ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μεσω iCloud εκανα back up απο το Iphone 4 στο Iphone 4s χρησιμοποιωντας το apple id μου. Μετά την ολοκλήρωση της δημιουργίας back up, πως να απενεργοποιησω το παλιό iPhone και να ενεργοποιήσω το νέο iPhone στο iTunes και App Store;
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) απλά θα προσθέσεις στις ρυθμίσεις στο appstore-icloud login σε κινητό που θες και logout από το κινητό που δεν χρησιμοποιείς Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από corsair04
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 απλά θα προσθέσεις στις ρυθμίσεις στο appstore-icloud login σε κινητό που θες και logout από το κινητό που δεν χρησιμοποιείς Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα με τα τηλεφωνα ειμαι λιγο καθυστερημενος και σε παρακαλω να μου πεις αναλυτικα δηλαδη απο τον υπολογιστη μου να μπω στο iTunes και απο εκει να κανω τις αλλαγες; Πρεπει να συνδεσω και το παλιο τηλεφωνο και μετα το καινουριο ή κατευθειαν μπαινοντας στα appstore-icloud κανω αυτα που γραφεις;
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα με τα τηλεφωνα ειμαι λιγο καθυστερημενος και σε παρακαλω να μου πεις αναλυτικα δηλαδη απο τον υπολογιστη μου να μπω στο iTunes και απο εκει να κανω τις αλλαγες; Πρεπει να συνδεσω και το παλιο τηλεφωνο και μετα το καινουριο ή κατευθειαν μπαινοντας στα appstore-icloud κανω αυτα που γραφεις; είχες ένα Iphone 4 και τώρα έχεις ένα iphone 4s πήρες back up από το παλιό κινητό και το πέρασες ή όχι τι εννοείς ενεργοποίηση και απενεργοποίηση γίνε ποιο σαφείς και θα έχεις βήμα-βήμα την διαδικασία
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 είχες ένα Iphone 4 και τώρα έχεις ένα iphone 4s πήρες appstore-icloud από το παλιό κινητό και το πέρασες ή όχι τι εννοείς ενεργοποίηση και απενεργοποίηση γίνε ποιο σαφείς και θα έχεις βήμα-βήμα την διαδικασία Το 4s ηταν τελειως αδειο, μπηκα σε wi-fi και ξεκινησαν οι διαδικασιες. Οταν με ρωτησε για back up τον υπεδειξα το icloud, αφου εβαλα τους σχετκους κωδικους. Ετσι περασαν ολα απο το 4 στο 4s. Τωρα μπαινοντας στο iTunes και συνδεοντας το 4s να βλεπει το 4s και να αγνοει το 4. Το ιδιο και στο icloud. Ευχαριστω.
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το 4s ηταν τελειως αδειο, μπηκα σε wi-fi και ξεκινησαν οι διαδικασιες. Οταν με ρωτησε για back up τον υπεδειξα το icloud, αφου εβαλα τους σχετκους κωδικους. Ετσι περασαν ολα απο το 4 στο 4s. Τωρα μπαινοντας στο iTunes και συνδεοντας το 4s να βλεπει το 4s και να αγνοει το 4. Το ιδιο και στο icloud. Ευχαριστω. απλά αποσυνδέεις το iphone 4 και από το appstore και από το icloud βλέπε σχετικές εικόνες προηγούμενο post
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 απλά αποσυνδέεις το iphone 4 και από το appstore και από το icloud βλέπε σχετικές εικόνες προηγούμενο post Στην πρωτη εικονα πηγαν κανονικα εκανα αποσυνδεση. Στην δευτερη εικονα δεν γραφει αποσυνδεση στο 4 αλλα Διαγραφη, οποτε θα διαγραφουν ολα απο το icloud, ετσι προειδοποιει. Τελος στην τριτη εικονα δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Επισης στο 4s θα κανω κατι; Σε ευχαριστω για την υπομονη σου, ειμαι συνταξιουχος δασκαλος.
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Στην πρωτη εικονα πηγαν κανονικα εκανα αποσυνδεση. Στην δευτερη εικονα δεν γραφει αποσυνδεση στο 4 αλλα Διαγραφη, οποτε θα διαγραφουν ολα απο το icloud, ετσι προειδοποιει. Τελος στην τριτη εικονα δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Επισης στο 4s θα κανω κατι; Σε ευχαριστω για την υπομονη σου, ειμαι συνταξιουχος δασκαλος. όχι πατάς διαγραφή απλά διαγράφεις την συσκευή από το icloud και δεν κάνεις κάτι άλλο απλά το έβαλα σε περίπτωση που δεν είχες περάσει το icloud στο iphone 4s (απλά αγνόησε το) Το iphone 4 θα το δώσεις σε άλλο χρήστη ή θα το κρατήσεις στο συρτάρι
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 όχι πατάς διαγραφή απλά διαγράφεις την συσκευή από το icloud και δεν κάνεις κάτι άλλο απλά το έβαλα σε περίπτωση που δεν είχες περάσει το icloud στο iphone 4s (απλά αγνόησε το) Το iphone 4 θα το δώσεις σε άλλο χρήστη ή θα το κρατήσεις στο συρτάρι Το 4 θα το κρατησω και φυσικα θα το εχω κλειστο. Τωρα οταν θα μπω καποια στιγμη στο iTunes και εχω συνδεσει το 4s θα πρεπει να κανω κατι; Γιατι μπαινοντας στο iTunes χθες χωρις να συνδεσω καποια συσκευη με εβγαλε εφαρμογες απο το 4. Τωρα σου γραφω απο το ubuntu, σπανια μπαινω στα windows. Παλι σε ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το 4 θα το κρατησω και φυσικα θα το εχω κλειστο. Τωρα οταν θα μπω καποια στιγμη στο iTunes και εχω συνδεσει το 4s θα πρεπει να κανω κατι; Γιατι μπαινοντας στο iTunes χθες χωρις να συνδεσω καποια συσκευη με εβγαλε εφαρμογες απο το 4. Τωρα σου γραφω απο το ubuntu, σπανια μπαινω στα windows. Παλι σε ευχαριστω απλά θα πρέπει να να το συνδέσεις με τον υπολογιστή και άνοιξεις το itunes να κάνεις συγχρονισμό απλα έτσι που είπες απενεργοποίηση κατάλαβα ότι μάλλον θα το έδινες. αφού δεν θα το δώσεις δεν χρειαζόταν να βγάλουμε το icloud και το apple id απλά έναν συγχρονισμό το νέο κινητό με το itunes εάν κολλήσεις εδώ οδηγίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα