geofak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B008YD9VTG/ Order Summary Items: GBP 61.99 Postage & Packing: GBP 6.40 Order Total: GBP 68.39 / EUR 80 Skroutz http://www.skroutz.gr/s/2729008/Braun-5040s-Series-5.html?keyphrase=5040+braun
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 έχω την ίδια και δεν κάνει καθόλου δουλειά (σε μένα) σαν να πέταξα 140€ στα σκουπίδια 2
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εχω παρει 2 Philips και 1 Braun...Σαν το ξυραφι καμια....Το μονο καλο που ειχαν ηταν οταν δουλευα μακρια απο το σπιτι και ξυριζομουν μεσα στο αυτοκινητο 2
manpower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη ή παρόμοια (με την ενδιάμεση κεφαλή ActiveLift), μέχρι 2 ημερών γένεια δεν είναι αποτελεσματική; (αυτή τη στιγμή έχω braun χωρίς active lift ανώ παλαιότερα είχα δοκιμάσει και philips με περιστρεφόμενες κεφαλές) Εντάξει απο 3 ημέρες και έπειτα λογικό είναι οι ηλεκτρικές να μην την παλεύουν...
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Απλα δεν ξυριζουν βαθια και θελουν πιο συχνη χρηση αυτο ειναι ολο. Βαλε και το κοστος που εχουν οι καλες κοντρα στο κοστος για ενα καλο ξυραφι και αφρο που θα σου κρατησουν τουλαχιστον ενα 3μηνο οποτε δεν νομιζω πως αξιζουν. Για εφε παντως ειναι καλες, πολλες φορες με κοιτουσαν σαν εξωγηινο που ξυριζομουν μεσα στην κινηση οταν περιμεναμε να προχωρησουμε.
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εχω παρει 2 Philips και 1 Braun...Σαν το ξυραφι καμια....Το μονο καλο που ειχαν ηταν οταν δουλευα μακρια απο το σπιτι και ξυριζομουν μεσα στο αυτοκινητο έτσι πιο γρήγορα και καλύτερα κανείς την δουλειά σου ακόμα και με το πιο φτηνό ξυραφάκι
xristoslet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω πάρει αυτήν https://www.skroutz.gr/s/414483/Philips-Shaver-Series-5000-PowerTouch-PT860-16.html και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, μου έφτανε στα όρια ξυρίσματος κόντρα με καλή απόδοση των λεπίδων για ένα χρόνο και κάτι (με ξύρισμα σχεδόν μέρα παρα μέρα), οχι πως μετά δεν ξυρίζει καλά αλλά χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να φτάσω σε καλό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι βέβαια τα ακριβά ανταλλακτικά, η κεφαλή της philips κάνει 37€ περίπου αλλά αν υπολογίσεις οτι τα δίνεις κάθε 1μιση χρόνο, φτάνοντας την λεπίδα στα όρια της, τότε τα κάνεις απόσβεση τα λεφτά εύκολα. Υπάρχουν και ανταλλακτικές λεπίδες από Κίνα με κανένα πεντάευρω που βέβαια για την τιμή τους δεν είναι κακές...
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πήρα μια κινεζοαντιγραφη philips (αν θυμάμαι καλά) από την povos κ δεν έχει καμία διαφορά απολύτως με τις ακριβες. Δοκιμασμένη ακριβώς με αυτή που δείχνεις ταυτόχρονα. Κ η αδιάβροχοποιηση λειτουργεί άψογα κ η μπαταρία κρατάει άνετα 10 μέρες για καθημερινό ξύρισμα (φόρτιση σε 1 ώρα περίπου), κ οι λεπίδες πολύ καλές. Και το 3d shaver άψογο. Η μηχανή μαζί με 3 κεφαλές ανταλλακτικά 25€ σύνολο. Μετά από 3 μήνες καθημερινής χρήσης δεν βλέπω καμία διαφορά στην απόδοση των λεπίδων. Πόσο θα κρατήσει θα φανεί, αν χαλάσει πέταμα με την τιμή που την πήρα δεν με νοιάζει. Τα πηγαίνει άψογα κ σε μεγάλο μούσι απλά μετά απαιτείται άνοιγμα κ καθάρισμα εσωτερικά των κεφαλών. Όπως αντίστοιχα για να βρω κεφαλές γιατι μετά από 1.5 χρόνο οι περισσότερες χάλασαν για την κοπτικη Philips QG3380 (η αντιπροσωπεία τις έδινε όσο κάνει καινούριο) πήρα ακριβως την ίδια απομίμηση σε kemei και όλες οι κεφαλές ήταν ίδιες. Σε καμία περίπτωση κατώτερης ποιότητας, λες κ βγήκαν από το ίδιο εργοστάσιο. Το ίδιο κ το σώμα, εκτός από ένα διαφορετικό πλαστικό εξωτερικα όλο το κύκλωμα κ η συνδεσμολογία μέσα με μία ματιά ήταν copy paste (την κρατάω καβατζα μόλις χαλάσει η original). Στην ουσία αντί για philips έγραφε kemei η μηχανή (η kemei 17€ η philips 65€ )
xristoslet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πήρα μια κινεζοαντιγραφη philips (αν θυμάμαι καλά) από την povos κ δεν έχει καμία διαφορά απολύτως με τις ακριβες. Δοκιμασμένη ακριβώς με αυτή που δείχνεις ταυτόχρονα. Κ η αδιάβροχοποιηση λειτουργεί άψογα κ η μπαταρία κρατάει άνετα 10 μέρες για καθημερινό ξύρισμα (φόρτιση σε 1 ώρα περίπου), κ οι λεπίδες πολύ καλές. Και το 3d shaver άψογο. Η μηχανή μαζί με 3 κεφαλές ανταλλακτικά 25€ σύνολο. Μετά από 3 μήνες καθημερινής χρήσης δεν βλέπω καμία διαφορά στην απόδοση των λεπίδων. Πόσο θα κρατήσει θα φανεί, αν χαλάσει πέταμα με την τιμή που την πήρα δεν με νοιάζει. Τα πηγαίνει άψογα κ σε μεγάλο μούσι απλά μετά απαιτείται άνοιγμα κ καθάρισμα εσωτερικά των κεφαλών. Όπως αντίστοιχα για να βρω κεφαλές γιατι μετά από 1.5 χρόνο οι περισσότερες χάλασαν για την κοπτικη Philips QG3380 (η αντιπροσωπεία τις έδινε όσο κάνει καινούριο) πήρα ακριβως την ίδια απομίμηση σε kemei και όλες οι κεφαλές ήταν ίδιες. Σε καμία περίπτωση κατώτερης ποιότητας, λες κ βγήκαν από το ίδιο εργοστάσιο. Το ίδιο κ το σώμα, εκτός από ένα διαφορετικό πλαστικό εξωτερικα όλο το κύκλωμα κ η συνδεσμολογία μέσα με μία ματιά ήταν copy paste (την κρατάω καβατζα μόλις χαλάσει η original). Στην ουσία αντί για philips έγραφε kemei η μηχανή (η kemei 17€ η philips 65€ ) Μια χαρά, αν θες στείλε κανένα link. Εγώ ευτυχώς την είχα πάρει την δικιά μου 32€ σε μια προσφορά που είχε παίξει.
nestoras86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Η braun series 7 με καθημερινο ξυρισμα και αλλαγη κεφαλης καθε 2-3 ετη μουχει βγαλει 10χρονια και συνεχιζει. Για την σειρα 5 η την καινουρια την 9 δεν ξηερω τι λενε. Γενικα η μηχανη ειναι για γενια max 2 ημερων.
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 @Billator μας ξεσήκωσες. Βοήθησέ μας σε παρακαλώ να καταλήξουμε. Βρήκα τις ξυριστικές που είναι στο spoiler και θα ήθελα μια απάντηση, σαν ποιά είναι η δική σου; Στη φωτό έχω βάλει ενδεικτικές τιμές που βρήκα στο aliexpress
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εχω παρει 2 Philips και 1 Braun...Σαν το ξυραφι καμια....Το μονο καλο που ειχαν ηταν οταν δουλευα μακρια απο το σπιτι και ξυριζομουν μεσα στο αυτοκινητο φιλε μου εγω ξυριζομαι χωρις να βλεπω. ο πατερας μου μετα απο πολλα χρονια ξυραφι το γυρισε σε μηχανη και ειδε τρελη μειωση στον χρονο. ξυριζεσαι οπου και οποτε γουσταρεις (με μπαταρια). ξυριζεσαι με κλειστα ματια. τι αλλο θελεις? στο στρατο δεν θα πας για να τα παιρνεις κοντρα. μηχανη και παντα μηχανη Εντάξει απο 3 ημέρες και έπειτα λογικό είναι οι ηλεκτρικές να μην την παλεύουν... χρησιμοποιεις τον φαβοριτοκοπτη αν δεν εχεις κουρευτικη μηχανη. ετσι εκανα εγω και μια χαρα. χαλαει βεβαια στο τελος και δεν αλλαζει η λεπιδα 1
achilles_g_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πήρα πρόσφατα την braun 9296. Σε wet ξύρισμα με αφρό ξυρίσματος είναι ό.τι πιο κοντινό σε ξυράφει. Διαβάζω επίσης πολύ καλά λόγια για τη σειρά 7.
Billator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 @Billator μας ξεσήκωσες. Βοήθησέ μας σε παρακαλώ να καταλήξουμε. Βρήκα τις ξυριστικές που είναι στο spoiler και θα ήθελα μια απάντηση, σαν ποιά είναι η δική σου; Στη φωτό έχω βάλει ενδεικτικές τιμές που βρήκα στο aliexpress kemei.png Kemei αγόρασα κοπτική μηχανή δλδ που αλλάζει κεφαλές για κούρεμα, ξύρισμα ,trim κλπ που τα ήθελα κυρίως για ανταλλακτικά για την Philips QG3380 που χάλασε η κεντρική κεφαλή ( που είναι για κουρεμα) κ το trimer. Η kemei αντιγραφή της βλέπω δεν είναι διαθέσιμη πλέον αλλά πχ Kemei KM-1832 είναι αντιγραφή της PHILIPS QG3371. Ξυριστική πήρα romos PQ8300 που δεν θυμάμαι πιανου απομίμηση ήταν Τα ονόματα είναι ενδεικτικά πολλοί κινέζοι δεν βάζουν κωδικές ονομασίες, οπότε κάνεις αναζήτηση με το μάτι Προσπάθησα να αποφύγω αυτές που δείχνεις γιατί η κεφαλή βιδώνει ξεβιδώνει, κ μιας κ είχα πρόβλημα τέτοιο σε ακριβή δλδ να χαλαρώνει η κεφαλή οπότε να "τρίζει" μετά πήγα σε ξυριστική όπου αλλάζεις τις λεπίδες μόνο. 1
Hapatingo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απομίμηση της philips series 9000 παίζει να βρούμε? Δυο φορές που την δοκίμασα από γνωστούς είναι ο ορισμός του ξυραφιού σε μηχανή. Βέβαια για τόσα χρήματα δεν λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα