HEL_Fly4ever Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Με την ίδια ambient σε idle είμαστε ακριβώς στα ίδια.Αλλά για να πλησιάσω σε gaming load κατάσταση τους 45-46 πρέπει να κάνω custom κι αρκετά επιθετικό το fan profile της κάρτας για ν'αρχίζουν να δουλεύουν από χαμηλότερα.Σ'αυτήν την περίπτωση είμαι στα ίδια σε gaming mode στο χρονισμό της κάρτας και 4-5 βαθμούς επιπλέον σε Overclock mode.Ευτυχώς που είναι απολύτως αθόρυβα τα fan της...!Ακόμα και σε full rpm μόλις που ακούγονται πάνω απ'τους υπόλοιπους θορύβους του χώρου και των άλλων fans του κουτιού. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα νά'χουμε... ...Είναι κάμποσες ημέρες που τρώγομαι να κάνω κάτι με το κουτί μου για να μπορεί να φανεί από μέσα το ψυγείο με τα fittings του και τα fans που τώρα καλύπτεται απ'το πάνω μέρος του πλαϊνού καπακιού. Για να μην σας ανατρέχω σε παλιότερό μου post εδώ, ανεβάζω πάλι τη φωτό πώς είναι τώρα χωρίς το καπάκι και πώς είναι με το καπάκι φορεμένο.Στην 3η φωτό φαίνεται αυτό που σκέφτηκα να κάνω. Στο κομμάτι που θα κοπεί θα μπει plexiglass πάχους 4mm ακριβώς ίδιο με το υπάρχον από κάτω "τζάμι" και με τα ίδια στρογγυλεμένα edges. Τι λέτε πώς σας φαίνεται η ιδέα?Εμένα μου φαίνεται πως θ'αναδειχτεί πολύ το βαμμένο ψυγείο με τα nickel fittings.Κι εκτός των άλλων είναι κι ο μόνος τόσο εύκολος και σύντομος τρόπος και δίχως ν'ανοίγουν ιστορίες και πολλές περιπέτειες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από HEL_Fly4ever ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρες ! Μόλις ολοκληρώθηκε ! "The galax build " 8700k , 1080ti hof , 16gb galax hof 4400mhz 😃💦 Και άλλο ένα για τον κολλητό , threadripper , asus rog zenith , 32gb corsair 3466mhz , evga 1080ti 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 @ksaderfoss Έλα ρε, Θεός! Λίγο την αμόλα καλούμπα στο δεύτερο να κρύψετε κάπως και θα είναι ταμάμ. Δεν έρχεσαι να στήσουμε και τη δική μου σε κάνα 6μηνο γιατί θέλω hard tubing αλλά δε το 'χω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε @ksaderfoss Έλα ρε, Θεός! Λίγο την αμόλα καλούμπα στο δεύτερο να κρύψετε κάπως και θα είναι ταμάμ. Δεν έρχεσαι να στήσουμε και τη δική μου σε κάνα 6μηνο γιατί θέλω hard tubing αλλά δε το 'χω? Χεχε όποτε θες ! Ε ήταν η φωτό της λύτρωσης με το που τελείωσα ! Τώρα τα συμαζέψαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ωραιος ρε Ξαδερφε 🤩 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Για την εν λόγο μάρκα έχουμε κάποια άποψη?Σκέφτομαι να πάρω από δαύτους για λούπα μεταλλικου σωλήνα.Οι διαφορές στα ποσά είναι τεράστιες.Βέβαια θ'αγοραστούν σιγά σιγά για να γλωτώσω τελωνείο.Μόνο και μόνο οι 3 γωνίες 90 μοιρών κοστίζουν όσο μία γωνία της XSPC. Επίσης ένα ψυγείο 280 είναι ακρετό για ryzen 2700x + gigabyte 1080 g1?Προσπαθώ ν'αποφύγω το δεύτερο ψυγείο για να γλυτώσω γωνίες.Οverclock δεν θα γίνει,απλά θέλω καλύτερες θερμικές συμπεριφορές και μ'ενδιαφέρει πολύ το οπτικό κομμάτι (πουλ μουρ) https://pro2mod.aliexpress.com/store/3002061?spm=2114.10010108.0.0.1e403bf3vg1DGJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Silok said: Για την εν λόγο μάρκα έχουμε κάποια άποψη?Σκέφτομαι να πάρω από δαύτους για λούπα μεταλλικου σωλήνα.Οι διαφορές στα ποσά είναι τεράστιες.Βέβαια θ'αγοραστούν σιγά σιγά για να γλωτώσω τελωνείο.Μόνο και μόνο οι 3 γωνίες 90 μοιρών κοστίζουν όσο μία γωνία της XSPC. Επίσης ένα ψυγείο 280 είναι ακρετό για ryzen 2700x + gigabyte 1080 g1?Προσπαθώ ν'αποφύγω το δεύτερο ψυγείο για να γλυτώσω γωνίες.Οverclock δεν θα γίνει,απλά θέλω καλύτερες θερμικές συμπεριφορές και μ'ενδιαφέρει πολύ το οπτικό κομμάτι (πουλ μουρ) https://pro2mod.aliexpress.com/store/3002061?spm=2114.10010108.0.0.1e403bf3vg1DGJ Ναι οι γωνιές εμποδίζουν λιγάκι τη ροή, αλλά χίλιες φορές να βάλεις 2 ψυγεία παρά να γλυτώσεις 2 γωνιές, από πλευράς απόδοσης. Χωρίς OC επαρκεί το ένα 280ρι, αν και δεν θα το έκανα. Δεν έχω άποψη για τη μάρκα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ναι οι γωνιές εμποδίζουν λιγάκι τη ροή, αλλά χίλιες φορές να βάλεις 2 ψυγεία παρά να γλυτώσεις 2 γωνιές, από πλευράς απόδοσης. Χωρίς OC επαρκεί το ένα 280ρι, αν και δεν θα το έκανα. Δεν έχω άποψη για τη μάρκα. Δεν έχεις κι άδικο,αφού έτσι κι αλλιώς είναι πάμφθηνες οι συγκεκριμένες,38mm πάχος ψυγείου είναι καλά για 2 ψυγεία 280 + 240? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Silok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Silok said: Δεν έχεις κι άδικο,αφού έτσι κι αλλιώς είναι πάμφθηνες οι συγκεκριμένες,38mm πάχος ψυγείου είναι καλά για 2 ψυγεία 280 + 240? Δεν υπάρχει καλό και κακό. Τα 25-30ρια είναι τα slim, τα 38-45 είναι τα κανονικά και τα 50-60+ είναι τα "χοντρά". Είναι θέμα τι χωράει στο κουτί σου. Πρόσεξε είναι μεγέθη χωρίς τα φουρφούρια. Θεωρητικά ένα 38ρι σε σχέση με ένα 25-30ρι έχει κάποια βατ παραπάνω θερμική μεταφορά προς το περιβάλλον. Το πόσα, είναι ανάλογα το spec του κατασκευαστή. Όχι τρελές διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δεν υπάρχει καλό και κακό. Τα 25-30ρια είναι τα slim, τα 38-45 είναι τα κανονικά και τα 50-60+ είναι τα "χοντρά". Είναι θέμα τι χωράει στο κουτί σου. Πρόσεξε είναι μεγέθη χωρίς τα φουρφούρια. Θεωρητικά ένα 38ρι σε σχέση με ένα 25-30ρι έχει κάποια βατ παραπάνω θερμική μεταφορά προς το περιβάλλον. Το πόσα, είναι ανάλογα το spec του κατασκευαστή. Όχι τρελές διαφορές. Για χώρο δεν υπάρχει θέμα,έχω το thermaltake view71,το πρόβλημα είναι το βάρος του κι όχι ο χώρος.22 κιλά άδειο να φανταστείς αλλά όπου νάναι θα του βάλω ρόδες γιατί ακόμη και η παραμικρή μετακίνηση που θέλω είναι καρκίνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Just now, Silok said: Για χώρο δεν υπάρχει θέμα,έχω το thermaltake view71,το πρόβλημα είναι το βάρος του κι όχι ο χώρος.22 κιλά άδειο να φανταστείς αλλά όπου νάναι θα του βάλω ρόδες γιατί ακόμη και η παραμικρή μετακίνηση που θέλω είναι καρκίνος Τέτοια λέγε μου, είμαι έτοιμος να πάρω το X71 TG 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Silok είπε Για χώρο δεν υπάρχει θέμα,έχω το thermaltake view71,το πρόβλημα είναι το βάρος του κι όχι ο χώρος.22 κιλά άδειο να φανταστείς αλλά όπου νάναι θα του βάλω ρόδες γιατί ακόμη και η παραμικρή μετακίνηση που θέλω είναι καρκίνος Έχω βάλει ροδακια σε κουτί με συνολικό βάρος 24 κιλά μόνο και μόνο για να το πηγαινοφερνω. Δεν γίνεται αλλιώς😝 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Τέτοια λέγε μου, είμαι έτοιμος να πάρω το X71 TG 😛 Εσύ μια χαρά είσαι,12,5 κιλά.Το γαμώτο με το view71 είναι το 5άρι tempered glass που του δίνει βάρος και το ότι δεν μπορείς να το πιάσεις από κάπου για να τραβήξεις ή να σπρώξεις,οπότε σε κάθε μετακίνηση ανοίγω το πλαϊνό για να πιάσω σίδερο,άσε που βεντουζάρει το λάστιχο του πάτου στο πλακάκι και γίνεται σαν να είναι 800 κιλά. 2 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Έχω βάλει ροδακια σε κουτί με συνολικό βάρος 24 κιλά μόνο και μόνο για να το πηγαινοφερνω. Δεν γίνεται αλλιώς😝 Ε ναι,τα έχω παραγγείλει ήδη γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση,έχω και τη μέση μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 xtremerigs.net εχει συγκριτικά για πολλά ψυγεία και blocks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα