aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Ήρθε ο καιρός να μελετήσω κι εγώ σιγά σιγά το custom loop που θέλω να βάλω σε αυτό το σύστημα που θα στηθεί μόλις βγουν τα CPU. Στήσιμο από το μηδέν. CPU μάλλον 9900K ή/και 9700Κ. GPU 1080Ti FTW3. Μητρική δεν ξέρω, οι καινούριες ASUS Z390 δε φαίνονται συμβατές με τα monoblocks, ακούω προτάσεις, έχω προβληματιστεί με το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το loop πώς σας φαίνεται? Ίσως πρέπει να αλλάξω τα ανεμιστήρια με τα -ER που κλείνουν τελείως κάτω από κάποια PWM. Το βλέπω σαν επένδυση και θέλω να μου φάει μέρες για να το στήσω σωστά. Κουτί Fractal Design Define R6. Απ' ό,τι είδα παίρνει δύο 360ρια ψυγεία, ειδικά αν το ένα είναι slim. Όλες οι προτάσεις δεκτές. Αξίζει να πάω σε παχύτερους σωλήνες ή/και hard tubing ή θα μου βγει η ψυχή χωρίς λόγο; Για μενα εαν μπορεις κ σου χωραει παρει "ΧΕ" ψυγειο... Οσο για ανεμηστηρια εχω δοκισει τα vardar κ μονο καλα λογια εχω να πω..Εχουν απιστευτη αποδοση κ χαμηλο θορυβο..Κ για Intake σε κουτι αμα θες θα κανουν πολυ καλη δουλεια..Ασυζητητί Vardar για ανεμηστηρια..Επισης παρε fiitings με κανα χρωματακι,μην παρεις νικελ Οσο για σοφτ η χαρντ πηγαινε για αρχη στο σοφτ π ειναι κ πιο ευκολο κ πιο εργονομικο..Οπως ειπε κ ο Seo σε αλλαγη hardware το χαρντ θα σε κοθρασει πολυ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Για rad ρίξε μια ματιά και κατά Hardwarelabs μεριά...Τό'ψαξα πολύ προτού καταλείξω εκεί και μόνο τα καλύτερα άκουσα/διάβασα απ'όλους,ειδικά σε ξένα forums.Από ποιότητα κατασκευής απλά δεν παίζονται κι όσο για επιδόσεις απλά μαμάνε...ειδικά αν βάλεις push/pull σε rad της σειράς GTR θα νιώσεις τι πά να πει ψυγείο κυριολεκτικά!Τα 1100W thermal capacity του 240χ5cm ψυγείου μου και τα 1950W του 360χ5 που πολύ θα τό'θελα αλλά δε χωρούσε στο κουτί ούτε κατά διάνοια νομίζω πως λένε αρκετά.Αααα κι όσες φορές και μ'ό,τι κι αν τό'πλυνα εσωτερικά προτού τοποθετηθεί δεν έβγαλε το παραμικρό από μέσα του.Αν δεν είχε την χαρακτηριστική μυρωδιά του αδούλευτου all copper ψυγείου μπορεί και να νόμιζα πως μού'στειλαν used κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης, υπόψιν τα Vardar είναι 26mm παχιά και όχι 25, εγώ είχα θέμα για αυτό, με τις βίδες. Just a quick note. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Επίσης, υπόψιν τα Vardar είναι 26mm παχιά και όχι 25, εγώ είχα θέμα για αυτό, με τις βίδες. Just a quick note. Δεν ερχονται με δικες τους βιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Επίσης, υπόψιν τα Vardar είναι 26mm παχιά και όχι 25, εγώ είχα θέμα για αυτό, με τις βίδες. Just a quick note. x25 αναφερει σε ολους του ανεμηστηρες η EK στο site της..Εσυ απο που το ειδες το 26??🤔🤨 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν ερχονται με δικες τους βιδες? Ερχονται τα ψυγεια ομως... Η εχουν κανα δεκαρι απο eshop.. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από aOUaS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Ερχονται τα ψυγεια ομως... Η εχουν κανα δεκαρι απο eshop.. Μ@λ@κια επρεπε να εχουν δικες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μ@λ@κια επρεπε να εχουν δικες τους ΕΕ σου εχουν αλλα τις μικρουλες ..Ασε ειχα 3 δωδεκαρηδες βαρδαρηδες στο rad κ τους εδωσα κ πηρα της coolermaster ενα rgb πακετακι π ειχε μ 3 φαν,στο ειχα πει κ πιο παλια αν θυμασαι.. Η αποδοση π ειχαν τα CM στο τερμα(1400-1500 στροφες) οι βαρδαρηδες ειχαν την ιδια στις 700-900 στροφες..Τους εδωσα πριν κατι μερες τους CM κ θελω να παρω 3 rgb βαρδαρηδες..Στην εκ εχουν 22 ευρο ο ενας..Κ εστειλα στο eshop email αν μπορουν να τους φερουν,που τους εφεραν κ τους εχει 25 ευρο τον εναν..κ τους ξαναεστειλα email κ τους λεω να τους βαλουνε στα crazy sundays γτ τους θελει πολυς κοσμος κ η τιμη αυτη δν ειναι πολυ προσιτη κ κατι τετοια..χααχαχ...Κ μ λενε προωθησαμε το email σας στο αρμοδιο τμημα.. Αυριο ειναι η 2η Κυριακη μετα το email που τους εστειλα..Εχουν βαλει κατι rgb TT χ3 προσφορα τωρα που με εψηνε πολυ να τους παρω αλλα δν θα ειναι βαρδαρηδες στην αποδοση το μονο σιγουρο..Οποτε περιμενω να δω κ αυριο αλλιως λεω να τους παρω απο την εκ μαζι με κατι αλλα πραγματα π εχω κ ενα κωδικο με 10% εκπτωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aOUaS88 είπε ΕΕ σου εχουν αλλα τις μικρουλες ..Ασε ειχα 3 δωδεκαρηδες βαρδαρηδες στο rad κ τους εδωσα κ πηρα της coolermaster ενα rgb πακετακι π ειχε μ 3 φαν,στο ειχα πει κ πιο παλια αν θυμασαι.. Η αποδοση π ειχαν τα CM στο τερμα(1400-1500 στροφες) οι βαρδαρηδες ειχαν την ιδια στις 700-900 στροφες..Τους εδωσα πριν κατι μερες τους CM κ θελω να παρω 3 rgb βαρδαρηδες..Στην εκ εχουν 22 ευρο ο ενας..Κ εστειλα στο eshop email αν μπορουν να τους φερουν,που τους εφεραν κ τους εχει 25 ευρο τον εναν..κ τους ξαναεστειλα email κ τους λεω να τους βαλουνε στα crazy sundays γτ τους θελει πολυς κοσμος κ η τιμη αυτη δν ειναι πολυ προσιτη κ κατι τετοια..χααχαχ...Κ μ λενε προωθησαμε το email σας στο αρμοδιο τμημα.. Αυριο ειναι η 2η Κυριακη μετα το email που τους εστειλα..Εχουν βαλει κατι rgb TT χ3 προσφορα τωρα που με εψηνε πολυ να τους παρω αλλα δν θα ειναι βαρδαρηδες στην αποδοση το μονο σιγουρο..Οποτε περιμενω να δω κ αυριο αλλιως λεω να τους παρω απο την εκ μαζι με κατι αλλα πραγματα π εχω κ ενα κωδικο με 10% εκπτωση.. Τους rgb τους χαλβαδιαζα προχθες αλλα 22ευρω... Ελεγα να παρω 6 vardar αυτους με τις χαμηλοτερες στροφες 1150 αν δεν κανω λαθος για Push pull και μετα ειδα τους rgb αλλα 22χ6 = 132 kai 20 τα μεταφορικα περιπου μας κανουν 150+ ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τους rgb τους χαλβαδιαζα προχθες αλλα 22ευρω... Ελεγα να παρω 6 vardar αυτους με τις χαμηλοτερες στροφες 1150 αν δεν κανω λαθος για Push pull και μετα ειδα τους rgb αλλα 22χ6 = 132 kai 20 τα μεταφορικα περιπου μας κανουν 150+ ευρω... Οταν κανω log in μου τους εχει 22.82..Οταν δν ειμαι logarismenos με καποιο λογαριασμο μου τους εχει 21.90..Οτι να ναι..Αν θες κανονιζουμε να τους παρουμε μαζι να βαλουμε μισα μισα τα μεταφορικα κ το κουπονι 10% π εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Οταν κανω log in μου τους εχει 22.82..Οταν δν ειμαι logarismenos με καποιο λογαριασμο μου τους εχει 21.90..Οτι να ναι..Αν θες κανονιζουμε να τους παρουμε μαζι να βαλουμε μισα μισα τα μεταφορικα κ το κουπονι 10% π εχω Bασικα καθε φορα που μπαινω στην ek δεν ξερω τι να πρωτο παρω. Απο την μια σκεφτομαι να παρω ενα Monoblock για την prime x470 pro ,απο την αλλη λεω μολις μου στειλουν καινουρια απο rma να την πουλησω και να παρω αλλη μητρικη και να χτυπησω ενα velocity waterblock που μολις το ειδα με τρελανε. Απο την αλλη δεν θελω να χαλασω αλλα λεφτα. Υπαρχει μια συγχυση στον εγκεφαλο μου αυτη τη στιγμη 🤣 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aOUaS88 είπε x25 αναφερει σε ολους του ανεμηστηρες η EK στο site της..Εσυ απο που το ειδες το 26??🤔🤨 Ερχονται τα ψυγεια ομως... Η εχουν κανα δεκαρι απο eshop.. Ο χάρακάς μου, και το γεγονός ότι δεν βιδώνανε στο ψυγείο με τις 25άρες βίδες, γιατί έιχα χοντρή λαμαρίνα. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικά (αν και σε μένα ήταν dealbreaker) αλλά το αναφέρω. Αν και τσατίστηκα απίστευτα που δεν μπόρεσα να τους βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ο χάρακάς μου, και το γεγονός ότι δεν βιδώνανε στο ψυγείο με τις 25άρες βίδες, γιατί έιχα χοντρή λαμαρίνα. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικά (αν και σε μένα ήταν dealbreaker) αλλά το αναφέρω. Αν και τσατίστηκα απίστευτα που δεν μπόρεσα να τους βάλω. OI βιδες ειναι 30μμ μακρος οχι 25μμ... Η αληθεια ειναι οτι κ μενα με δυσκολεψαν λιγο αλλα της εβαλα..Χρειαζετε λιγο πιεση η μπορεις να "τραβηξεις λιγο πιο εξω τα αυτακια"απο το ψυγειο..Εγω αυτο εκανα κ φτανανε μια χαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, aOUaS88 είπε OI βιδες ειναι 30μμ μακρος οχι 25μμ... Η αληθεια ειναι οτι κ μενα με δυσκολεψαν λιγο αλλα της εβαλα..Χρειαζετε λιγο πιεση η μπορεις να "τραβηξεις λιγο πιο εξω τα αυτακια"απο το ψυγειο..Εγω αυτο εκανα κ φτανανε μια χαρα.. Δεν είναι όλες 30mm και είχα χοντρή λαμαρίνα. Στην περίπτωσή μου το 1mm ήταν dealbraker, και με χάλασε που δεν το είχαν προσέξει, αλλά πρακτικά στο πάχος λέγανε μλκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν είναι όλες 30mm και είχα χοντρή λαμαρίνα. Στην περίπτωσή μου το 1mm ήταν dealbraker, και με χάλασε που δεν το είχαν προσέξει, αλλά πρακτικά στο πάχος λέγανε μλκίες. Εγω ηξερα οτι ειναι στανταρ το μακρος την βιδας για τα ψυγεια.. Εσενα με 25μμ βιδες πρεπει να απειχε πολυ η βιδα απο την τρυπα λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι rgb κλείνουν κιόλας με χαμηλό pwm, ψηθηκα... Δεν χωράνε χοντρά ψυγεία στο define. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα