paul_10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω DRIVERS aser extensa 5635Ζ WINDOWS 10 ? και εαν δεν εχει για 10ρια μπορώ να βάλω κάποια αλλη έκδοση?
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω DRIVERS aser extensa 5635Ζ WINDOWS 10 ? και εαν δεν εχει για 10ρια μπορώ να βάλω κάποια αλλη έκδοση? χρησιμοποίησε για τα windows 7 ποιους ψάχνεις
paul_10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εχω κανει format και δεν έχω βάλει τπτ,θελω να βάλω τα απαραίτητα εχω windows 10
ss13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πες το μοντέλο του , υπάρχει ένα ταμπελάκι στην βάση του , καλύτερα να πας σε Win 7 , αν επιμένεις , δες στο Device Manager ποιοι οδηγοί λείπουν για να βρεθούν οι οδηγοί με άλλο τρόπο , όπου υπάρχει άγνωστη συσκεύη ( κίτρινο ερωτηματικο ) κάνε δεξί Properties - Details - Επιλέγεις Hardware ids ( Από το μενού Property ) - Επέλεξε τους κωδικούς που έχει , κάνε τους επικόλληση εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα