Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα μετά από φρέσκο φορματ με αυθεντικό CD Windows 7 x64 μόλις πέρασα το Windows Loader και έκανα επανεκκίνηση μου βγάζει "a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart".Θελω να αποφυγω το φορματ καθως ο δισκος ειναι ssd και δεν θελω να "γραφω" αδικα.Ετρεξα τεστ σε δισκους/ραμ και ειναι κομπλε.
Chris92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα εκτος απο τον ssd εχεις και καποιον αλλο δισκο πανω στο συστημα σου?
ASDIC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 δεν νομιζω με ενα φορματ να σου "καταστρεψει" τον ΣΣΔ απο τα μερικα ΤΒ που θα γραψεις σε μερικα χρονια... Επιπλεον δεν νομιζω να μπορεις να το παρακαμψεις. Εχω να περασω Windows κατι αιωνες οποτε μπορει να κανω και λαθος.
Gigamestin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα μετά από φρέσκο φορματ με αυθεντικό CD Windows 7 x64 μόλις πέρασα το Windows Loader και έκανα επανεκκίνηση μου βγάζει "a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart".Θελω να αποφυγω το φορματ καθως ο δισκος ειναι ssd και δεν θελω να "γραφω" αδικα.Ετρεξα τεστ σε δισκους/ραμ και ειναι κομπλε. Αν ενωεις το windows loader του daz εδω δεν θα βρεις απαντησεις.Για παρανομα πραγματα δεν συζηταμε
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το ελυσα με λιγες εντολες στην επιδιορθωση.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα