aOUaS88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κοντευουν 2 μηνες σε μερικές μέρες χωρίς πισι με τα ελληνικά μαγαζιά και τα ρμα τους, αλλα μπιχλιμπιδια πανε κ ερχονται.. Να δω που θα χωρέσει ο σωλήνας της ΕΥΔΑΠ μεσα στο κουτι.. 🤔😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μιας κ θα ειμαι λιγο καιρο με ενα ψυγείο, είναι καλύτερα να πηγαίνει η ροη του νερου απο gpu σε cpu, η απο cpu σε gpu .. Θα εχει καποια διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Μιας κ θα ειμαι λιγο καιρο με ενα ψυγείο, είναι καλύτερα να πηγαίνει η ροη του νερου απο gpu σε cpu, η απο cpu σε gpu .. Θα εχει καποια διαφορά? Καμία σχέση δεν έχει πρακτικά. Η GPU συνήθως ζεσταίνει συνήθως περισσότερα το νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Reservoir πριν την αντλία είναι το μόνο που έχει σημασία. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καμία σχέση δεν έχει πρακτικά. Η GPU συνήθως ζεσταίνει συνήθως περισσότερα το νερό. Κ καλα επιδη η καρτα ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια μηπως επηρεαζει την θερμοκρασια του cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Κ καλα επιδη η καρτα ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια μηπως επηρεαζει την θερμοκρασια του cpu.. Διαφορά min και max έχεις το πολύ 3 βαθμούς. Οπότε δεν έχει σημασία πως θα τα βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Επιστρέφω με χρώμα! Mayhems ocean blue.. η μια με σβηστά τα led κ με φλας να φαινεται η πραγματική απόχρωση κ οι άλλες με χρώματα από το rgb να φαίνονται οι διάφορες αποχρώσεις στο υγρό! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 15/11/2018 at 18:55, kaklikos said: Δεν ειπαμε να ειναι αθορυβοι. Και εγω στο 30 τους εχω παντα. Απλα στα ψηλα συντονιζουν και κανουν εναν βαρυ ηχο. Και αλλοι εχουν παρομοια στατικ αλλα δεν συντονιζουν ετσι ! Τι να σου πω, δεν συντονίζει κάτι εδώ, και έχω και 9 από δαύτους! Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον ήχο ή να τον ακούσουμε κάπως; On 19/11/2018 at 11:16, akoinonitos said: Ενημερωτηκα εστειλα mail στην ek και τους ειπα για τον εκνευριστικο θορυβο και τους ρωτησα αν απλα ετσι δουλευουν οι vardar η ειναι ελαττωματικοι και μου ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δουλευουν ετσι και να τους στειλω μια ηχογραφηση. Τους δοκιμασα εναν εναν και οι δυο το κανουν πολυ περισσοτερο ο ενας παλευεται. Και ο ενας απο τους τρεις κρκινησε να σφυριζει πριν ξεκινησει το κρρρρ. Α εντάξει, προφανώς αν ο ένας έχει διαφορετικό ήχο από τον άλλον και είναι ίδιο μοντέλο, έχει πρόβλημα. Η EK είναι πολύ εξυπηρετική με κάτι τέτοια. Γενικά δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιώ το on-off πολύ (με προφίλ) ή να τρέχω τους 6 off και τους 3 on (ή και όλους off) και να αλλάζω mode πριν βάλω κάποιο παιχνίδι... Για τη φθορά των ρουλεμάν λέω από το άναψε-σβήσε. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Τι να σου πω, δεν συντονίζει κάτι εδώ, και έχω και 9 από δαύτους! Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον ήχο ή να τον ακούσουμε κάπως; Α εντάξει, προφανώς αν ο ένας έχει διαφορετικό ήχο από τον άλλον και είναι ίδιο μοντέλο, έχει πρόβλημα. Η EK είναι πολύ εξυπηρετική με κάτι τέτοια. Γενικά δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιώ το on-off πολύ (με προφίλ) ή να τρέχω τους 6 off και τους 3 on (ή και όλους off) και να αλλάζω mode πριν βάλω κάποιο παιχνίδι... Για τη φθορά των ρουλεμάν λέω από το άναψε-σβήσε. Καλυτερα θεωρω να τους βαλεις να δουλευουν ολους σε χαμηλες στροφες παρα να σβηνουν ωστε να διατηρειται το νερο σε μια καλη θερμοκρασια. Ουτως η αλλως χαμηλα δεν ακουγονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, akoinonitos said: Καλυτερα θεωρω να τους βαλεις να δουλευουν ολους σε χαμηλες στροφες παρα να σβηνουν ωστε να διατηρειται το νερο σε μια καλη θερμοκρασια. Ουτως η αλλως χαμηλα δεν ακουγονται. Εγώ πάλι λέω να παίζω σε 2 modes. Ένα σβηστά όλα (σε desktop-youtube-ταινίες κλπ, idle δηλαδή) δε νιώθει τίποτα. Και ένα ας πούμε 50% τα πάνω, 45% τα εμπρός και 35% τα κάτω που είναι και μέσα στη μούρη μου και τα ακούω πιο εύκολα. Αλλά είναι σπαστικό να κάθεσαι να το ρυθμίζεις κάθε φορά, το custom δεν παίζει καλά γιατί έχει τα γνωστά temp spikes και ανεβοκατεβαίνει όλη την ώρα... Anyway ρώτησα στο AM4 thread, δεν έχει σχέση με την υδρόψυξη αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Τι να σου πω, δεν συντονίζει κάτι εδώ, και έχω και 9 από δαύτους! Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον ήχο ή να τον ακούσουμε κάπως; Α εντάξει, προφανώς αν ο ένας έχει διαφορετικό ήχο από τον άλλον και είναι ίδιο μοντέλο, έχει πρόβλημα. Η EK είναι πολύ εξυπηρετική με κάτι τέτοια. Γενικά δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιώ το on-off πολύ (με προφίλ) ή να τρέχω τους 6 off και τους 3 on (ή και όλους off) και να αλλάζω mode πριν βάλω κάποιο παιχνίδι... Για τη φθορά των ρουλεμάν λέω από το άναψε-σβήσε. Καλύτερα να μην σβήνουν. 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλυτερα θεωρω να τους βαλεις να δουλευουν ολους σε χαμηλες στροφες παρα να σβηνουν ωστε να διατηρειται το νερο σε μια καλη θερμοκρασια. Ουτως η αλλως χαμηλα δεν ακουγονται. Σωστός, το ρεύμα εκκίνησης είναι αυτό που τα καίει συνήθως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εγώ πάλι λέω να παίζω σε 2 modes. Ένα σβηστά όλα (σε desktop-youtube-ταινίες κλπ, idle δηλαδή) δε νιώθει τίποτα. Και ένα ας πούμε 50% τα πάνω, 45% τα εμπρός και 35% τα κάτω που είναι και μέσα στη μούρη μου και τα ακούω πιο εύκολα. Αλλά είναι σπαστικό να κάθεσαι να το ρυθμίζεις κάθε φορά, το custom δεν παίζει καλά γιατί έχει τα γνωστά temp spikes και ανεβοκατεβαίνει όλη την ώρα... Anyway ρώτησα στο AM4 thread, δεν έχει σχέση με την υδρόψυξη αυτό. Κοιτα να σου πω, επειδη εχω βαλει σενσορα και παρακολουθω συνεχεια τη θερμοκρασια του νερου αν τους κλεισεις τελειως θα ανεβει αρκετα η θερμοκρασια του νερου και μετα για να πεσει θα πρεπει να στροφαρουν αρκετα οι ανεμιστηρες για να την ριξουν ενω αν δουλευουν συνεχομενα εστω και χαμηλα την κρατανε σε ενα επιπεδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Sheogorath said: Καλύτερα να μην σβήνουν. Σωστός, το ρεύμα εκκίνησης είναι αυτό που τα καίει συνήθως. Υποτίθεται ότι για να υποστηρίζουν επίσημα αυτό το feature δεν είναι σχεδιασμένοι γι' αυτό; Πρέπει να έχει ειδικό κύκλωμα εν τω μεταξύ, γιατί ακριβώς στο 25% pwm σβήνει. Ενώ ακριβώς στο 26% ανάβει. Είχα παλαιότερα έναν Arctic που ναι μεν έσβηνε πχ στο 20%, αλλά για να ανάψει ήθελε να τον πας πχ στο 30%. 17 minutes ago, akoinonitos said: Κοιτα να σου πω, επειδη εχω βαλει σενσορα και παρακολουθω συνεχεια τη θερμοκρασια του νερου αν τους κλεισεις τελειως θα ανεβει αρκετα η θερμοκρασια του νερου και μετα για να πεσει θα πρεπει να στροφαρουν αρκετα οι ανεμιστηρες για να την ριξουν ενω αν δουλευουν συνεχομενα εστω και χαμηλα την κρατανε σε ενα επιπεδο. Συμφωνώ, αλλά εφ' όσον τα vrm παίζουν στους 40, η cpu στους 40 και η gpu στους 33 (idle και light χρήση), γιατί θα έπρεπε να με απασχολεί η θερμοκρασία του υγρού; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κοιτα να σου πω, επειδη εχω βαλει σενσορα και παρακολουθω συνεχεια τη θερμοκρασια του νερου αν τους κλεισεις τελειως θα ανεβει αρκετα η θερμοκρασια του νερου και μετα για να πεσει θα πρεπει να στροφαρουν αρκετα οι ανεμιστηρες για να την ριξουν ενω αν δουλευουν συνεχομενα εστω και χαμηλα την κρατανε σε ενα επιπεδο. εντάξει δεν ειναι απαραίτητο αυτό αν έχεις βάλει γκομουτσοψυγεια μια χαρα το κραταει το νερο χαμηλα, μιλάμε πάντα για idle .... άλλα οι ανεμιστήρες δεν φθειρονται ειτε ειναι κλειστοι, και στρφαρουν μετα απο καποιο σκαλοπατι θερμοκρασιας, ειτε συνεχως αναμενοι. Αυτο που προκαλει φθορα ειναι οι πολυ υψηλες στροφες σε συνδιασμο με σκονη .. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από emperorN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ηλεκτρικοί κινητήρες είναι παιδιά, τα ρεύματα εκκίνησης είναι πολυ μεγαλύερα (έως και 20 φορές) απο τα κανονικά. http://eclass.opencourses.teicm.gr/eclass/modules/document/file.php/TMA112/mix_hm_05_DC_MOTORS.pdf Σελίδα 8η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα