jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Kemei αγόρασα κοπτική μηχανή δλδ που αλλάζει κεφαλές για κούρεμα, ξύρισμα ,trim κλπ που τα ήθελα κυρίως για ανταλλακτικά για την Philips QG3380 που χάλασε η κεντρική κεφαλή ( που είναι για κουρεμα) κ το trimer. Η kemei αντιγραφή της βλέπω δεν είναι διαθέσιμη πλέον αλλά πχ Kemei KM-1832 είναι αντιγραφή της PHILIPS QG3371. Ξυριστική πήρα romos PQ8300 που δεν θυμάμαι πιανου απομίμηση ήταν Τα ονόματα είναι ενδεικτικά πολλοί κινέζοι δεν βάζουν κωδικές ονομασίες, οπότε κάνεις αναζήτηση με το μάτι Προσπάθησα να αποφύγω αυτές που δείχνεις γιατί η κεφαλή βιδώνει ξεβιδώνει, κ μιας κ είχα πρόβλημα τέτοιο σε ακριβή δλδ να χαλαρώνει η κεφαλή οπότε να "τρίζει" μετά πήγα σε ξυριστική όπου αλλάζεις τις λεπίδες μόνο. @billator: Μεγαλη παγιδα το bolded κομματι. Εχω την 3380 οπως κι εσυ, με τις κεφαλες να τα εχουν παιξει. Αλλα νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι στις ιδιες τις κεφαλες, αλλα στο σωμα της μηχανης αφου μου κανει εντυπωση να ειναι χαλαρες ολες οι κεφαλες, ακομα κι αυτες που δεν χρησιμοποιω. Με την ΚΕΜΕΙ ελυσες το προβλημα χρησιμοποιωντας τις κινεζικες κεφαλες ή απλα παροπλισες την Philips και χρησιμοποιεις εξ' ολοκληρου την κινεζικη πλεον; Ευχαριστω.
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 @billator: Μεγαλη παγιδα το bolded κομματι. Εχω την 3380 οπως κι εσυ, με τις κεφαλες να τα εχουν παιξει. Αλλα νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι στις ιδιες τις κεφαλες, αλλα στο σωμα της μηχανης αφου μου κανει εντυπωση να ειναι χαλαρες ολες οι κεφαλες, ακομα κι αυτες που δεν χρησιμοποιω. Με την ΚΕΜΕΙ ελυσες το προβλημα χρησιμοποιωντας τις κινεζικες κεφαλες ή απλα παροπλισες την Philips και χρησιμοποιεις εξ' ολοκληρου την κινεζικη πλεον; Ευχαριστω. Σε μένα είχαν πρόβλημα οι κεφαλές (η φθορά φαινόταν), γιατί πχ τριμεράκι μύτης που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ δεν είχε χαλαρώσει. Επι μήνες έβαζα ένα χαρτάκι στο κούμπωμα της κεφαλής για να σφηνώνει. Τώρα που άλλαξα κεφαλές όλες είναι κομπλε, χρησιμοποιώ το σώμα της philips με τις κεφαλές kemei Εμένα η κεφαλή της κουρευτικής είχε δεύτερο πρόβλημα ότι μόλις έφυγε το λιπαντικό μέσα για να ξεκινήσει έπρεπε να την βρέχω ή να την λαδώνω γιατί σφήνωνε, ότι λιπαντικό κ αν δοκίμασα μετά απο της 2-3 χρήσης σταματάει να βοηθάει. Δεν θα ξανα αγόραζα τέτοια μηχανή με κεφαλές, καλύτερα κουρευτική και ξυριστική ξεχωριστά για να έχεις λιγότερα προβλήματα και αντοχή στο χρόνο κ καλύτερη εμπειρία χρήσης και στις δύο χρήσης (κουρεμα και ξύρισμα) το all in one με απογοήτευσε/κούρασε λίγο γιατί τα κάνεις όλα πιο αργά... 1
YPhot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απομίμηση της philips series 9000 παίζει να βρούμε? Δυο φορές που την δοκίμασα από γνωστούς είναι ο ορισμός του ξυραφιού σε μηχανή. Βέβαια για τόσα χρήματα δεν λέει. Αυτή πρεπει να είναι αλλά δεν τη λες και φτηνή, αν την πάρεις γράψε εντυπώσεις, εγώ δεν το ρισκάρω https://www.aliexpress.com/item/Face-Care-Deluxe-Rotary-Waterproof-design-Washable-4D-Rechargeable-Shaver-Beard-3-Heads-Electric-Razor-beard/32589016565.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μεινετε στο θεμα παρακαλω. Η κουβεντα επι σελιδες για αλλα προιοντα και μονο, δεν εχει νοημα και θεση στο παρον τοπικ.
manpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε συνεχεια της συζητησης και αφου αναφερθηκε η philips series 9000, να συμπληρωσω οτι υπο την προϋποθεση να εχουμε καποιον στη Γερμανια (νομιζω και Αυστρια) να μας κανει τη διαδικασία, υπαρχει στο amazon.de η s9031 στα 163€ οπου η philips δινει 40€ cashback με αγορες εως 31/01, δήλαδη τελικη τιμη 123€...Παιζει κατι μηνες η ενεργεια: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00L196OFY/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1485813844&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=philips+9031&dpPl=1&dpID=41bkbtOBNYL&ref=plSrch
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 λες και είπε ο Μάτριξ πιο πάνω συνεχίστε offtopic 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα