Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, άλλαξα σύστημα και η νέα λούπα είναι αυτή. Για να μην ζεσταίνεται η αντλία, έβαλα ένα 8αρι φανακι, το οποίο παίρνει αέρα από τα 5.25 covers. Μπορώ να προσθέσω λίγο καθαρό wfi σε υγρό "cape celvin catcher"; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, άλλαξα σύστημα και η νέα λούπα είναι αυτή. Για να μην ζεσταίνεται η αντλία, έβαλα ένα 8αρι φανακι, το οποίο παίρνει αέρα από τα 5.25 covers. Μπορώ να προσθέσω λίγο καθαρό wfi σε υγρό "cape celvin catcher"; το 3ο σωληνάκι στην κάρτα γραφικών που πάει? μπερδεύτηκα...αυτό που έχεις κάτω από την έξοδο.. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, άλλαξα σύστημα και η νέα λούπα είναι αυτή. Για να μην ζεσταίνεται η αντλία, έβαλα ένα 8αρι φανακι, το οποίο παίρνει αέρα από τα 5.25 covers. Μπορώ να προσθέσω λίγο καθαρό wfi σε υγρό "cape celvin catcher"; Δεν νομιζω να εχεις θεμα μπορεις και απιονισμενο νερο για σιδερο να προσθεσεις Μόλις τώρα, emperorN είπε το 3ο σωληνάκι στην κάρτα γραφικών που πάει? μπερδεύτηκα... Μαλλον για αδειασμα της λουπας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, emperorN είπε το 3ο σωληνάκι στην κάρτα γραφικών που πάει? μπερδεύτηκα...αυτό που έχεις κάτω από την έξοδο.. Ναι, καταλήγει σε βρυσακι. Βολεύει απίστευτα στο άδειασμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ναι, καταλήγει σε βρυσακι. Βολεύει απίστευτα στο άδειασμα. Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ναι, καταλήγει σε βρυσακι. Βολεύει απίστευτα στο άδειασμα. είναι το χαμηλότερο σημείο εε? το αδειάζει όλο η κρατάει στο ψυγείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, emperorN είπε είναι το χαμηλότερο σημείο εε? το αδειάζει όλο η κρατάει στο ψυγείο? Την προηγούμενη φορά, χρειάστηκε να βάλω στο πάνω μέρος του ψυγείου έξτρα σωλήνα και να φυσήξω μέσα. Αλλά ναι, άδειασε αρκετά εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Την προηγούμενη φορά, χρειάστηκε να βάλω στο πάνω μέρος του ψυγείου έξτρα σωλήνα και να φυσήξω μέσα. Αλλά ναι, άδειασε αρκετά εύκολα. εγω εχω τρελό θέμα με το άδειασμα δυστυχώς.... περιμένω κάτι πραγματάκια να μου έρθουν στα μέσα του Νοεμβρίου μπας και λυθεί το θέμα.. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από emperorN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφτασε κ το ργβ μπλοκ της καρτας..Κριμα που δν εχω καν pc να κανω τα τεστ μου κ απο οτι καταλαβα δν θα εχω για πολυ καιρο ακομα... -.- Μασιφακι το μπλοκ 675g.. Εχει κανεις "εμπειριες" απο τηv ectotherm?? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, emperorN είπε το 3ο σωληνάκι στην κάρτα γραφικών που πάει? μπερδεύτηκα...αυτό που έχεις κάτω από την έξοδο.. Δες και μια συνολικά, με τα παλιά ακομα, απλώς να δεις το συνολο της λουπας: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Oλοκληρωθηκε η αλλαγή απο Phanteks enthoo Pro σε Lian Li Dynamic O11, Λιγες λεπτομεριες εμειναν και ετοιμο! 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, ksaderfoss said: Oλοκληρωθηκε η αλλαγή απο Phanteks enthoo Pro σε Lian Li Dynamic O11, Λιγες λεπτομεριες εμειναν και ετοιμο! Ωραίος! Ανεμιστηρακι πίσω έχει νόημα να βάλουμε ή εφόσον έχει τριπλό πάνω αναλαμβάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραίος! Ανεμιστηρακι πίσω έχει νόημα να βάλουμε ή εφόσον έχει τριπλό πάνω αναλαμβάνει αυτό; thanks, δεν παιρνει καν ανεμιστηρακι πισω το συγκεκριμενο case, αλλα κ να επαιρνε δεν θα εβαζα γιατι 3 πανω 3 κατω ειναι υπεραρκετα , συν 3 που μπορεις να βαλεις καθετα διπλα στη μητρικη αν θες. (εγω το εχω κλεισει εκεινο το σημειο με πανελ) γενικα ειχει τρομερο airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να με και εγώ με νεο χρώμα νομίζω αυτό του πάει πολύ Specs : Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WIFI AMD Ryzen 7 2700X Box TeamGroup Night Hawk RGB 16GB DDR4-4000MHz Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11G Lian Li 011-Dynamic Black Corsair RMx750W Samsung 850 Evo 256GB Custom Loop Radiator :EK XTX 360 Block : EK Supremacy EVO RGB Pump : Enermax NEOChanger 400ml RGB Reservoir Fans : 6x XSPC RGB Series 120mm Fittings by Barrow & Bykski Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Dinosfan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μια shitty ass quality μετα το rebuild (4 χρονια ιδιο υγρο, Mayhems pastel, δεν εκανε κιχ και τα block πεντακαθαρα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα