλιως αλλαγη απο cyta

Δημοσ.

και για που λες μετα να πας υπαρχει κατι ποιο φτηνο; και εγω θα ηθελα να φυγω,  τι να πω μακαρι να στο φτιαξουν γρηγορα σε σενα και να μην ταλαιπωρηθεις οσο εγω

Δημοσ.

Καλα το tablet μπαινει 2-3δευτερολεπτα στο ιντερνετ και το πεταει αμεσως εξω και μετα πρεπει να ξαναβαλω το password απο την αρχη και παλι τα ιδια,το θεμα ειναι οτι το tablet το εχω βαλει σε 4-5 διαφορετικα wι-fi χωρις κανενα προβλημα και μου εμφανιζει αυτο το προβλημα 1η φορα μολις αλλαξε το router,εδω τουλαχιστον ξερει κανενας να μου πει τι ακριβως παιζει?

Ας βαλω και στοιχεια της γραμμης

post-257427-0-52487900-1485706983_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...