Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Δεν ειπαμε να ειναι αθορυβοι. Και εγω στο 30 τους εχω παντα. Απλα στα ψηλα συντονιζουν και κανουν εναν βαρυ ηχο. Και αλλοι εχουν παρομοια στατικ αλλα δεν συντονιζουν ετσι !

Eχω και τρεις thermaltake tt premium radiator fans μεχρι τις 900 στροφες νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ,τους ek στις 900 θελω να τους σπασω με σφυρι :lol:

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 15/11/2018 στις 5:37 ΜΜ, kaklikos είπε

Εκτος αν πεσαμε σε παρτιδες. Και εγω κοιταω να πανε για πουλημα και κοιταω προς noiseblockers. Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ?

Ενημερωτηκα εστειλα mail στην ek και τους ειπα για τον εκνευριστικο θορυβο και τους ρωτησα αν απλα ετσι δουλευουν οι vardar η ειναι ελαττωματικοι και μου ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δουλευουν ετσι και να τους στειλω μια ηχογραφηση. 

Τους δοκιμασα εναν εναν και οι δυο το κανουν πολυ περισσοτερο ο ενας παλευεται. Και ο ενας απο τους τρεις κρκινησε να σφυριζει πριν ξεκινησει το κρρρρ. 

4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ενημερωτηκα εστειλα mail στην ek και τους ειπα για τον εκνευριστικο θορυβο και τους ρωτησα αν απλα ετσι δουλευουν οι vardar η ειναι ελαττωματικοι και μου ειπαν οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δουλευουν ετσι και να τους στειλω μια ηχογραφηση. 

Τους δοκιμασα εναν εναν και οι δυο το κανουν πολυ περισσοτερο ο ενας παλευεται. Και ο ενας απο τους τρεις κρκινησε να σφυριζει πριν ξεκινησει το κρρρρ. 

Εαν μπορεις στειλε μου και μενα την ηχογραφηση να ακουσω ποσο εντοχο ηχο σου βγαζουν !

43 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Εαν μπορεις στειλε μου και μενα την ηχογραφηση να ακουσω ποσο εντοχο ηχο σου βγαζουν !

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και πολυ καλη η ηχογραφηση ,αν θελεις στειλε με Pm ενα Mail να στην στειλω

Καλημέρα, 

εχω DDC1T σε 5.25 bay της alphacool. Η αντλία είναι αθόρυβη από μόνη της, αλλά συντονίζει το κουτί γιατί ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και σπάει μπάλες. Πάχος να βάλω κανα αφρό ανάμεσα δεν έχει. Αξίζει να βάλω thermal pad 0.5mm ή 1mm ή τσάμπα θα αδειάζω την λούπα;

5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλημέρα, 

εχω DDC1T σε 5.25 bay της alphacool. Η αντλία είναι αθόρυβη από μόνη της, αλλά συντονίζει το κουτί γιατί ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και σπάει μπάλες. Πάχος να βάλω κανα αφρό ανάμεσα δεν έχει. Αξίζει να βάλω thermal pad 0.5mm ή 1mm ή τσάμπα θα αδειάζω την λούπα;

θα το λιώσει το θερμαλ παντ γιατι δεν δοκιμάζεις να βάλεις λίγο τσόχα αυτοκόλλητο???

Μόλις τώρα, emperorN είπε

θα το λιώσει το θερμαλ παντ γιατι δεν δοκιμάζεις να βάλεις λίγο τσόχα αυτοκόλλητο???

Δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθολου παραδόξως. Πιάνω το μέταλλο που κάθεται πάνω τώρα (έχω βάλει λίγο πάστα) και δεν είναι καν χλιαρό. Και το σώμα της αντλίας δεν ζεσταίνεται. Να 'ναι πέντε βαθμούς πάνω από το περιβάλλον.

3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθολου παραδόξως. Πιάνω το μέταλλο που κάθεται πάνω τώρα (έχω βάλει λίγο πάστα) και δεν είναι καν χλιαρό. Και το σώμα της αντλίας δεν ζεσταίνεται. Να 'ναι πέντε βαθμούς πάνω από το περιβάλλον.

σε εχασα το "λιωσει" πάει στην πίεση αν είναι βιδωμένη στο πλαίσιο οχι στην θερμοκρασία...

Μόλις τώρα, emperorN είπε

σε εχασα το "λιωσει" πάει στην πίεση αν είναι βιδωμένη στο πλαίσιο οχι στην θερμοκρασία...

Squeeze it λοιπόν. Ναι, τα ελληνικά αφήνουν παρεξήγηση εκεί.

Θα δω, και ίσως δεν την βιδώνω τέρμα. Θα δοκιμασω και τσόχα, αλλά δεν θα ζεσταίνεται μετα λίγο;

3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θα δω, και ίσως δεν την βιδώνω τέρμα. Θα δοκιμασω και τσόχα, αλλά δεν θα ζεσταίνεται μετα λίγο;

να ζεστενετε γιατι?? μάλλον κάτι  δεν κατάλαβα σωστά .. η τσοχα παει στην βαση της ανλτιας εκει που βυδωνει με  την βαση η το πλαισιο του κουτιού δεν απορροφάει- απάγει θερμότητα....  

7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

ντύσε την βάση την 5.25 με τσόχα και τέλος είχα ντύσει τον hdd απο το μεταλλικό μέρος με τσόχα φαντασου γιατι δεν τον ειχα βιδώσει απλα τον ειχα ακουμπήσει και δεν ακουγόταν καθόλου....  

• Like 2

Στις 19/11/2018 στις 11:16 ΠΜ, akoinonitos είπε

παντως ειχα αντιμετωπισει ενα τετοιο θεματακι με εναν vardar, video με το μικροφωνο διπλα στον ελλατωματικο σε φαση οταν ανοιγε το pc Με ολους τους αλλους αποσυνδεδεμενους και μου στειλανε τζαμπα νεο, δεν ζητησαν καν τον ελλατωματικο πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

παντως ειχα αντιμετωπισει ενα τετοιο θεματακι με εναν vardar, video με το μικροφωνο διπλα στον ελλατωματικο σε φαση οταν ανοιγε το pc Με ολους τους αλλους αποσυνδεδεμενους και μου στειλανε τζαμπα νεο, δεν ζητησαν καν τον ελλατωματικο πισω

Τους εχω παρει απο eshop και μου ειπαν οτι πρεπει να τους στειλω στο eshop και οχι σε αυτους. Το αστειο ειναι οτι ειχα αποσυνδεσει τα παντα και αντλια και ολα τα αλλα φανς και στελνω την ηχογραφηση και μου λεει ο τυπος απο την ek οτι ακουει την αντλια να δουλευει περιεργα και να την στειλω για rma. 

Και του απανταω οτι αυτο που ακουει ειναι οι vardar δεν εχω συνδεδεμενη την αντλια και μου λεει στειλτους πισω εχουν ελαττωματικα ρουλεμαν.

Επεξ/σία από akoinonitos

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τους εχω παρει απο eshop και μου ειπαν οτι πρεπει να τους στειλω στο eshop και οχι σε αυτους. Το αστειο ειναι οτι ειχα αποσυνδεσει τα παντα και αντλια και ολα τα αλλα φανς και στελνω την ηχογραφηση και μου λεει ο τυπος απο την ek οτι ακουει την αντλια να δουλευει περιεργα και να την στειλω για rma. 

Και του απανταω οτι αυτο που ακουει ειναι οι vardar δεν εχω συνδεδεμενη την αντλια και μου λεει στειλτους πισω εχουν ελαττωματικα ρουλεμαν.

πηγαινε στο eshop και πες τους τι εγινε. το eshop λογικα θα ζητησει τον ελλατωματικο πισω, αλλα μπορει να σου βγαλει και την πιστη. αν τα δεις σκουρα ξαναμιλα με ΕΚ. Εγω τα ειχα παρει ολα μαζι απο εξω απο ΕΚ, που βρισκεται Πολωνια.

Μόλις τώρα, jimakos234 είπε

πηγαινε στο eshop και πες τους τι εγινε. το eshop λογικα θα ζητησει τον ελλατωματικο πισω, αλλα μπορει να σου βγαλει και την πιστη. αν τα δεις σκουρα ξαναμιλα με ΕΚ. Εγω τα ειχα παρει ολα μαζι απο εξω απο ΕΚ, που βρισκεται Πολωνια.

Φανταζομαι θα τους αλλαξουν μπορω να εκτυπωσω και τα mail με την ek και να τους τα δειξω.

8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Φανταζομαι θα τους αλλαξουν μπορω να εκτυπωσω και τα mail με την ek και να τους τα δειξω.

Δεν χανειs τιποτα, μονο κερδισμενος θα βγεις. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...