Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Τι έπαθε το ψυγείο bro;

Έβαλες μονό;

τιποτα  δε επαθε  το μεγαλο  ψυγειο  με την  αντλια/τανκ  απλα εχω την μικρη  υδροψυξη με το μονο ψυγειο για αλλαγη οταν μπαινω σε φαση καθαρισματος

αλλα τωρα που σε βρηκα για πες μου λιγο οι σωληνες μου  εχουν ασπρισει  ειναι του εμποριου ειναι  φθηνοδουλεια γινετε τιποτα με αυτους  καθαριζουν  η να τους πεταξω να παρω αλλους

PA290034.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, ultraex2003 είπε

τιποτα  δε επαθε  το μεγαλο  ψυγειο  με την  αντλια/τανκ  απλα εχω την μικρη  υδροψυξη με το μονο ψυγειο για αλλαγη οταν μπαινω σε φαση καθαρισματος

αλλα τωρα που σε βρηκα για πες μου λιγο οι σωληνες μου  εχουν ασπρισει  ειναι του εμποριου ειναι  φθηνοδουλεια γινετε τιποτα με αυτους  καθαριζουν  η να τους πεταξω να παρω αλλους

PA290034.JPG

Εγώ θα τους άλλαζα.

• Like 1

12 ώρες πριν, narta είπε

Μια shitty ass quality μετα το rebuild (4 χρονια ιδιο υγρο, Mayhems pastel, δεν εκανε κιχ και τα block πεντακαθαρα)

PaOC8WM.jpg

5qiAiO9.jpg

AUKn2fO.jpg

To 900D κανει μεχρι και την x399 να φαινεται σαν σκατο 😃

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

To 900D κανει μεχρι και την x399 να φαινεται σαν σκατο 😃

So much room for activities!!!

600rpm fans 34c idle -->1400rpm 56c prime95 small FFT 1h

To συγκεκριμενο tower παροτι παρωχημενο πλεον σχεδιαστικα, ειναι ιδανικο για dead silent wc περαν του νεου 1000D κατα την αποψη μου

• Like 1

την γνώμη σας για αυτα?  https://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-metalpad-3xgpu-3xcpu-1xcleaning-kit-p-PER.813125

Στις 26/10/2018 στις 3:19 ΜΜ, aOUaS88 είπε

Εφτασε κ το ργβ μπλοκ της καρτας..Κριμα που δν εχω καν pc να κανω τα τεστ μου κ απο οτι καταλαβα δν θα εχω για πολυ καιρο ακομα...  -.- Μασιφακι το μπλοκ 675g..

Εχει κανεις "εμπειριες" απο τηv ectotherm??

44794760_545864909206450_5699812443815936_n.jpg

πολύ καλή η ectοtherm Λίγο πιο εύκολη στην τοποθέτηση  από την kryonat πάνω κάτω ίδιες  θερμοκρασίες έχει.... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

απο βλακεία μου δεν παρήγγειλα την αντλία που είχα βρει παλιότερα, και τώρα δεν υπάρχει. Έχει κανένας υπόψιν καμία unbranded (λόγω κόστους) αντλία απο eBay που δεν θα κάνει σαν ξεχαρβαλωμένη σκούπα όταν δουλεύει;

Με G1/4 ή και ήδη εγκατεστημένα για soft tubing 10mm.

Επεξ/σία από Sheogorath

54 λεπτά πριν, emperorN είπε

την γνώμη σας για αυτα?  https://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-metalpad-3xgpu-3xcpu-1xcleaning-kit-p-PER.813125

πολύ καλή η ectοtherm Λίγο πιο εύκολη στην τοποθέτηση  από την kryonat πάνω κάτω ίδιες  θερμοκρασίες έχει.... 

Πρωτη φορα βλεπω μεταλλικα Pads :P ..Για cpu ειναι αυτα,η γενικα??Για τι χρηση τα θες??

43 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

απο βλακεία μου δεν παρήγγειλα την αντλία που είχα βρει παλιότερα, και τώρα δεν υπάρχει. Έχει κανένας υπόψιν καμία unbranded (λόγω κόστους) αντλία απο eBay που δεν θα κάνει σαν ξεχαρβαλωμένη σκούπα όταν δουλεύει;

Με G1/4 ή και ήδη εγκατεστημένα για soft tubing 10mm.

Θελεις laing για να μπαινει στο ρεζερβουαρ σου η standalone ?

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θελεις laing για να μπαινει στο ρεζερβουαρ σου η standalone ?

Σκέτη, απλή, υποθετω κάτι μεταξύ 5-15 ευρώ. Για δευτερεύουσα λούπα είναι σε ένα παλιό πισι.

Τέτοιο στυλ υποθετω. https://www.ebay.com/itm/12V-Super-Silent-Brushless-Water-Circulation-Pump-for-PC-Computer-Water-Cooling/163328353918?hash=item260720e67e:g:V9MAAOSwrIlas4De

Ζαχαρωνω αυτή https://www.ebay.com/itm/DC-12V-G1-4-Thread-Silent-Water-Circulation-Pump-for-PC-Liquid-Cooling-System-BT/372131822316?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D20180306143914%26meid%3D77bf66dcd60542fdad907a92c35bd703%26pid%3D100935%26rk%3D1%26rkt%3D12%26sd%3D163328353918%26itm%3D372131822316&_trksid=p2056116.c100935.m2460

6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Σκέτη, απλή, υποθετω κάτι μεταξύ 5-15 ευρώ. Για δευτερεύουσα λούπα είναι σε ένα παλιό πισι.

Ριξε μια ματια εδω μηπως βρεις τπτ με δωρεαν μεταφορικα που να σου κανει

https://m.aliexpress.com/wholesale/water-pump-12v.html?channel=direct

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ριξε μια ματια εδω μηπως βρεις τπτ με δωρεαν μεταφορικα που να σου κανει

https://m.aliexpress.com/wholesale/water-pump-12v.html?channel=direct

Καμία γνώμη για τις δυο που έβαλα; Θα ψάξω και ali, αλλά να πω την αλήθεια εμπιστεύομαι καλύτερα eBay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καμία γνώμη για τις δυο που έβαλα; Θα ψάξω και ali, αλλά να πω την αλήθεια εμπιστεύομαι καλύτερα eBay.

Εδω στην δουλεια αγοραζουν πολλοι απο εκει μεχρι τωρα δεν εχει προκυψει καποιο θεμα

Καλυτερα την 450l/h δεν εχει καμια πιο δυνατη?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Πρωτη φορα βλεπω μεταλλικα Pads :P ..Για cpu ειναι αυτα,η γενικα??Για τι χρηση τα θες??

Υγρό μέταλλο είναι σε σκληρή μορφή (όταν ανεβάσει πάνω από 40 βαθμούς λιώνει) ... Το θέλω κυρίως για την gpu....  

9 λεπτά πριν, emperorN είπε

Υγρό μέταλλο είναι σε σκληρή μορφή (όταν ανεβάσει πάνω από 40 βαθμούς λιώνει) ... Το θέλω κυρίως για την gpu....  

Δεν φοβάσαι ρε μαν την GPU με κάτι liquid/fluid; Ειδικά που αλλάζει κατάσταση συνεχώς, μπορεί να "προχωρήσει" και να πέσει στην άκρη του DIE.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...