kaklikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Papanikolis Φιλαρακι να σε κανω μια ερωτηση; Αυτο εδω το hubακι εχεις ; https://shop.aquacomputer.de/product_info.php?language=en&products_id=3420 Εαν ναι εισαι σιγουρος οτι σου δουλευει σωστα; Ρωταω γιατι ειχα πολλα προβληματα συνδεοντας του μονο 4 φαν σε hi-amp εξοδο της μητρικης και το support της εταιριας δεν μου φανηκε χρησιμο. Το προβλημα μου ηταν οτι δεν δουλευε τους vardar σε ολο το φασμα στροφων τους. Δηλ στο ελαχιστο τους εριχνε μεχρι τις 1000 στροφες και στο μεγιστο τους πηγαινε μεχρι 1950 ενω κανονικα δουλευουν 2200. Αυτο και σε dc mode και σε pwm. Το μανισιο 4θεσιο hub της phanteks δουλευει κανονικα απλα παντα το ειχα απορια γιατι να συμβαινει. Η aqua computer την μια μου εβγαλε ελλατωματικα τα φαν σε αλλη συζητηση την μητρικη ωσπου στο τελος μου ειπαν οτι ετσι δουλευει και το εφαγα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από kaklikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ναι αυτό έχω.. το έβγαλα κ έβαλα τα φαν με σπλιτερ 3-1 της ΕΚ, έβαλα το ένα στο cpu fan και το άλλο στο cpu opt.. δεν ξέρω αν έχει θέμα το χαμπ γιατί το πρόβλημα τελικά ήταν στις βίδες που είχα βάλει στο μπλοκ με αποτέλεσμα να μην πατάει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, βάζω εδώ μια ερώτηση παρόλο που έχω μια ταπεινή ΑΙΟ. Επειδή η ΑΙΟ δεν έχει αισθητήρα για θερμοκρασία νερου έκανα μια μικρή πατέντα και έβαλα έναν αισθητήρα σφινομένο ανάμεσα στα fins. Οι θερμοκρασίες που βλέπω φαίνονται νορμαλ. Δηλαδή idle έχω γύρω στους 21-22 και με stress ανεβαίνει στους 28-29. Πόσο κοντά είμαι στο νερό λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, denis_kos είπε Καλησπέρα, βάζω εδώ μια ερώτηση παρόλο που έχω μια ταπεινή ΑΙΟ. Επειδή η ΑΙΟ δεν έχει αισθητήρα για θερμοκρασία νερου έκανα μια μικρή πατέντα και έβαλα έναν αισθητήρα σφινομένο ανάμεσα στα fins. Οι θερμοκρασίες που βλέπω φαίνονται νορμαλ. Δηλαδή idle έχω γύρω στους 21-22 και με stress ανεβαίνει στους 28-29. Πόσο κοντά είμαι στο νερό λέτε? Δεν γνωριζω ποσο κοντα εισαι σε σχεση με το νερο μιας και δεν υπαρχει απευθειας επαφη με αυτο συν το οτι περναει αερας απο εκει αλλος ενας παραγοντας που μπορει να αλλαξει πολλα στην θερμοκρασια που δειχνει, το μονο σιγουρο ειναι πως αν θελεις να εχεις την καλυτερη μετρηση που θα μπορουσες θα πρεπει να το βαλεις εκει που ερχεται το ζεστο νερο απο το μπλοκ, οσο ποιο κοντα γινεται στην εισοδο, δεν εχει ολο το ψυγειο την ιδια θερμοκρασια. Τιπ, βαλε και λιγο παστα για να εχει καλυτερη επαφη με τα φινς. PS: Δεν ξερω αν με fins εννοεις του ψυγειου η του μπλοκ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από mixalis95320 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μια βοήθεια συνφορουμιτες!! Έχω το lian li dynamic με δυο ψυγεία 360, ένα θα μπει πάνω κ ένα όρθιο! Θα ήθελα την βοήθεια σας κατά την γνώμη σας πιο σχέδιο είναι καλύτερο για να αδειάζει όλη η λούπα εύκολα; Έχω σκεφτεί δυο διαφορετικούς τρόπους κ τους έχω βάλει με φωτο, στην λούπα θα μπει cpu & gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Μια βοήθεια συνφορουμιτες!! Έχω το lian li dynamic με δυο ψυγεία 360, ένα θα μπει πάνω κ ένα όρθιο! Θα ήθελα την βοήθεια σας κατά την γνώμη σας πιο σχέδιο είναι καλύτερο για να αδειάζει όλη η λούπα εύκολα; Έχω σκεφτεί δυο διαφορετικούς τρόπους κ τους έχω βάλει με φωτο, στην λούπα θα μπει cpu & gpu H πρώτη πρόταση ειναι πολύ πιο λογική και εύκολη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε H πρώτη πρόταση ειναι πολύ πιο λογική και εύκολη. Έχει διαφορα αν θα πάει Gpu με ψυγειο & cpu με ψυγειο, με το να ενωθούν τα δυο ψυγεία μαζί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Έχει διαφορα αν θα πάει Gpu με ψυγειο & cpu με ψυγειο, με το να ενωθούν τα δυο ψυγεία μαζί;; Καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Καμία. Ευχαριστώ πολύ! Το έχω τώρα τα ψυγεία πάνω κ κάτω, έχω μεγάλο πρόβλημα με το άδειασμα.. όποτε ψάχνω τρόπο ώστε να βάλω το ψυγειο που είναι κάτω, να μπει όρθιο κ να μπορώ να το στήσω με όσο το δυνατόν καλύτερη σωλήνα για να αδειάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Δεν γνωριζω ποσο κοντα εισαι σε σχεση με το νερο μιας και δεν υπαρχει απευθειας επαφη με αυτο συν το οτι περναει αερας απο εκει αλλος ενας παραγοντας που μπορει να αλλαξει πολλα στην θερμοκρασια που δειχνει, το μονο σιγουρο ειναι πως αν θελεις να εχεις την καλυτερη μετρηση που θα μπορουσες θα πρεπει να το βαλεις εκει που ερχεται το ζεστο νερο απο το μπλοκ, οσο ποιο κοντα γινεται στην εισοδο, δεν εχει ολο το ψυγειο την ιδια θερμοκρασια. Τιπ, βαλε και λιγο παστα για να εχει καλυτερη επαφη με τα φινς. PS: Δεν ξερω αν με fins εννοεις του ψυγειου η του μπλοκ. Ωραίο αυτό με την παστα δεν το είχα σκεφτεί. Φινς εννοώ του ψυγείου καλά κατάλαβες. Θα βάλω κ δεύτερο στην άλλη μεριά του ψυγείου για να καταλάβω που είναι η είσοδος! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, denis_kos είπε Ωραίο αυτό με την παστα δεν το είχα σκεφτεί. Φινς εννοώ του ψυγείου καλά κατάλαβες. Θα βάλω κ δεύτερο στην άλλη μεριά του ψυγείου για να καταλάβω που είναι η είσοδος! Ευχαριστώ! Δεν χρειαζεται. στρεσαρε το λιγο με καποιο τεστ και απλα πιασε τους σωληνες. Ενας θα ειναι πιο ζεστος αναγκαστικα. Οσο πιο κοντα μπορεις στο σημειο που περναει το νερο στο ψυγειο. Οχι στην μεση του φιν. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από mixalis95320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Papanikolis είπε Μια βοήθεια συνφορουμιτες!! Έχω το lian li dynamic με δυο ψυγεία 360, ένα θα μπει πάνω κ ένα όρθιο! Θα ήθελα την βοήθεια σας κατά την γνώμη σας πιο σχέδιο είναι καλύτερο για να αδειάζει όλη η λούπα εύκολα; Έχω σκεφτεί δυο διαφορετικούς τρόπους κ τους έχω βάλει με φωτο, στην λούπα θα μπει cpu & gpu Να ρωτήσω γτ δύο βανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Να ρωτήσω γτ δύο βανες? Για να έχει περισσοτερες πιθανοτητες να αδειάζει καλύτερα.. Δεν ξέρω αν είναι σωστο.. κ γενικά είμαι νέος στο άθλημα της καστομ! Από την μια μεριά με την βανα στο ψυγειο θα αδειάσει, από την άλλη πως θα αδειάζει από την μεριά της αντλίας;; 🤔 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Papanikolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Για να έχει περισσοτερες πιθανοτητες να αδειάζει καλύτερα.. Δεν ξέρω αν είναι σωστο.. κ γενικά είμαι νέος στο άθλημα της καστομ! Από την μια μεριά με την βανα στο ψυγειο θα αδειάσει, από την άλλη πως θα αδειάζει από την μεριά της αντλίας;; 🤔 Δεν θα αδειάσει χωρίς να σου χυθεί γι'αυτό στο λέω Εκτός αν βάλεις ένα ταφ και την βανα(Ίσως να εννοείς αυτό). Θέλεις να γράψεις τα parts να σου δώσουμε και καμία άλλη ιδέα για καλύτερο άδειασμα? Το πάνω ψυγείο αν κατάλαβα καλά είναι alphacool xflow. Η αντλία σου είναι stand alone η είναι μαζί με το ρεζερβουάρ? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Δεν θα αδειάσει χωρίς να σου χυθεί γι'αυτό στο λέω. Θέλεις να γράψεις τα parts να σου δώσουμε και καμία άλλη ιδέα για καλύτερο άδειασμα? Το πάνω ψυγείο αν κατάλαβα καλά είναι alphacool xflow. Η αντλία σου είναι stand alone η είναι μαζί με το ρεζερβουάρ? Ναι εννοείται κάθε άποψη δεκτή, όπως είπα έχω ελάχιστες γνώσεις καθώς είναι η πρώτη φορα που έκανα καστομ! Το κουτί είναι το κλασικό lian Li, επάνω θα μπει ο αλφακουλ xflow, δίπλα όρθιο θα μπει ένα PE, έχω ξεχωριστό ρες με αντλία, στην λούπα θα μπει το cpu κ η κάρτα γραφικών θα μπει κάθετα! Ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα