Tsalikis177 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Core aka MVC6 Διάβασα κάπου ότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο (δεν είναι και τόσο στειμπλ). Τι λέτε; Καλό αυτό που κάνανε, ότι στο ASP.NET Core δεν χρειάζεται Compile αλλά λίγο που την είδα προτιμώ την MVC5
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 To Core δεν είναι η μετεξέλιξη της MVC αλλά η cross platform εκδοχή του οικοσυστήματος.
Fat4Life Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πιστεύω θα πάει πολύ καλά στα επόμενα χρόνια. Ειναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αφου ακομα και το tooling είναι ουσιατικα σε beta. Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο απ MVC 5, όλα γίνονται καλύτερα. Γιατί προτιμάς MVC 5 τι δε σου άρεσε ή τι σου φάνηκε χειρότερο?
Tsalikis177 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πιστεύω θα πάει πολύ καλά στα επόμενα χρόνια. Ειναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αφου ακομα και το tooling είναι ουσιατικα σε beta. Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο απ MVC 5, όλα γίνονται καλύτερα. Γιατί προτιμάς MVC 5 τι δε σου άρεσε ή τι σου φάνηκε χειρότερο? Πάνω κάτω τα ίδια είναι, απλά φοβάμαι την ενδεχόμενη αποτυχία του και δεν θέλω για την ώρα να αφοσιωθώ. [αν και όπως είπα, πάνω κάτω η ίδια φιλοσοφία είναι.]
Zaytsev Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πάνω κάτω τα ίδια είναι, απλά φοβάμαι την ενδεχόμενη αποτυχία του και δεν θέλω για την ώρα να αφοσιωθώ. [αν και όπως είπα, πάνω κάτω η ίδια φιλοσοφία είναι.] Δε χρειάζεται να αφοσιωθείς. Μπορείς όμως να το παρακολουθείς, να διαβάζεις τις εξελίξεις και να κάνεις 2-3 μικρά δοκιμαστικά projects, ώστε να δεις διαφορές. Καλώς ή κακώς, στο χώρο μας, κάποιες φορές επενδύουμε χρόνο σε πράγματα που μετά από λίγο αχρηστεύονται. Όταν ολόκληρη Microsoft προωθεί μια τεχνολογία, δε μπορείς να την αγνοήσεις, αλλά δε σημαίνει πως ότι κάνει, αυτή κι άλλες μεγάλες εταιρίες, θα πετύχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα