Dinosfan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ανεμιστηρες δεν εχεις? Αναμένω αυτούς https://www.caseking.de/xspc-rgb-series-120mm-luefter-pwm-800-2200u-min-5v-3-pin-addressable-rgb-3er-pack-luxs-004.html Προσωρινά θα με έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Dinosfan είπε Αναμένω αυτούς https://www.caseking.de/xspc-rgb-series-120mm-luefter-pwm-800-2200u-min-5v-3-pin-addressable-rgb-3er-pack-luxs-004.html Προσωρινά θα με έτσι Οταν τους παρεις δωσε καμια πκηροφορια φαιντονται ωραιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηρθε κ το καινουριο τρουμπονι!!!😍 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Ηρθε κ το καινουριο τρουμπονι!!!😍 Mε γειες ,ποσο πηγε το μαλι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Ηρθε κ το καινουριο τρουμπονι!!!😍 έχω διαβάσει ότι αυτή η τρόμπα δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 3000 στροφές μπορείς να το επιβεβαιώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Mε γειες ,ποσο πηγε το μαλι? Ηταν να την παρω απο αμαζον.ντε την ειχα βρει περιπου 105-107 ευρο με μεταφορηκα...Αλλα την πηρα απο τους κιτρινιαρηδες 118 επειδη ηθελα κ κατι fittings για να βαλω κ την καρτα σε νερακι.. 21 λεπτά πριν, birel-motosport είπε έχω διαβάσει ότι αυτή η τρόμπα δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 3000 στροφές μπορείς να το επιβεβαιώσεις Ναι φιλε μου ισχυει..Επισης αναλογα με το λουπ π εχεις κ την "αντισταση" που βρικσει καθοριζει η ιδια η τρομπα στις ποσες στροφες καπαρει το μαξ της..Εμενα καπαρει στις 4500... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Ηταν να την παρω απο αμαζον.ντε την ειχα βρει περιπου 105-107 ευρο με μεταφορηκα...Αλλα την πηρα απο τους κιτρινιαρηδες 118 επειδη ηθελα κ κατι fittings για να βαλω κ την καρτα σε νερακι.. Ναι φιλε μου ισχυει..Επισης αναλογα με το λουπ π εχεις κ την "αντισταση" που βρικσει καθοριζει η ιδια η τρομπα στις ποσες στροφες καπαρει το μαξ της..Εμενα καπαρει στις 4500... Απο φασαρια πως τα παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, akoinonitos είπε Απο φασαρια πως τα παει? Απορεις αν δουλευει ωρες ωρες... Περα απο την πλακα..Στην αρχη την αντλια την ειχα χυμα στο σασι του κουτιου κ η αληθεια ειναι οτι εκανε βαβουρα..Οχι πολυ αλλα εκανε..Μωλις πηρα αυτα τα παπαρδελια πραγματικα ειναι τοσο υσηχη ακομα κ στις 4000-4500 στροφες που απορεις αν δουλευει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα την δικιά μου τρόμπα διάλεξα αυτή επειδή έχει τη δυνατότητα να κατέβει εως τις 800 στροφές 22 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Ηταν να την παρω απο αμαζον.ντε την ειχα βρει περιπου 105-107 ευρο με μεταφορηκα...Αλλα την πηρα απο τους κιτρινιαρηδες 118 επειδη ηθελα κ κατι fittings για να βαλω κ την καρτα σε νερακι.. Ναι φιλε μου ισχυει..Επισης αναλογα με το λουπ π εχεις κ την "αντισταση" που βρικσει καθοριζει η ιδια η τρομπα στις ποσες στροφες καπαρει το μαξ της..Εμενα καπαρει στις 4500... Για αυτό δεν τη διάλεξα επειδή δεν μπορεί να κατέβει πολύ σε στροφές και ή d5 έως τις 4000 στροφές είναι πιο αθόρυβη από αυτή Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από birel-motosport 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε να δούμε τι θα καταφέρουμε είπα και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και τον έβαλα στην κάρτα γραφικών .... Θεώρησα ότι εκεί είναι η πιο ζεστή έξοδος Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από birel-motosport 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Σε πρώτη φάση όλα καλά!😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, IoannisLp είπε Σε πρώτη φάση όλα καλά!😛 Bro!! Για τα delid - παστες κλπ εχουμε αλλο θεμα εδω θα χαθει μετα απο λιγα post!! Βαλτα και κει με λιγες πληροφοριες!! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά εχει κανεις άσπρο παστέλ αμμεσα απο Αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Πάμε να δούμε τι θα καταφέρουμε είπα και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και τον έβαλα στην κάρτα γραφικών .... Θεώρησα ότι εκεί είναι η πιο ζεστή έξοδος Να σε ρωτησω φιλε μου,μιας κ εχεις 2 ψυγεια δν θα ηταν καλυτερα μετα την GPU να πηγαινε στο πανω ψυγειο κ μετα στο cpu??Κ πιστευω καλυτερα δν θα ηταν τον αισθητηρα να τον εβαζες στην εξοδο ενος ψυγειου παρα στην καρτα?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Να σε ρωτησω φιλε μου,μιας κ εχεις 2 ψυγεια δν θα ηταν καλυτερα μετα την GPU να πηγαινε στο πανω ψυγειο κ μετα στο cpu??Κ πιστευω καλυτερα δν θα ηταν τον αισθητηρα να τον εβαζες στην εξοδο ενος ψυγειου παρα στην καρτα?!?! τα ψυγεία συνδεδεμένα σε σειρά και πάει cpu και μετά gpu έβαλα τον αισθητήρα θερμοκρασίας στην έξοδο της κάρτας γραφικών για να μπορώ να δω πόση είναι η διαφορά του νερού με τον πυρήνα Έτοιμο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από birel-motosport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα