vounisios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα.ο δισκος ( c) μου δειχνει σημερα οτι σχεδον γεμισε απο τα 117 GB που εχει.Ερωτημα-->εγω θα πρεπει τωρα να σβησω-διαγραψω αρκετα...πως διακρινω ποια ειναι αυτα ωστε μη κανω καμμια βλακεια & διαγραψω windows klp....? Βαζω και μια φωτο.....τη βοηθεια σας....ευχαριστω.
Demon Lord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να κατεβάσεις το tree size https://www.jam-software.com/treesize_free/ Θα σου δείξει τι σου καταλαμβάνει τόσο χώρο 1
vounisios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 οκ παιδια...σας ευχαριστω....τωρα που κοιταζω,εχω αρκετα αρχεια-ταινιες κατεβασμενες καθως & αρκετα απο torrents...πιανουν μπολικα GB...οποτε θα τα εξαποστειλω & θα αδειασει αρκετα ο δισκος μου.να ειστε καλα.καλο μεσημερι.
coolerman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλό είναι να έχει λίγο "αέρα" ο Ssd,Μην τον φορτώνεις..παρά μόνο να έχει κάποια αρχεία σημαντικά(λειτουργικό κλπ) για την σωστή λειτουργία.
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μπορεις αντι να τα σβησεις αν τα θες απλα να τα μεταφερεις σε εναν απο τους αλλους δίσκους που έχεις.
vounisios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ηδη απο τα 117 GB ,διεγραψα καποια που θεωρουσα μικρης σημασιας και πιασαμε τα 48 GB.Οποτε ενταξει,απελευθερωθηκε χωρος...,μετεφερα & αλλα σε έναν εντελως αδειο & εγινε η δουλεια μου.και παλι ευχαριστω παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα