Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ναι σίγουρα πρώτα θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. πάντως κοίταγα και την h150 pro ξέρω θα μου πείτε με τρώει ο ποπός μου πάλι 😄

απλα τα 5 χρονια εγγυσης ειναι δελεαστικα

θα δω τι θα κανω μη σας ζαλισω αλλο guys 

Ρε συ μιας κ ειχες ηδη ΑΙΟ κ σ χαλασε εγω θα σου προτεινα να πας(εστω) σε καποιο πακετακι της εκ κ για την φαση κ γτ σιγουρα θα ειναι ποιο αξιοπιστο κ θα μπορεις να την επεκτινεις πιο μετα..

Επισης το ΑΙΟ κ να μην σ χαλασει(λεω εγω τωρα)σε 2-3 χρονια σιγουρα θα εχει μαζεψει  "μακα" μεσα κ θα εχει λιγοτερη αποδοση,ενω την custom την ανοιγεις καθε χρονο καθαριζεις το μπλοκακι σου,καθαριζεις το ψυγειακι σου αλαζεις κ τα μαρκουτσακια σου κ ειναι καινουριος + οτι θα εχει καποια καλυτερη αποδοση..

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν σε πιστωτικό, αλλά αν έχουν την ίδια ΑΙΟ μπορούν να σε υποχρεώσουν σε αλλαγή.

Ισως μπορέσεις να το περάσεις under the radar αν ζητήσεις πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο, και ζητήσεις χρήματα άλλη φορά/μέρα.

• Like 1
  • Thanks 1

Την έχουν την ίδια διαθέσιμη αυτό φοβαμε μήπως δεν δεχτούν να δώσουν πιστωτικό και μου στείλουν καινούργια h100,  σε αυτήν την περίπτωση αυτό που θα κάνω είναι να την πουλήσω εδώ στο site σφραγισμένη και να βρω μια αεροψυκτρα να κάνω την δουλειά μου μέχρι να μαζέψω τα χρήματα να πάρω απευθείας από την ek κάτι καλό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 22/9/2018 στις 9:42 ΜΜ, Sarandis είπε

Πάνω χωράει απλά φαίνεται λίγο όγκος. Random εικόνα.

YΓ: Πάλι πήρα λιγότερα fittings...

Απόκρυψη περιεχομένων

imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fwh44r9yoe2j01.jpg

Καλά η φωτό είναι φωτιά. Πολύ ωραίο το εργαλείο.

Επεξ/σία από spyreto88

Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε μικρή αντλία, με (πλαστικά) barb fittings (δεν θα φαίνεται και θέλω κάτι πολύ φθηνό). Θα μπει εκτός πισι, όποτε δεν θέλω να δώσω πολλά. Γενικά την φθηνότερη μικρή 12βολτ που θα δουλεύει. Από κάποιο αξιόπιστο (κινέζο-)μαγαζο.

πχ τι λέτε για αυτήν; https://www.ebay.com/itm/DC12V3M240L-H-Mini-Magnetic-Brushless-Motor-Water-Pump-Lift-300CM-Water-Proof-/283106312570

Generic αντλία με ικανότητα ύψους στα 3μέτρα και περίπου 240 λίτρα ανα ώρα. Την βρίσκω και με 6-7$, υπάρχει λόγος να μην πάρω αυτήν με τα 3;

12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε μικρή αντλία, με (πλαστικά) barb fittings (δεν θα φαίνεται και θέλω κάτι πολύ φθηνό). Θα μπει εκτός πισι, όποτε δεν θέλω να δώσω πολλά. Γενικά την φθηνότερη μικρή 12βολτ που θα δουλεύει. Από κάποιο αξιόπιστο (κινέζο-)μαγαζο.

πχ τι λέτε για αυτήν; https://www.ebay.com/itm/DC12V3M240L-H-Mini-Magnetic-Brushless-Motor-Water-Pump-Lift-300CM-Water-Proof-/283106312570

Generic αντλία με ικανότητα ύψους στα 3μέτρα και περίπου 240 λίτρα ανα ώρα. Την βρίσκω και με 6-7$, υπάρχει λόγος να μην πάρω αυτήν με τα 3;

bro !!! παρτο σιγα μια χαρα ειναι δε χανεις και τιποτε  3 ευρο.....  ουτε καραμελες δε παιρνεις !!:-D

εγω ειχα παρει ενα τετοιο μικρο  αλλα στα 220 volt ομως τελικα δε με βολεψε  επειδη αλλαξα project  αλλα τοδωσα σε ενα φιλο και το κανε μοντα συντριβανι !!!:cool:

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε

Για όλα αυτά που τραβάω φταίει ο σπαρταν...

Προσθήκη 2 ψυγείου στο επάνω μέρος

IMG_20180929_193742.jpg

Λογικά το ξέρεις, αλλά οι πάνω ανεμιστήρες είναι ανάποδα.

Ένα ψυγείο έχεις μόνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ψυγεία έχω το ξέρω ότι τα επάνω ανεμιστηρακια βάζουν μέσα αέρα

IMG_20180929_194512.jpg

Με έναν γρήγορο υπολογισμό -4 έως 5 είδα αλά ξαναλέω ότι τα ανεμιστηρακια είναι στην ελάχιστη ένταση που μπορούν να δουλέψουν 600- 700 rpm

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 1

15 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Με έναν γρήγορο υπολογισμό -4 έως 5 είδα αλά ξαναλέω ότι τα ανεμιστηρακια είναι στην ελάχιστη ένταση που μπορούν να δουλέψουν 600- 700 rpm

Πόση διαφορά έχεις (coolant delta temp.) σε coolant temp. σε idle και πόση under load σε σχέση με την ambient temp?

Πολύ εύστοχη η ερώτηση σού ......δεν έχω ιδέα

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η αλλαγή έγινε την ίδια στιγμή δηλαδή κάθομαι και παίζω 30-40λεπτα σταματάω προσθέτω το ψυγείο και επαναλαμβάνω το ίδιο και βλέπω -5 βαθμούς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, birel-motosport είπε

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η αλλαγή έγινε την ίδια στιγμή δηλαδή κάθομαι και παίζω 30-40λεπτα σταματάω προσθέτω το ψυγείο και επαναλαμβάνω το ίδιο και βλέπω -5 βαθμούς

...Δλδ για να καταλάβω...η σύγκριση που μας δίνει τους -5 βαθμούς είναι χωρίς κι έπειτα με το επάνω ψυγείο στο loop ή με το πάνω ψυγείο σε διαφορετικό fun installation (input vs output)?Κι οι -5 βαθμοί είναι πού?Σε CPU,ή σε GPU και σε τι κατάσταση?Full load (gaming) ή idle?

Sorry για τις τόσες ερωτήσεις αλλά οι -5 βαθμοί φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση...!

Επεξ/σία από HEL_Fly4ever

Η σύγκριση θερμοκρασιών που σου λέω είναι με ένα ψυγείο 360 χάλκινο slim οι ανεμιστήρες στα ψυγεία στις χαμηλότερες τροφές που μπορούν να δουλέψουν 

Και λέω Με το που έβαλα άλλο ένα ψυγείο 240 σε σειρά με το ψυγείο το 360 με τις ίδιες στροφές ανεμιστήρα η gpu 1080ti σε full load έπεσε 5 βαθμούς

Όλες οι μετρήσεις γίνανε εκείνη τη στιγμή σε διάστημα το πολύ 2 ωρών

...Ααα κατάλαβα,ο.κ.Αρα σίγουρα η διαφορά οφείλεται στην επιπλέον ψυκτική επιφάνεια του 240ριού που πρόσθεσες στο loop.Λογικό μ'ακούγεται.

BTW τι θερμοκρασίες σου βγάζει η gpu σε gaming load και σε idle και σε ποιά θερμοκρασία δωματίου?Ρωτάω γιατί θέλω να συγκρίνω τη δική μου έστω κι αν είναι άλλης μάρκας με διαφορετικά ρολόγια κι (ακόμα) αερόψυκτη.

Θερμοκρασία δωματίου 25 έως 26 η κάρτα γραφικών είναι idle 30-31 και σε full load 45 46 με τους ανεμιστήρες στην πιο χαμηλή ρύθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...