YellowFlash Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας, εχω ενα tl-wa5210g v1 με το τελευταιο firmware και εχω συνδεθει με ενα conn-x εγω βαλει DCHP και στατικη getaway και συνδεεται κανονικα με 40db σημα, αλλα μερικες φορες το σημα χανεται, δεν ειναι σταθερο, ενω με ενα wifi USB ειναι σταθερο το σημα, μηπως εχω κανει κατι λαθος;; εχω παρει τις πληροφοριες απο το usb wifi (getaway 192.168.1.1 και εβαλα μονος μου το DNS 8.8.8.8 και 8.8.4.4) και του tl-wa5201g το εχω αλλαξει σε 192.168.1.200 και τις υπολοιπες ρυθμισεις
solution1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά μείωσε την ισχύ εκπομπής σου. Μπορεί να "μπουκώνει" το conn-x. Εφόσον έχεις καλό σήμα (40db), κάνε untick to "Enable High Power Mode" και ξεκίνα από το κατώτερο setting (min) Δοκίμασε. Αν συνδεθείς, κάνε ένα speedtest με το conn-x. Σημείωσε σ'ένα πρόχειρο τα αποτελέσματα. Ύστερα ανέβασε ένα click την ισχύ και κάνε ξανά speedtest. Σημείωσε τ'αποτελέσματα. Συνεχίζεις έτσι, μέχρις ότου η ταχύτητα του link είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα συγχρονισμού του internet. Επίσης κατέβασε το dnsbench και βρες τους καλύτερους dns για τη σύνδεση σου. Σχεδόν πάντα, θα είναι του provider σου (οτε στην προκειμένη περίπτωση)
YellowFlash Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 προς το παρον το donwload speed και upload speed αυξηθηκαν και -5 ping στο λολ με 16Dbm στο tp-link και 38-42db το conn-x ,εβαλα και dns τωρα θα δω αν θα ειναι σταθερο
YellowFlash Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εφτιαξε ευχαριστω πολυ !!!, αλλη μια ερωτηση μονο να συνδεσω το tp-link με ενα απλο ρουτερ και να το κανω σαν δικο μου wifi? το συνδεω αλλα λεει connecting στο messenger του κινητου ενω εχει συνδεθει (χωρις προσβαση δηλαδη) πρεπει να ρυθμισω τιποτα στο ρουτερ; γιατι ειναι ote και εχει την ιδια IP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα