akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το έφτιαξα λίγο καλύτερα, δεν έχω βάλει ποτέ κάτι δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το έφτιαξα λίγο καλύτερα, δεν έχω βάλει ποτέ κάτι δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Μου αρέσει 😜 πιστεύω κ στην πράξη θα βγει ωραίο! Βέβαια αυτό που με καίει είναι να αδειάζει!! 😜 θα το ακολουθήσω κ μακάρι να δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Μου αρέσει 😜 πιστεύω κ στην πράξη θα βγει ωραίο! Βέβαια αυτό που με καίει είναι να αδειάζει!! 😜 θα το ακολουθήσω κ μακάρι να δουλέψει Good luck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 παιδες εχω θεμα με μικροφυσαλιδες πανω στο CPU block. Εχω αδειασει το συστημα 3 φορες και ενω το υπολοιπο συστημα δεν εχει θεμα με φυσαλιδες παρατηρω οτι μετα απο μερικες μερες αρχιζουν να εμφανιζονται. Φυρναω το κουτι συνεχεια ωστε να φυγουν απο το block και επανεμφανιζονται. Οχι σε μεγαλο μεγεθος αλλα ειναι στο μεγεθος φακης. Η αντλια ιεναι στο αθορυβο που σημαινει οτι ανεβαζει στροφες μονο κατω απο στρες. Εχετε ιδεα ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, ASDIC είπε παιδες εχω θεμα με μικροφυσαλιδες πανω στο CPU block. Εχω αδειασει το συστημα 3 φορες και ενω το υπολοιπο συστημα δεν εχει θεμα με φυσαλιδες παρατηρω οτι μετα απο μερικες μερες αρχιζουν να εμφανιζονται. Φυρναω το κουτι συνεχεια ωστε να φυγουν απο το block και επανεμφανιζονται. Οχι σε μεγαλο μεγεθος αλλα ειναι στο μεγεθος φακης. Η αντλια ιεναι στο αθορυβο που σημαινει οτι ανεβαζει στροφες μονο κατω απο στρες. Εχετε ιδεα ???? Δεν ανεβάζεις μια φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ASDIC είπε παιδες εχω θεμα με μικροφυσαλιδες πανω στο CPU block. Εχω αδειασει το συστημα 3 φορες και ενω το υπολοιπο συστημα δεν εχει θεμα με φυσαλιδες παρατηρω οτι μετα απο μερικες μερες αρχιζουν να εμφανιζονται. Φυρναω το κουτι συνεχεια ωστε να φυγουν απο το block και επανεμφανιζονται. Οχι σε μεγαλο μεγεθος αλλα ειναι στο μεγεθος φακης. Η αντλια ιεναι στο αθορυβο που σημαινει οτι ανεβαζει στροφες μονο κατω απο στρες. Εχετε ιδεα ???? Κούνησε το pc έτσι ώστε να φύγουν οι φυσαλίδες και να πάνε στο δοχείο για λίγες ημέρες ακόμα . Φαντάζω με ότι έχει μείνει αέρας στο radiator και ανεβαίνει στο cpu block . Πιστεύω ότι δεν έχεις τρόπο να μπαίνει αέρας μέσα στο loop (θα έβλεπες με το μάτι την διαρροή ) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1-2 σταγόνες υγρό πιάτων και θα "ξεκολλήσουν". Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, IoaZ είπε Κούνησε το pc έτσι ώστε να φύγουν οι φυσαλίδες και να πάνε στο δοχείο για λίγες ημέρες ακόμα . Φαντάζω με ότι έχει μείνει αέρας στο radiator και ανεβαίνει στο cpu block . Πιστεύω ότι δεν έχεις τρόπο να μπαίνει αέρας μέσα στο loop (θα έβλεπες με το μάτι την διαρροή ) το ψυγειο ειναι πανω απο το block οποτε δεν γινεται αυτο που λες. Εχω κουνησει το κουτι πολλες φορες και το ψυγειο δεν εχει αερα. Εχω 3-4 μερες που εχω γεμισει το συστημα. 3 λεπτά πριν, Tenshi είπε 1-2 σταγόνες υγρού πιάτων και θα "ξεκολλήσουν". εβαλα απλο σαπουνι για τα χερια 1 σταγονα. Πρεπει να ειναι υγρο πιατων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ASDIC είπε εβαλα απλο σαπουνι για τα χερια 1 σταγονα. Πρεπει να ειναι υγρο πιατων ? Ε κοίτα,λογικά να το δείς,αν ήταν το ίδιο θα πλέναμε τα χέρια μας με Svelto 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3-4 μέρες είναι λίγες για να φύγει ο αέρας από τη λουπα ,για μένα άστο λίγο ακόμα και κουνά το pc ενώ δουλεύει η αντλία αρκετές φορές, το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο ως πάνω η έχει λίγο χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Με το σαπούνι τι ακριβώς γίνεται δλδ? όντως ξεκολλάει τις φυσαλίδες? δν πειράζει αν μείνει μέσα στο loop? απλά να μαθαίνω..! πάντως εμένα ακόμα μετά από μήνες πλέον έχει ακόμα αέρα στο ψυγείο, ακούγεται από καιρό σε καιρό να περνάει αέρας.. οπότε κ εμένα μ φαίνεται λίγο για να φύγει ο αέρας από το loop.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Surfactant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Γνωρίζει κανεις σας που θα βρω κάποιο εξαεριστηρι; για να βάλω στο ψυγειο ή στο ρες ίσως! Αξίζει, κάνει δουλειά ή τσάμπα θα μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Papanikolis είπε Γνωρίζει κανεις σας που θα βρω κάποιο εξαεριστηρι; για να βάλω στο ψυγειο ή στο ρες ίσως! Αξίζει, κάνει δουλειά ή τσάμπα θα μπει; https://www.e-shop.gr/bitspower-air-exhaust-g1-4-black-sparkle-p-PER.811760 ένα είναι αυτό .. από Ελλάδα .. δουλεια κανει αν μπει σε σωστη μερια .. κανει οτι λεει βγαζει το αερα απο συστημα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα