Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μέρα που περνάει σχεδόν έχουμε και νέα διαρροή για την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG με την ονομασία G6.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την εταιρεία Ghostek να αποκαλύπτει τη νέα της θήκη, αποκαλύπτοντας όμως παράλληλα και κάποια στοιχεία για το G6, στη συνέχεια είχαμε μία δεύτερη διαρροή που έδειχνε το πάνω μέρος της συσκευής, και τώρα έχουμε μία νέα φωτογραφία που δείχνει από κοντά για ακόμη μία φορά το πάνω μέρος της συσκευής αλλά υπό διαφορετική γωνία.

Όπως είναι φανερό, η συσκευή έχει μεταλλικό πλαίσιο και διαθέτει ένα tray που εξαιτίας του μήκους του, μας οδηγεί στην σκέψη ότι έχει υποδοχές για κάρτες nanoSIM και microSD (ενδεχομένως hybrid). Το LG G6 έχει μικρά περιθώρια γύρω από την επίπεδη οθόνη των 5,7 ιντσών ανάλυσης 2880 x 1440 pixels με αναλογία πλευρών 18:9 (είναι πιο ψηλή από μία οθόνη με αναλογία πλευρών 16:9).

Η συσκευή θα διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, και διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος. Το LG G6 που θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου θα διαθέτει μεταλλικό unibody σχεδιασμό και θα είναι αδιάβροχο επίσης.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

να φωνάξουμε κανένα υδραυλικό ρε παιδιά με τόσες διαρροές

Δημοσ.

Λόγω bootloop πλέον η αξία τους πέφτει κατακόρυφα σε ένα δίμηνο.

Εγώ ξέρω πως θα το πάρω σιγουρα, αν η κάμερα είναι όσο υπερτατη ήταν του G3, G4, G5, V10...

Δημοσ.

Για κάποιον λόγο είμαι περισσότερο excited για αυτό παρά για το S8. Λίγο η κάμερα, λίγο το  underdog (ΑΕΚτζης γαρ), λίγο το ότι κάθε χρόνο αλλάζουν ριζικά το σχέδιασμο σε σχέση με την Sammy που παίρνει την πεπατημένη...δεν ξέρω.

• Like 3
Δημοσ.

Μια εταιρια ειχαμε αποκουμπι εμεις που θελουμε νορμαλ τηλεφωνα και οχι αηφονιες, παει και αυτη... 

Δημοσ.

Λόγω bootloop πλέον η αξία τους πέφτει κατακόρυφα σε ένα δίμηνο.

Εγώ ξέρω πως θα το πάρω σιγουρα, αν η κάμερα είναι όσο υπερτατη ήταν του G3, G4, G5, V10...

Ειχαν πολυ καλές κάμερες, αλλα οχι υπερτατες... Τα S7 πήραν κεφάλι.

Κατα τα αλλα, η εμπιστοσύνη χάθηκε, LG θα δυσκολευομουν να επιλέξω. Ελπίζω σε αυτη την γενια να μην βάλουν παλι δειγμα απο μπαταρία.

• Like 2
Δημοσ.

οποτε οποιος θελει Galaxy S8 χωρις edge οθονη παιρνει Lg G6.

Δημοσ.

οποτε οποιος θελει Galaxy S8 χωρις edge οθονη παιρνει Lg G6.

Κάπως έτσι το κόβω και εγώ. Και επειδή την βρίσκω παντελώς άχρηστη την Edge screen καθώς δεν προσφέρει τίποτα (έχω χρησιμοποιήσει άπειρα του αδερφού μου) πέρα από διαφορετικότητα στο κινητό, niet s8.

Δημοσ.

Το g5 δεν έχει bootloops και απλώς δουλεύει πιο γρήγορα και πιο ομαλά από οποιοδήποτε Samsung. Θεωρώ ότι το g6 με αυτόν το σχεδιασμό και μία καλή τιμούλα, θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.

Μια συμβουλή, ας πηδήξουν 2 νούμερα και ας το ονομάσουν G8.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειναι αυτο ειναι όμορφο στο πάνω μέρος ,ωστόσο από την συμπεριφορά της lg με τα κινητά g4 που μοσχοπουλησαν και έχασαν πολλά λεφτά και χρόνο και ζημιά σε κάποιους δεν νομίζω να ξανά βρει εμπιστοσύνη όπως είχε ,και αυτός πιστεύω ήταν ένας λόγος που πάτωσε το g5

Δημοσ.

Όπως αποκαλύπτεται με την νεα διαρροή το κινητο θα εχει οθόνη, επεξεργαστή, ραμ, κουμπιά και θα λειτουργεί ως τηλέφωνο.

Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε με τις διαρροές αυτές καθόσον είναι κατά την γνώμη μου διαφημιστικά τρυκ για να γίνεται συζήτηση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...