emperorN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εεε ρε γεροντα ....για αυτο ρωτάω αλλα με γράφετε.. γενικα το εχω δει καιρο το pad άλλα πουθενά στο νετ κυρίως για αυτο που λες για το πόσο απλώνει.. η τι συμπεριφορά έχει τέλος πάντων....αν και γενικα δεν απλωνει καθως η πιεση ασκειτε οταν ειναι ακομα σκλυρο το pad (δικια μου λογικη ειναι αυτη ) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, emperorN είπε εεε ρε γεροντα ....για αυτο ρωτάω αλλα με γράφετε.. γενικα το εχω δει καιρο το pad άλλα πουθενά στο νετ κυρίως για αυτο που λες για το πόσο απλώνει.. η τι συμπεριφορά έχει τέλος πάντων....αν και γενικα δεν απλωνει καθως η πιεση ασκειτε οταν ειναι ακομα σκλυρο το pad (δικια μου λογικη ειναι αυτη ) Δεν θα έβαζα προσωπικά liquid metal γιατί αν και αργεί, γίνεται infused μέσα στο DIE. Αλλά επιλογή σας. Βάλε καμία ακριβή πάστα, ή κάνε αυτό που κάνω εγώ, ΜΧ4 παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν θα έβαζα προσωπικά liquid metal γιατί αν και αργεί, γίνεται infused μέσα στο DIE. Αλλά επιλογή σας. Βάλε καμία ακριβή πάστα, ή κάνε αυτό που κάνω εγώ, ΜΧ4 παντού. Εχω παρει την ectotherm της εκ μαλλον θα αντικαταστησω την kryonat με αυτην παντου ..και θα αφησω για καναν πιο θαρραλέο την liquidpad..... ασχετο αλλα βρηκα επιτελους και 1 μετρο petg 10/12mm απο caseking (acrilic)https://www.caseking.de/bitspower-crystal-link-tube-12-10mm-laenge-1000mm-transparent-wazu-617.html petg https://www.caseking.de/bitspower-none-chamfer-petg-link-tube-12-10mm-100cm-transparent-wazu-720.html για οποίον ενδιαφέρει Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gewrgakos94 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας..ξεκίνησα να κάνω το δικό μου build😛και έχω το εξής πρόβλημα..αγόρασα το core p5 case της thermaltake γιατί είμαι λίγο Κάγκουρας και το κρέμασα στο τοίχο😂😂Το κουτάκι αυτό όμως είναι αρκετά μεγάλο και απευθύνεται σε κοινό που έχει σκοπό να βάλει custom υδροψυξη!!οι θέσεις που υπάρχουν για να κουμπώσει η υδροψυξη μας λοιπόν είναι πολύ μακριά από το socket..και επειδή μακρηγορισα πολύ εγώ θέλω να βάλω aio υδροψυξη και συγκεκριμένα την thermaltake 3.0 rgb της οποίας τα σωλινακια δε φτάνουν ποτεεε στο socket!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ AIO ΥΔΡΟΨΙΞΗ;;;;και αν ναι πως ;;;; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Gewrgakos94 είπε Καλημέρα παιδιά!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας..ξεκίνησα να κάνω το δικό μου build😛και έχω το εξής πρόβλημα..αγόρασα το core p5 case της thermaltake γιατί είμαι λίγο Κάγκουρας και το κρέμασα στο τοίχο😂😂Το κουτάκι αυτό όμως είναι αρκετά μεγάλο και απευθύνεται σε κοινό που έχει σκοπό να βάλει custom υδροψυξη!!οι θέσεις που υπάρχουν για να κουμπώσει η υδροψυξη μας λοιπόν είναι πολύ μακριά από το socket..και επειδή μακρηγορισα πολύ εγώ θέλω να βάλω aio υδροψυξη και συγκεκριμένα την thermaltake 3.0 rgb της οποίας τα σωλινακια δε φτάνουν ποτεεε στο socket!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ AIO ΥΔΡΟΨΙΞΗ;;;;και αν ναι πως ;;;; Ευχαριστώ τσεκαρε ,το να χαλασεις τωρα μια aio ειναι λιγο χαζουλι Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έβαλα μπρος το "πιστολάκι" σήμερα. Για 1η φορά Προσπάθεια 1 mega fail, άρπαξε, το είχα στη χαμηλή σκάλα και περίπου 10 πόντους μακριά. Η 2η αρκετά καλύτερη. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Sarandis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sarandis είπε Έβαλα μπρος το "πιστολάκι" σήμερα. Για 1η φορά Προσπάθεια 1 mega fail, άρπαξε, το είχα στη χαμηλή σκάλα και περίπου 10 πόντους μακριά. Η 2η αρκετά καλύτερη. ακριλικοι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, emperorN είπε ακριλικοι??? Petg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sarandis είπε Petg. το κάνουν οι ακριλικοί αυτές τις μικρές φουσκάλες... οταν γωνιαζεις στριψε ελάχιστα την σωλήνα το ύψος μην το αφήνεις σταθερό, τα πρώτα δεύτερα σε χαμηλή ταχύτητα κοντά, μετα αυξομειώνεις το υψος. Να θερμαίνεις μεγαλύτερο μήκος από οτι χρειάζεσαι για την γωνιά για να αποφεύγεις το δόντι που κάνει στο τέλος της κουρμπας, έχε ενα λεκακι με νερο και οταν εισια οκ βουτα το να μένει εκει και οχι να κρυωσει πανω στο χερι σου.. λείανε την γωνιά μετά με το θερμοπιστολο... υπομονή!! 🙂 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από emperorN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδες εβαλα για πρωτη φορα την thermal grizzly kryonaut και ειναι χειροτερες οι θερμοκρασιες απο αυτην που δινει η ek μαζι με τα blocks. Την πρωτη φορα την εβαλα σε μια γραμμη στην μεση οπως βαζω και την ek, ξαναβγαζω και την απλωνω σε ολο το ihs ,τα ιδια την ξαναβγαζω και βαζω μια μπαλιτσα στη μεση. Παλι τα ιδια. Η μεγαλυτερη διαφορα δεν ειναι στις max θερμοκρασιες εκει ειναι ελαχιστα πανω απο την ek περιπου 1 βαθμο και κατι ,αλλα ανεβαζει πολυ πιο γρηγορα θερμοκρασια και αργει περισσοτερο να πεσει η θερμοκρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ρε παιδες εβαλα για πρωτη φορα την thermal grizzly kryonaut και ειναι χειροτερες οι θερμοκρασιες απο αυτην που δινει η ek μαζι με τα blocks. Την πρωτη φορα την εβαλα σε μια γραμμη στην μεση οπως βαζω και την ek, ξαναβγαζω και την απλωνω σε ολο το ihs ,τα ιδια την ξαναβγαζω και βαζω μια μπαλιτσα στη μεση. Παλι τα ιδια. Η μεγαλυτερη διαφορα δεν ειναι στις max θερμοκρασιες εκει ειναι ελαχιστα πανω απο την ek περιπου 1 βαθμο και κατι ,αλλα ανεβαζει πολυ πιο γρηγορα θερμοκρασια και αργει περισσοτερο να πεσει η θερμοκρασια. Δοκιμασε Arctic mx4 και απλωσε την σε ολο ihs.O τροπος που την κανω εγω ειναι πανευκολος.Με λιγο σελοφαν η σακουλα λεπτη π.χ super market, βαζεις λιγο στο κεντρο και μετα με το δακτυλο και την σακουλα απλωνεται τελεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 10:35 ΠΜ, akoinonitos είπε Ρε παιδες εβαλα για πρωτη φορα την thermal grizzly kryonaut και ειναι χειροτερες οι θερμοκρασιες απο αυτην που δινει η ek μαζι με τα blocks. Την πρωτη φορα την εβαλα σε μια γραμμη στην μεση οπως βαζω και την ek, ξαναβγαζω και την απλωνω σε ολο το ihs ,τα ιδια την ξαναβγαζω και βαζω μια μπαλιτσα στη μεση. Παλι τα ιδια. Η μεγαλυτερη διαφορα δεν ειναι στις max θερμοκρασιες εκει ειναι ελαχιστα πανω απο την ek περιπου 1 βαθμο και κατι ,αλλα ανεβαζει πολυ πιο γρηγορα θερμοκρασια και αργει περισσοτερο να πεσει η θερμοκρασια. Για βάλε πάλι την πάστα τη ΕΚ (αν σου έχει μείνει) για να δεις μήπως κάνει το ίδιο. Αν το κάνει είναι θέμα mounting, αν όχι είναι η πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Για βάλε πάλι την πάστα τη ΕΚ (αν σου έχει μείνει) για να δεις μήπως κάνει το ίδιο. Αν το κάνει είναι θέμα mounting, αν όχι είναι η πάστα. Την εβαλα ,ευτυχως ειχα μπολικες απο τα blocks ,ηρθε παλι στα καλα νουμερα. Δεν μπορω να καταλαβω γτ το εκανε αυτο η thermal grizzly οτι review κι αν εχω δει ειναι η καλυτερη tim. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν μιλαμε για την κkryonat θελει κανα 48ωρο για να στρωσει και να αποδωσει σωστα ι(μαζεύει υπερβολικά εύκολα αέρα) ...... γενικα ναι ειναι απο τις καλύτερες πάστες ..προτείνω επίσης και την ecto της εκ πολύ μου αρέσει ιδικά σε εφαρμογή .. αλλα και σε αποδοση... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα