Sheogorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Για να μπει το Alphacool Nexus σε ΑΜ4 πλατφόρμα, θέλω μόνο αυτό; https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/cpu-halterungen/cpu-halterungen/21553/alphacool-eisbaer/be-quiet-silent-loop-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4 Το μπλοκ είναι αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα σε όλους. Για να μπει το Alphacool Nexus σε ΑΜ4 πλατφόρμα, θέλω μόνο αυτό; https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/cpu-halterungen/cpu-halterungen/21553/alphacool-eisbaer/be-quiet-silent-loop-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4 Το μπλοκ είναι αυτό: Οχι δεν κανει αυτο ειναι ολοκληρο το bracket για amd και παει φορετο απο πανω. Μισο να ψαξω να στο βρω 33 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα σε όλους. Για να μπει το Alphacool Nexus σε ΑΜ4 πλατφόρμα, θέλω μόνο αυτό; https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/cpu-halterungen/cpu-halterungen/21553/alphacool-eisbaer/be-quiet-silent-loop-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4 Το μπλοκ είναι αυτό: Εδω εισαι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Και απο το shop της alphacool https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/ersatzteile/21552/alphacool-nexxxos-xp3-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4?c=20578 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ξέρει κανείς αν υπάρχει universal waterblock για Vega; Από Ali ή ebay, όχι ακριβό, Byksi πχ. 64x64mm είναι το spacing, νομίζω αν κάνει για Fury κάνει και για Vega, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biotrue21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,μπορειτε να μου προτεινεται ενα ολοκληρο συστημα υδροψυξης hardtube και απο που να το αγορασω?θα ηθελα να μόνο cpu Block προς το παρόν κ όχι κάρτα γραφικών κλπ ...κατι σαν και αυτο Thermaltake Pacific RL240 αλλά αν γίνεται σε custom διαφορετικά κομμάτια νομίζω είναι καλύτερα .αν μπορειτε να μ δωσετε λινκς απο ενα ολοκληρωμενο συστημα με βιδακια λαστιχάκια όλα τα πάντα ...ευχαριστω Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από biotrue21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα!😉 Για να ενισχύσω το thread παραθέτω και εδώ τις φωτο από τις τελευταίες αλλαγές στο build μου το οποίο έγινε dual loop. Αφιέρωσα αρκετό χρόνο και κόπο αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Τις επόμενες μέρες θα γίνει delid επιτέλους και θα μπει copper ihs με liquid metal όπως επίσης και η μητρική θα αντικατασταθεί με Formula. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από IoannisLp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 8:29 ΠΜ, IoannisLp είπε Τις επόμενες μέρες θα γίνει delid επιτέλους και θα μπει copper ihs με liquid metal όπως επίσης και η μητρική θα αντικατασταθεί με Formula. Πολυ ομορφο αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη. Αφου θα μπει αλλη μητρικη δεν θα αλλαξουν τα bends και οι αποστασεις απο και προς αυτην; Τσαμπα κοπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, narta είπε Πολυ ομορφο αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη. Αφου θα μπει αλλη μητρικη δεν θα αλλαξουν τα bends και οι αποστασεις απο και προς αυτην; Τσαμπα κοπος; Καθόλου το μόνο εύκολο για εμένα συνέχεια bends κάνω πλέον! 😂 Το ευχαριστιέμαι επόμενως δεν είναι κόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IoannisLp είπε Καθόλου το μόνο εύκολο για εμένα συνέχεια bends κάνω πλέον! 😂 Το ευχαριστιέμαι επόμενως δεν είναι κόπος. Αν αποφασισω να παω κ γω σε σκληρο σωληνα καποια στιγμη,θα εισαι ο πρωτος που θα στειλω μνμ... Εχω κ μια ξαδελφη να σου κανω προξενιο.. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Έτοιμος καί εγώ λιγο διαφορετικής φιλοσοφίας 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Αν αποφασισω να παω κ γω σε σκληρο σωληνα καποια στιγμη,θα εισαι ο πρωτος που θα στειλω μνμ... Εχω κ μια ξαδελφη να σου κανω προξενιο.. Χαχαχα οκ ευχαρίστως ότι θέλεις! Μάλιστα ενδιαφέρον ακούγεται! Για στείλε να την δω!😂😜 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από IoannisLp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Dinosfan είπε Έτοιμος καί εγώ λιγο διαφορετικής φιλοσοφίας το σεμεδακι πάνω απο την auros ΝΝ ΜΗΝ λερωθεί παρακαλώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκε το παστελ ισως βάλω κανά αυτοκόλλητο στις ψυχτρες των vrm γιατί δεν πάει τόσο με το πορτοκαλί Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Dinosfan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Dinosfan είπε Μπήκε το παστελ ισως βάλω κανά αυτοκόλλητο στις ψυχτρες των vrm γιατί δεν πάει τόσο με το πορτοκαλί Ανεμιστηρες δεν εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ανεμιστηρες δεν εχεις? Είναι στο μπαλκόνι ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα