Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ανεμιστηρες δεν εχεις?

Αναμένω αυτούς https://www.caseking.de/xspc-rgb-series-120mm-luefter-pwm-800-2200u-min-5v-3-pin-addressable-rgb-3er-pack-luxs-004.html

Προσωρινά θα με έτσι

IMG_20181018_175459.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, Dinosfan είπε

Οταν τους παρεις δωσε καμια πκηροφορια φαιντονται ωραιοι.

4 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Ηρθε κ το καινουριο τρουμπονι!!!😍

44271252_995611787314007_8534710847400837120_n.jpg

έχω διαβάσει ότι αυτή η τρόμπα δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 3000 στροφές μπορείς να το επιβεβαιώσεις

59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mε γειες ,ποσο πηγε το μαλι?

Ηταν να την παρω απο αμαζον.ντε την ειχα βρει περιπου 105-107 ευρο με μεταφορηκα...Αλλα την πηρα απο τους κιτρινιαρηδες 118 επειδη ηθελα  κ κατι fittings για να βαλω κ την καρτα σε νερακι..

21 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

έχω διαβάσει ότι αυτή η τρόμπα δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 3000 στροφές μπορείς να το επιβεβαιώσεις

Ναι φιλε μου ισχυει..Επισης αναλογα με το λουπ π εχεις κ την "αντισταση" που βρικσει καθοριζει η ιδια η τρομπα στις ποσες στροφες καπαρει το μαξ της..Εμενα καπαρει στις 4500...

• Like 1

8 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Ηταν να την παρω απο αμαζον.ντε την ειχα βρει περιπου 105-107 ευρο με μεταφορηκα...Αλλα την πηρα απο τους κιτρινιαρηδες 118 επειδη ηθελα  κ κατι fittings για να βαλω κ την καρτα σε νερακι..

Ναι φιλε μου ισχυει..Επισης αναλογα με το λουπ π εχεις κ την "αντισταση" που βρικσει καθοριζει η ιδια η τρομπα στις ποσες στροφες καπαρει το μαξ της..Εμενα καπαρει στις 4500...

Απο φασαρια πως τα παει?

9 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Απο φασαρια πως τα παει?

Απορεις αν δουλευει ωρες ωρες... :P  Περα απο την πλακα..Στην αρχη την αντλια την ειχα χυμα στο σασι του κουτιου κ η αληθεια ειναι οτι εκανε βαβουρα..Οχι πολυ αλλα εκανε..Μωλις πηρα αυτα τα παπαρδελια  πραγματικα ειναι τοσο υσηχη ακομα κ στις 4000-4500 στροφες που απορεις αν δουλευει :P 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα την δικιά μου τρόμπα διάλεξα αυτή επειδή έχει τη δυνατότητα να κατέβει εως τις 800 στροφές

IMG_20181019_232835.jpg

IMG_20181019_232845.jpg

22 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Για αυτό δεν τη διάλεξα επειδή δεν μπορεί να κατέβει πολύ σε στροφές και ή d5 έως τις 4000 στροφές είναι πιο αθόρυβη από αυτή

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε να δούμε τι θα καταφέρουμε

IMG_20181020_141453.jpg

είπα και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και τον έβαλα στην κάρτα γραφικών .... Θεώρησα ότι εκεί είναι η πιο ζεστή έξοδος

IMG_20181020_141726.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, IoannisLp είπε

Σε πρώτη φάση όλα καλά!😛

20181020_010818-1.jpg

20181020_102015-1.jpg

Bro!! Για τα delid - παστες κλπ εχουμε αλλο θεμα εδω θα χαθει μετα απο λιγα post!!

Βαλτα και κει με λιγες πληροφοριες!! 

Επεξ/σία από ultraex2003

58 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Πάμε να δούμε τι θα καταφέρουμε

είπα και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και τον έβαλα στην κάρτα γραφικών .... Θεώρησα ότι εκεί είναι η πιο ζεστή έξοδος

Να σε ρωτησω φιλε μου,μιας κ εχεις 2 ψυγεια δν θα ηταν καλυτερα μετα την GPU να πηγαινε στο πανω ψυγειο κ μετα στο cpu??Κ πιστευω καλυτερα δν θα ηταν τον αισθητηρα να τον εβαζες στην εξοδο ενος ψυγειου παρα στην καρτα?!?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Να σε ρωτησω φιλε μου,μιας κ εχεις 2 ψυγεια δν θα ηταν καλυτερα μετα την GPU να πηγαινε στο πανω ψυγειο κ μετα στο cpu??Κ πιστευω καλυτερα δν θα ηταν τον αισθητηρα να τον εβαζες στην εξοδο ενος ψυγειου παρα στην καρτα?!?!

τα ψυγεία συνδεδεμένα σε σειρά και πάει cpu και μετά gpu

έβαλα τον αισθητήρα θερμοκρασίας στην έξοδο της κάρτας γραφικών για να μπορώ να δω πόση είναι η διαφορά του νερού με τον πυρήνα

Έτοιμο

IMG_20181020_153045.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...