Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Papanikolis είπε

Παιδες απ οτι φαινεται το προβλημα λυθηκε... 3 φορες απο την πρωτη φορα που εστησα την λουπα ανοιξα την καρτα, εκει ηταν το προβλημα! οι rtx ειναι εντελως διαφορετικες απο την 10 σειρα. με αρκετο ψαξιμο βρηκα ενα τυπο που ακολουθησα την λυση του, αρχικα τα thermal pads του block της ΕΚ δεν εχουν καμια σχεση με τα μαμα, οι βιδες ειναι διαφορετικες σε μεγεθος κ πρεπει να αλλαξεις ακομα κ αυτες του πυρηνα πραγμα που εγω δεν το γνωριζα.... 😕 οποτε την πρωτη φορα αλλαξα ολες τις βιδες βαζοντας τις πιο κοντες εκτος απο του πυρηνα που νομιζα οτι πρεπει να αφησω τις μαμα με το κλασικο ελατιριακη... με αποτελεσμα να μην παταει καλα το block στον πυρηνα κ επισης το κεφαλι απο τις βιδες δεν αφηνε κ το backplate να πατησει πανω στον πυρηνα.....! οποτε μπηκαν παντου οι πιο κοντες βιδες που συνοδευαν block + backplate κ υστερα απο μικρες δοκιμες μιας που μολις τα ξανα κουμπωσα ολα επανω εχω 29idle κ 44 full load στα 2100 clock

λογικα πρεπει να ειναι οκ :) αυριο μεθαυριο θα ξερω με σιγουρια να κανω μερικες δοκιμες ακομα

Καλά ρε συ, δεν έβαλες τις βίδες που ήρθαν με το μπλοκ; ο.Ο

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Papanikolis said:

Τις έβαλα αλλά όχι τις 4 του πυρήνα! Νόμιζα ότι έπρεπε να μπουν οι μαμά που έχουν κ το ελατήριο μαζί! 😟

Άρα δεν τις έβαλες, το ίδιο λέτε :D 

Κι εγώ υποψιάζομαι ότι οι 55ρες που πιάνω στη CPU έχουν να κάνουν με λάθος τοποθέτηση του monoblock (αν κι εγώ έβαλα τις βίδες που ήρθαν με το block), ωστόσο διστάζω πάρα πολύ να το λύσω όλο τώρα πάλι...
Μάλλον με την αλλαγή CPU και νερού/παστών, σε κάνα χρόνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να μην το λύσεις; το άδειασε γέμισε είναι λίγο σπαστικό προσωπικά για μένα, αλλά οκ.. μέσα είχε διαφορα μεγέθη από βίδες κ έπρεπε να μπουν μόνο οι πιο κοντές παντού είτε block είτε backplate! εγώ 3 φορές έλυσα την κάρτα για να καταλάβω τι γίνεται 😜 ελπίζω να είναι οκ από δω κ πέρα! Θα κάνω τα τεστ μου κ σήμερα 

Επεξ/σία από Papanikolis
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Papanikolis said:

Γιατί να μην το λύσεις; το άδειασε γέμισε είναι λίγο σπαστικό προσωπικά για μένα, αλλά οκ.. εγώ 3 φορές έλυσα την κάρτα για να καταλάβω τι γίνεται 😜 ελπίζω να είναι οκ από δω κ πέρα! Θα κάνω τα τεστ μου κ σήμερα 

Δεν το κουνάω τώρα από εκεί που είναι ούτε με σφαίρες! χαχα

Μια χαρά θα είσαι συ.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Άρα δεν τις έβαλες, το ίδιο λέτε :D 

Κι εγώ υποψιάζομαι ότι οι 55ρες που πιάνω στη CPU έχουν να κάνουν με λάθος τοποθέτηση του monoblock (αν κι εγώ έβαλα τις βίδες που ήρθαν με το block), ωστόσο διστάζω πάρα πολύ να το λύσω όλο τώρα πάλι...
Μάλλον με την αλλαγή CPU και νερού/παστών, σε κάνα χρόνο...

55 βαθμους σε τι χρηση?

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, akoinonitos said:

55 βαθμους σε τι χρηση?

Full load αλλά όχι prime avx, εκεί σίγουρα θα έβλεπα και 60ρες άνετα...

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, akoinonitos said:

E μια χαρα ειναι ρε συ τοτε

Γενικά δε το δέχομαι να 60ριζει η cpu με 100w load και η 1080ti να μην ανεβάζει πάνω από 40 με το διπλάσιο (και βάλε), το ξέρεις! Χαχα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Γενικά δε το δέχομαι να 60ριζει η cpu με 100w load και η 1080ti να μην ανεβάζει πάνω από 40 με το διπλάσιο (και βάλε), το ξέρεις! Χαχα

Οτι και να κανεις ετσι θα ειναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...