ksaderfoss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ζ390 AORUS MASTER , 9900K , 2080ti 32gb Gskill 3200mhz , full ekwb custom loop. Ready! 16
ASDIC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Στηνω σιγα σιγα το πρωτο μου υδροψυκτο συστημα και εχω καποιες ερωτησεις. Λεει στο ιντερνετ οτι πρεπει να ξεπλενω το ψυγειο με ειδικο υγρο απο την Mayhem πριν στησω το Loop. Ισχυει αυτο ? Για υγρο εχω παραγγειλει ενα απλο της Mayhem με τα ειδικα συστατικα μεσα. Μπορω να χρησιμοποιησω μονο αποσταγμενο και απιονοσμενο νερο με ενα ασημενιο coil μεσα ? Εχω αγορασει ενα 280αρι ψυγειο 40 χιλιοστα για 140 χιλιοστα ανεμιστηρες για να ψυξω επεξεργαστη και την καρτα γραφικων αλλα θα τα αφησω στοκ μεχρι στιγμης. Επαρκει ? 3 μετρα σωληνας αρκει ετσι δεν ειναι ? Στην καρτα γραφικων εχει νοημα να βαλω υγρο μεταλλο ή να μεινω με παστα ? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από ASDIC
emperorN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ASDIC είπε Καλησπερα, Στηνω σιγα σιγα το πρωτο μου υδροψυκτο συστημα και εχω καποιες ερωτησεις. Λεει στο ιντερνετ οτι πρεπει να ξεπλενω το ψυγειο με ειδικο υγρο απο την Mayhem πριν στησω το Loop. Ισχυει αυτο ? Για υγρο εχω παραγγειλει ενα απλο της Mayhem με τα ειδικα συστατικα μεσα. Μπορω να χρησιμοποιησω μονο αποσταγμενο και απιονοσμενο νερο με ενα ασημενιο coil μεσα ? Εχω αγορασει ενα 280αρι ψυγειο 40 χιλιοστα για 140 χιλιοστα ανεμιστηρες για να ψυξω επεξεργαστη και την καρτα γραφικων αλλα θα τα αφησω στοκ μεχρι στιγμης. Επαρκει ? 3 μετρα σωληνας αρκει ετσι δεν ειναι ? Στην καρτα γραφικων εχει νοημα να βαλω υγρο μεταλλο ή να μεινω με παστα ? 1ον ναι πρέπει να ξεπλενεις τα ψυγεία οχι δεν χρειαζετε το "ιδικό" υγρό της mahems για να το κάνεις 2ον αν ειναι χαλκος με αλουμηνιο οχι! θελεις wfi οχι αποστεγμανο(γενικά αυτός ο συνδυασμός παίζει διάβρωση) (υπάρχουν ατελείωτοι οδηγοί στο νετ για αυτό ακριβός το θέμα) 3ον οχι κατω απο το οριο εισαι χωρις αυτο ομως δεν θα σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα άλλα θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες κυριως gpu 4ον εξαρτατε τι θελεις να κανεις...σε αλλους φτανει σε αλλους οχι (π/χ έμενα) 5ον οχι παστα και συγκεκριμένα την kryonat της grizzly
ASDIC Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οκ. Ευχαριστω, τα περισσοτερα ειναι χαλκινα νομιζω Ψυγειο -- EKWB EC 280 Αντλια -- EKWB XRES 140 Revo D5 PWM/RGB CPU block -- EKWB Velocity AMD Copper - Plexi GPU block -- νικελιο+χαλκος Οταν εβγαλα την αντλια απο την συσκευασια της να την συναρμολογησω και γυρισα την φτερωτη με το δαχτυλο, αρχισε να σφυριζει σαν να τριβοταν μεταλλο με μεταλλο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από ASDIC
emperorN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 ναι οι d5 δεν έχουν ρουλεμάν η κάποιο έδρανο στήριξης όποτε όταν την γύρισες όντως έγλυφε τα τοιχώματα..... βγάλε το αλουμίνιο παρτ μείνε μόνο με χαλκό ....
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, ASDIC είπε Καλησπερα, Στηνω σιγα σιγα το πρωτο μου υδροψυκτο συστημα και εχω καποιες ερωτησεις. Λεει στο ιντερνετ οτι πρεπει να ξεπλενω το ψυγειο με ειδικο υγρο απο την Mayhem πριν στησω το Loop. Ισχυει αυτο ? Για υγρο εχω παραγγειλει ενα απλο της Mayhem με τα ειδικα συστατικα μεσα. Μπορω να χρησιμοποιησω μονο αποσταγμενο και απιονοσμενο νερο με ενα ασημενιο coil μεσα ? Εχω αγορασει ενα 280αρι ψυγειο 40 χιλιοστα για 140 χιλιοστα ανεμιστηρες για να ψυξω επεξεργαστη και την καρτα γραφικων αλλα θα τα αφησω στοκ μεχρι στιγμης. Επαρκει ? 3 μετρα σωληνας αρκει ετσι δεν ειναι ? Στην καρτα γραφικων εχει νοημα να βαλω υγρο μεταλλο ή να μεινω με παστα ? Αν και καλύφθηκες, ας πω και εγώ την γνώμη μου. 3 μετρα είναι υπεραρκετό αν δεν κάνεις τον λαβύρινθο του Πάνα μέσα στο κουτί. Φυσικά θα βάλεις πάστα και όχι υγρό μέταλλο. Το 280άρι ψυγείο είναι μια χαρά για αρχή αν δεν βγάλεις το power limiter απο την Vega. Εγώ με παρόμοιο σύστημα απο άποψη κατανάλωσης ([email protected] και Titan στο 1Ghz) με 240άρι 45άρι και 120άρι 25άρι είμαι ανετότατος απο θερμοκρασίες, 50 στον επεξεργαστή και μέχρι 40-42 στην Gpu. Το 280άρι σου είναι περίπου σαν 360άρι σε επιφάνεια. (307mm2 vs 339mm2). Aπο άποψη επιφάνειας fins έστω έχουν ίδια πυκνότητα, εμένα ειναι 10.173+2.825=12.998 και το 280άρι σου είναι 12.280. Οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ κοντά. 2
emperorN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Αν και καλύφθηκες, ας πω και εγώ την γνώμη μου. 3 μετρα είναι υπεραρκετό αν δεν κάνεις τον λαβύρινθο του Πάνα μέσα στο κουτί. Φυσικά θα βάλεις πάστα και όχι υγρό μέταλλο. Το 280άρι ψυγείο είναι μια χαρά για αρχή αν δεν βγάλεις το power limiter απο την Vega. Εγώ με παρόμοιο σύστημα απο άποψη κατανάλωσης ([email protected] και Titan στο 1Ghz) με 240άρι 45άρι και 120άρι 25άρι είμαι ανετότατος απο θερμοκρασίες, 50 στον επεξεργαστή και μέχρι 40-42 στην Gpu. Το 280άρι σου είναι περίπου σαν 360άρι σε επιφάνεια. (307mm2 vs 339mm2). Aπο άποψη επιφάνειας fins έστω έχουν ίδια πυκνότητα, εμένα ειναι 10.173+2.825=12.998 και το 280άρι σου είναι 12.280. Οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ κοντά. Αν δεν βάλεις διόδια για την απόσταση cpu gpu δεν έχε νοστιμαδα... 1
ksaderfoss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Έτοιμο και το icecrown έλεγα να μη βάλω vertical αλλά τελικά άξιζε 8
ASDIC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Χρειαζομαι flow meter και σενσορα για θερμοκρασια ?
ksaderfoss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 απαραιτητα δεν ειναι , αλλα ειναι χρησιμες πληροφοριες. ειδικα το flow meter και αν η επιστροφη στο ρεζερβουαρ δεν ειναι εμφανη ναι καλο ειναι να βαλεις
mindtrapper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/2/2019 στις 11:17 ΜΜ, ASDIC είπε Μπορω να χρησιμοποιησω μονο αποσταγμενο και απιονοσμενο νερο με ενα ασημενιο coil μεσα ? Το silver coil μετράει στο "μην βάζετε διαφορετικά μέταλλα στο loop", να ξέρεις. Καλό είναι να διαλέξεις άλλο τρόπο για να έχεις biocide. 1
ASDIC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 αααα το ασημι βοηθαει να μην υπαρχει αλληεπιδραση στα μεταλλα μεταξυ τους ? γτ νομισα οτι ειναι για την εξουδετερωση της αλγης ... Αυτα που θελω να παρω ειναι καλα ? https://www.amazon.co.uk/dp/B01HQ8LJAI/?coliid=IFX4GUO4J0WMF&colid=1YLBM81Z9LL8H&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01ETCBVU2/ref=crt_ewc_title_dp_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A30IE0XRUG4KOB
Karanikolis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας εάν γνωρίζεται! Μόλις έστησα ένα καστομ λουπ κ έχω το εξής πρόβλημα! Έχω δυο ψυγεία 360 κ τα φαν είναι συνδεμένα στο cpu fan! Οταν παίζω η κάρτα ανεβάζει γύρο στους 60 βαθμούς κ τα ανεμιστηρια είναι ψιλό αθόρυβα, όταν κάνω μπεντσμαρκ που στρεσαρετε ο επεξεργαστής όλα δουλεύουν ρολόι κ με χαμηλές θερμοκρασίες γιατί περνουν φουλ τα φαν από το cpu fan! Τι μπορώ να κάνω που όταν παίζω δεν ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής, για να ανεβάζουν στροφές τα φαν κ να κρατάμε την κάρτα χαμηλά;;; Έχω σπάσει το κεφάλι μου κ δεν μπορώ να βρω τίποτε Εχω Aorus master + evga 2080 xc Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Papanikolis
mindtrapper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, ASDIC είπε αααα το ασημι βοηθαει να μην υπαρχει αλληεπιδραση στα μεταλλα μεταξυ τους ? γτ νομισα οτι ειναι για την εξουδετερωση της αλγης ... Αυτα που θελω να παρω ειναι καλα ? https://www.amazon.co.uk/dp/B01HQ8LJAI/?coliid=IFX4GUO4J0WMF&colid=1YLBM81Z9LL8H&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01ETCBVU2/ref=crt_ewc_title_dp_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A30IE0XRUG4KOB Όχι, όντως για να σκοτώσει την άλγη το βάζεις. Το πρόβλημα είναι ότι το ασήμι είναι μέταλλο και καλό είναι να μην βάζεις διαφορετικά μέταλλα στο loop. Φυσικά η πιθανότητα να σου κάνει πρόβλημα είναι μικρή επειδή, όπως ο χαλκός και ο χρυσός, δεν είναι δραστικό μέταλλο. Αλλά είχαν παρουσιαστεί παλιότερα προβλήματα με silver και nickel plating στα blocks. Διάλεξε κανένα υγρό διάλυμα biocide καλύτερα. 1
birel-motosport Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Papanikolis είπε Καλησπέρα χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας εάν γνωρίζεται! Μόλις έστησα ένα καστομ λουπ κ έχω το εξής πρόβλημα! Έχω δυο ψυγεία 360 κ τα φαν είναι συνδεμένα στο cpu fan! Οταν παίζω η κάρτα ανεβάζει γύρο στους 60 βαθμούς κ τα ανεμιστηρια είναι ψιλό αθόρυβα, όταν κάνω μπεντσμαρκ που στρεσαρετε ο επεξεργαστής όλα δουλεύουν ρολόι κ με χαμηλές θερμοκρασίες γιατί περνουν φουλ τα φαν από το cpu fan! Τι μπορώ να κάνω που όταν παίζω δεν ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής, για να ανεβάζουν στροφές τα φαν κ να κρατάμε την κάρτα χαμηλά;;; Έχω σπάσει το κεφάλι μου κ δεν μπορώ να βρω τίποτε Εχω Aorus master + evga 2080 xc Φίλε αλήθεια κάνεις αυτή την ερώτηση με το σύστημα που λες ότι έχεις? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από birel-motosport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα