akoinonitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, emperorN είπε αν μιλαμε για την κkryonat θελει κανα 48ωρο για να στρωσει και να αποδωσει σωστα ι(μαζεύει υπερβολικά εύκολα αέρα) ...... γενικα ναι ειναι απο τις καλύτερες πάστες ..προτείνω επίσης και την ecto της εκ πολύ μου αρέσει ιδικά σε εφαρμογή .. αλλα και σε αποδοση... Την ectotherm δινει με τα blocks αυτην ειχα και ξαναεβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Την ectotherm δινει με τα blocks αυτην ειχα και ξαναεβαλα. την κρυονατ έδινε την αλλάξανε εε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, emperorN είπε την κρυονατ έδινε την αλλάξανε εε? Πλεον ectotherm δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω διαβάσει κατά πολύ το thread και έχω δει πολλά ωραία build! Και σαν παιδί κ εγώ ζήλεψα () και μιας κ ο fx 8350 μετέτρεπε σε φούρνο το pc και ακούγονταν σαν να απογειώνονταν jet (aftermarket cooler με noctua ανεμιστήρα που φτάνει 3000rpm για να μπορώ να κάνω ένα τυπικό overclock που δεν έκανα γιατί και πάλι ζεσταίνονταν υπερβολικά ) οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή με νεράκι! Πήρα από ebay ρεζερβουάρ με αντλία της freezemod (αυτό), ένα block της freezemod (αυτό), ρακόρ 16/10 από ebay, λάστιχο διάφανο από e-shop και ψυγείο EK για 120mm ανεμιστήρα (αυτόν π είχα πάνω στο υπάρχον cooler) και πάχος 60mm! Τα συναρμολόγησα και τα δοκίμασα απόψε! Είναι απίστευτα ήσυχο και απίστευτα δροσερό! Μετά από 2 ώρες stress test είχα thermal margin στο amd overdrive 36*C! Οπότε από αύριο ξεκινάω δοκιμές για OC! Και επίσης περιμένω το χρώμα για το νεράκι γιατί δεν έχει έρθει ακόμα και δεν είχα υπομονή να το περιμένω! Μερικές φωτό! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, chrv80 είπε Καλησπέρα στην παρέα! Έχω διαβάσει κατά πολύ το thread και έχω δει πολλά ωραία build! Και σαν παιδί κ εγώ ζήλεψα () και μιας κ ο fx 8350 μετέτρεπε σε φούρνο το pc και ακούγονταν σαν να απογειώνονταν jet (aftermarket cooler με noctua ανεμιστήρα που φτάνει 3000rpm για να μπορώ να κάνω ένα τυπικό overclock που δεν έκανα γιατί και πάλι ζεσταίνονταν υπερβολικά ) οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή με νεράκι! Πήρα από ebay ρεζερβουάρ με αντλία της freezemod (αυτό), ένα block της freezemod (αυτό), ρακόρ 16/10 από ebay, λάστιχο διάφανο από e-shop και ψυγείο EK για 120mm ανεμιστήρα (αυτόν π είχα πάνω στο υπάρχον cooler) και πάχος 60mm! Τα συναρμολόγησα και τα δοκίμασα απόψε! Είναι απίστευτα ήσυχο και απίστευτα δροσερό! Μετά από 2 ώρες stress test είχα thermal margin στο amd overdrive 36*C! Οπότε από αύριο ξεκινάω δοκιμές για OC! Και επίσης περιμένω το χρώμα για το νεράκι γιατί δεν έχει έρθει ακόμα και δεν είχα υπομονή να το περιμένω! Μερικές φωτό! μιας και εχω και εγω 60mm ψυγειο θα σου συνιστουσα να βαλεις ακομα εναν ανεμιστηρα για Push pull μιας και αποδιδουν καλυτερα αυτα τα ψυγεια σε Push pull. με γειες! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 @akoinonitos Thnx! Θα το έχω υπόψη μου! Δν ξέρω βέβαια αν χωράει κανονικός ανεμιστήρας ή αν θα βρίσκει στο λάστιχο αλλά ένας λεπτός πρέπει να χωράει.. πάντως είναι εντελώς αθόρυβο γενικά και σε απόδοση το πήγα μέχρι 4,8gh OC δοκιμαστικά αλλά έκανε θόρυβο ο ανεμιστήρας όταν έφτασε thermal margin 6-7*C μετά από κανένα 20λεπτο stress test και δεν είχα χρόνο να ρυθμίσω τις στροφές.. θα το ρυθμίσω όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ποιος εχει ρε παιδες ek vardar ανεμιστηρες? Εβαλα τρεις 120αριδες και οταν ανεβαζουν στροφες εχουν πολυ εκνευριστικό ηχο. Τους εχω βαλει για pull μηπως αν τους βαλω για Push φτιαξει ο ηχος τους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αυτό το υγρό ποιό είναι ρε παίδεςΔιάφανο σίγουρα δεν είναι,τον λάτρεψα αυτόν τον συνδυασμό με τα καλώδια. Επίσης αυτού του είδους τα υγρά τα αδιαφανή χρειάζονται συχνότερα αλλαγή από ένα έγχρωμο διαφανές?Έχουν περισσότερες επιπτώσεις στα μπλοκς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Silok είπε Αυτό το υγρό ποιό είναι ρε παίδεςΔιάφανο σίγουρα δεν είναι,τον λάτρεψα αυτόν τον συνδυασμό με τα καλώδια. Επίσης αυτού του είδους τα υγρά τα αδιαφανή χρειάζονται συχνότερα αλλαγή από ένα έγχρωμο διαφανές?Έχουν περισσότερες επιπτώσεις στα μπλοκς? Λογικα το εχει φτιαξει μονος του ,την εχω ξαναδει αυτη τη φωτο , θα παρεις pastel white και θα παρεις κοκκινο και μπλε dye και θα φτιαξεις τον τονο που θες ,η θα παρεις pastel purple και επισης με dyes θα πειραξεις τον τονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Silok είπε Αυτό το υγρό ποιό είναι ρε παίδεςΔιάφανο σίγουρα δεν είναι,τον λάτρεψα αυτόν τον συνδυασμό με τα καλώδια. Επίσης αυτού του είδους τα υγρά τα αδιαφανή χρειάζονται συχνότερα αλλαγή από ένα έγχρωμο διαφανές?Έχουν περισσότερες επιπτώσεις στα μπλοκς? Γενικοτερα τα παστελ υγρα εχουν λιγο την ταση να μπουκωνουν τα φιν των μπλοκ. Αλλαγη οχι δεν χρειαζονται νωριτερα αλλα σιγουρα εχουν επιπτωσεις σε σχεση με τα διαφανα. Δοκιμασε τα ΕKWB solid. Μπορεις να μπεις στην σελιδα τους να τα δεις. Εχουν τρομερη μωβ αποχρωση. Λενε οτι δοκιμαζαν καιρο την φορμουλα τους. Η αληθεια ειναι οτι τους εχω εμπιστοσυνη αλλα θα δειξει. https://www.ekwb.com/news/ek-introduces-ek-cryofuel-solid-coolants/ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ποιος εχει ρε παιδες ek vardar ανεμιστηρες? Εβαλα τρεις 120αριδες και οταν ανεβαζουν στροφες εχουν πολυ εκνευριστικό ηχο. Τους εχω βαλει για pull μηπως αν τους βαλω για Push φτιαξει ο ηχος τους ? Εχω 4 τετοιους. Συγκεκριμενα τους EVO ER. Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαναν σαν ανεμιστηρες. Ειδικα οι ER οπου εβγαλαν σε πολλους θεμα τα bearings και σε μενα οι 2. Απο θορυβο τους εχω σε push και η αληθεια ειναι οτι στις μαξ στροφες ειναι ενοχλητικοι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από kaklikos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, kaklikos είπε Γενικοτερα τα παστελ υγρα εχουν λιγο την ταση να μπουκωνουν τα φιν των μπλοκ. Αλλαγη οχι δεν χρειαζονται νωριτερα αλλα σιγουρα εχουν επιπτωσεις σε σχεση με τα διαφανα. Δοκιμασε τα ΕKWB solid. Μπορεις να μπεις στην σελιδα τους να τα δεις. Εχουν τρομερη μωβ αποχρωση. Λενε οτι δοκιμαζαν καιρο την φορμουλα τους. Η αληθεια ειναι οτι τους εχω εμπιστοσυνη αλλα θα δειξει. https://www.ekwb.com/news/ek-introduces-ek-cryofuel-solid-coolants/ Εχω 4 τετοιους. Συγκεκριμενα τους EVO ER. Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαναν σαν ανεμιστηρες. Ειδικα οι ER οπου εβγαλαν σε πολλους θεμα τα bearings και σε μενα οι 2. Απο θορυβο τους εχω σε push και η αληθεια ειναι οτι στις μαξ στροφες ειναι ενοχλητικοι. Απο οτι ακουω και εδω κανουν ακριβως τον ιδιο εκνευριστικο ηχο. Μαλλον θα φανε πουλημα και θα παρω αλλους τρεις bequiet Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Εκτος αν πεσαμε σε παρτιδες. Και εγω κοιταω να πανε για πουλημα και κοιταω προς noiseblockers. Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, kaklikos είπε Εκτος αν πεσαμε σε παρτιδες. Και εγω κοιταω να πανε για πουλημα και κοιταω προς noiseblockers. Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ? Δεν ξερω ,κατι αλλο εκτος απο be quiet δεν εχω να προτεινω που ειναι πραγματικα αθορυβοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά οι EK ανεμιστήρες είναι σχεδιασμένοι για υδρόψυξη, έχουν υψηλό static pressure για τις στροφές τους. Ποιος σας είπε ότι είναι αθόρυβοι? Στο build έχω εννιά και σε full rpm το PC κάνει σαν αεροπλάνο! Αλλά ειλικρινά δεν χρειάζεται να τους δουλεύω πάνω από το 30%. Άντε 50% αν θέλω μερικούς °C κάτω. Στο 50% ο ήχος από το παιχνίδι τους σκεπάζει ολοκληρωτικά, στο 30% οριακά τους ακούω, και τους 9 μαζί. Στο 26% ανάβουν, μπορείτε να τους έχετε και κλειστούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν ειπαμε να ειναι αθορυβοι. Και εγω στο 30 τους εχω παντα. Απλα στα ψηλα συντονιζουν και κανουν εναν βαρυ ηχο. Και αλλοι εχουν παρομοια στατικ αλλα δεν συντονιζουν ετσι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα