aOUaS88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μια ερωτηση προς τους "νερουλαδες", τι διαφορα σε temps εχετε στο νερου με το cpu σε dle??
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Μια ερωτηση προς τους "νερουλαδες", τι διαφορα σε temps εχετε στο νερου με το cpu σε dle?? Διαφορά θερμοκρασίας νερού με θερμοκρασία CPU; Περίπου 13-15.
aOUaS88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Διαφορά θερμοκρασίας νερού με θερμοκρασία CPU; Περίπου 13-15. Καλησπερα Sheo..Ναι διαφορα του νερου της λουπας, με τον cpu se dle.. Oσο πιο κοντα ειναι η θερμοκρασια των cores στην θερμοκρασια του νερου,τοσο το καλυτερο δν ειναι?Παει να πει κανει καλη δουλεια το block.. Eγω ας πουμε τωρα με τις δροσιες(20-22 βαθμους δωματιου) εχω διαφορα 7 βαθμους διαφορα,σε dle παντα..17-18 τα cores 24 το νερο..Θυμαμαι τις καλες μερες τ καλοκαιρι ειχα θερμοκρασια νερου 30-33.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Καλησπερα Sheo..Ναι διαφορα του νερου της λουπας, με τον cpu se dle.. Oσο πιο κοντα ειναι η θερμοκρασια των cores στην θερμοκρασια του νερου,τοσο το καλυτερο δν ειναι?Παει να πει κανει καλη δουλεια το block.. Λογικά ναι, αλλά αν την διαφορά την μικρύνεις με μεγάλη θερμοκρασία νερού, δείχνει να θες και άλλο ψυγείο. Αυτές οι μετρήσεις ήταν σε μένα, στο παλιό loop με ένα σκατομπλοκ της thermaltake που έτσι και αλλιώς δεν είχε καλή θερμική συμπεριφορά. Στην λούπα εδώ στο μεγάλο, δεν έχω αισθητήρα. Ιδανικά αυτό που θες είναι χαμηλή θερμοκρασία νερού και <10-12 βαθμούς διαφορά νερού και cpu. Μικρότερη απο 5 δεν ξέρω πως θα έχεις με χαμηλή θερμοκρασία νερού, μόνο με κανα μπλοκ απο χρυσό ξέρω 'γω. ΙΜΗΟ, καλά είσαι με 7 βαθμούς delta, αν το νερό είναι <40. 9 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Eγω ας πουμε τωρα με τις δροσιες εχω διαφορα 7 βαθμους διαφορα,σε dle παντα..17-18 τα cores 24 το νερο..Θυμαμαι τις καλες μερες τ καλοκαιρι ειχα θερμοκρασια νερου 30-33.. Κάτσε κάτσε, αυτό δεν γίνεται. Οι πυρήνες πρέπει να είναι πάνω απο την θερμοκρασία νερού, καθαρά λόγω φυσικής. Μάλλον δεν βλέπεις σωστές θερμοκρασίες. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Sheogorath 2
aOUaS88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα τωρα ειμαι κ καπως ετσι εγω(κοιταω να παρω κανα ργβ φουρφουρι) με 2 φουρφουρια + την σκονη π εχει κρυψει το μισο ψυγειο.. Απλα μ κανει εντυπωση π το cpu εχει λιγοτερη θερμοκρασια απο την θερμοκρασια δωματιου... Ας πουμε η καρτα μια 1050τι π εχω δανικη τωρα με κλειστα φουρφουρια ειναι 30-32 βαθμους Dle.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, aOUaS88 said: Καλα τωρα ειμαι κ καπως ετσι εγω(κοιταω να παρω κανα ργβ φουρφουρι) με 2 φουρφουρια + την σκονη π εχει κρυψει το μισο ψυγειο.. Απλα μ κανει εντυπωση π το cpu εχει λιγοτερη θερμοκρασια απο την θερμοκρασια δωματιου... Κάτι διαβάζει λάθος 100%. Δεν γίνεται καθαρά από μεριάς φυσικής. Θες chiller και θα είχες και προβλήματα υγροποίησης αν συνέβαινε αυτό όντως.
aOUaS88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κάτι διαβάζει λάθος 100%. Δεν γίνεται καθαρά από μεριάς φυσικής. Θες chiller και θα είχες και προβλήματα υγροποίησης αν συνέβαινε αυτό όντως. 🤔🤔 Κ μενα μ κανει εντυπωση..Καλα τωρα τα εχω κ τερμα στοκ ολα το ΒΙΟΣ...Τι να διαβαζει λαθος λες??Κ το speecy ιδια temps εδειχνε στο cpu.. Καλοκαιρι θερμοκρασια νερου ειχα 30-34 κ γυρω στα 25-30 σε cpu
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγώ θα εμπιστευόμουν τον σένσορα package, αν και σε full load λογικό είναι να μην δείχνει τις actual max temps των πυρήνων. 1
ksaderfoss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Silok είπε Για την εν λόγο μάρκα έχουμε κάποια άποψη?Σκέφτομαι να πάρω από δαύτους για λούπα μεταλλικου σωλήνα.Οι διαφορές στα ποσά είναι τεράστιες.Βέβαια θ'αγοραστούν σιγά σιγά για να γλωτώσω τελωνείο.Μόνο και μόνο οι 3 γωνίες 90 μοιρών κοστίζουν όσο μία γωνία της XSPC. Επίσης ένα ψυγείο 280 είναι ακρετό για ryzen 2700x + gigabyte 1080 g1?Προσπαθώ ν'αποφύγω το δεύτερο ψυγείο για να γλυτώσω γωνίες.Οverclock δεν θα γίνει,απλά θέλω καλύτερες θερμικές συμπεριφορές και μ'ενδιαφέρει πολύ το οπτικό κομμάτι (πουλ μουρ) https://pro2mod.aliexpress.com/store/3002061?spm=2114.10010108.0.0.1e403bf3vg1DGJ Άριστη η bykski προχωρά αφοβα, την έχω δοκιμάσει σε πολλά builds 1
birel-motosport Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/modding-cooling/psyktres-epejergastwn/alphacool-vpp655-pwm-universal-13169/?sl=el αυτή παιδιά δεν είναι ίδια με την d-5
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, birel-motosport είπε https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/modding-cooling/psyktres-epejergastwn/alphacool-vpp655-pwm-universal-13169/?sl=el αυτή παιδιά δεν είναι ίδια με την d-5 D5 της alphacool ειναι
birel-motosport Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε D5 της alphacool ειναι οπότε και αυτή επειδή είναι pwm θα μπορείς να την ελέγχεις μέσα από το software της μητρικής σωστά δεν λέω? κάπου βρήκα ότι μπορεί να κατέβει στις 800 στροφές και Max 4600 .. ρωτάω γιατί θέλω κάτι αθόρυβο και είναι αρκετά πιο φθηνή από την ek Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από birel-motosport
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, birel-motosport είπε οπότε και αυτή επειδή είναι pwm θα μπορείς να την ελέγχεις μέσα από το software της μητρικής σωστά δεν λέω? κάπου βρήκα ότι μπορεί να κατέβει στις 800 στροφές και Max 4600 .. ρωτάω γιατί θέλω κάτι αθόρυβο και είναι αρκετά πιο φθηνή από την ek Ναι συνδεεται με ενα molex απευθειας στο τροφοδοτικο και εχει και ενα ακομα 3pin που το συνδεεις στη μητρικη για τις στροφες (οπως και ολες οι αντλιες της alphacool ) . Bασικα εχει πολυ καλη τιμη φιλε αν τα ειχα θα την χτυπαγα και εγω Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ναι συνδεεται με ενα molex απευθειας στο τροφοδοτικο και εχει και ενα ακομα 4pin που το συνδεεις στη μητρικη για τις στροφες (οπως και ολες οι αντλιες της alphacool ) . Bασικα εχει πολυ καλη τιμη φιλε αν τα ειχα θα την χτυπαγα και εγω ^^ To PWM πάιρνει και το sense για τις στροφές, ένω power και ground απο μολεξ, σωστά. Άσχετο, εγώ έχω αυτήν εδώ Laing DDC και μου έχει πάρει τα αυτιά. Έτσι πρέπει να ακούγεται; Μόνιμα 12 βολτ είναι. 1
birel-motosport Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/modding-cooling/psyktres-epejergastwn/alphacool-13192-black-transparent-hardware-cooling-accessory-13192/?sl=el αυτή θέλω να πάρω που είναι έτοιμη με το Top.. η αντίστοιχη σε ek http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=61022&cat=100 πιστεύω ότι έχει μεγάλη διαφορά για τα ίδια πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα