mindtrapper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Αν ενδιαφέρει κάποιον μελλοντικά, έτσι γίνεται η δουλειά: https://linustechtips.com/main/topic/285060-the-correct-method-to-leaktest-and-commision-a-loop-before-use/ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το στήσιμο του πρώτου μου custom loop.Εκτός του κλασσικού leak test που έγινε και ήταν απόλυτα επιτυχές άλλα tests και δοκιμές δεν έχουνε γίνει ακόμα αλλά από τα λίγα που πρόλαβα να δω ήταν το coolant temp. που σε gaming κατάσταση κυμαίνονταν από 31,7~33,2 με θερμοκρασίες χώρου στους 29-30 βαθμούς.Στο idle ήταν στην ίδια ή το πολύ 1 βαθμό πάνω απ'την ambient.Εννοείται πως το οπτικό αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμα κι εμένα τον ίδιο που είμαι fan του συγκεκριμένου χρωματικού συνδιασμού. Και για των λόγων το αληθές ακολουθούν οι απαραίτητες φωτό.Η φωτό του waterblock που δείχνει τη θερμοκρασία του ψυκτικού τραβήχτηκε με θερμοκρασία δωματίου 31,5 βαθμούς ακριβώς!Τα fan του ψυγείου στις 1300~1500 rmp δεν ακούγονται καθόλου (το χωρό βέβαια μόνον ήσυχο δεν το λές εξαιτίας του δρόμου κάτω) και η αντλία γυρίζει γύρω στις 1700~2000 rmp. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 650 η εν λόγο κάρτα σιγά μην άφηνα τέτοια ευκαιρία... RTX απο Πάσχα και αν 😁 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Dinosfan 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Dinosfan είπε 650 η εν λόγο κάρτα σιγά μην άφηνα τέτοια ευκαιρία... RTX απο Πάσχα και αν 😁 Μεταχειρο?? Η καινούργια?? Επικό deal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, emperorN είπε Μεταχειρο?? Η καινούργια?? Επικό deal Μετέχειρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 @emperorN Ωραια υπογραφη φιλε.. 😂😂 ...εχεις ξεχασει περιφερειακα ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε @emperorN Ωραια υπογραφη φιλε.. 😂😂 ...εχεις ξεχασει περιφερειακα ομως περίεργος είσαι άλλα τα έβαλα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα κοπων και βασανων ολοκληρωθηκε το συστημα. Βαφτηκε ασπρο το εσωτερικο του κουτιου ,μπηκε και μια καρτα με w/b , ηρθε και το pastel uv white και ξεμπερδεψαμε επιτελους Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε ξεμπερδεψαμε επιτελους Δεν ξέρω πόσο σε ταλαιπώρησε (αρκετά φαντάζομαι), αλλά το άσπρο εσωτερικά είναι φοβερό, το είχα κάνει στο παλιό μου κουτί (540) και φωτίζει/αναδεικνύει το HW πολύ καλύτερα σε σχέση με τη μαυρίλα... εσύ το ταίριαξες κιόλας με το υγρό του loop και είναι σούπερ Αυτό που λείπει τώρα είναι φώτο αντίστοιχη του circus festival με του RGB το κάγκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Μετα κοπων και βασανων ολοκληρωθηκε το συστημα. Βαφτηκε ασπρο το εσωτερικο του κουτιου ,μπηκε και μια καρτα με w/b , ηρθε και το pastel uv white και ξεμπερδεψαμε επιτελους Τέλειο bro!Ωραίος... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Δεν ξέρω πόσο σε ταλαιπώρησε (αρκετά φαντάζομαι), αλλά το άσπρο εσωτερικά είναι φοβερό, το είχα κάνει στο παλιό μου κουτί (540) και φωτίζει/αναδεικνύει το HW πολύ καλύτερα σε σχέση με τη μαυρίλα... εσύ το ταίριαξες κιόλας με το υγρό του loop και είναι σούπερ Αυτό που λείπει τώρα είναι φώτο αντίστοιχη του circus festival με του RGB το κάγκελο Η αληθεια ειναι οτι δεν με κουρασε ιδιαιτερα ,απλα επρεπε να περιμενω για να ερθουν καποια πραγματα που δεν υπηρχαν σε διαθεσιμοτητα. μου την εδινε η μαυριλα ρε φιλε τωρα με το ασπρο σπαει και το υγρο ειναι πιο ωραιο απο οσο περιμενα χαλαλι τα λεφτα ,δεν εχω επεξεργαστη τον εχω στειλει για rma ,οταν μου στειλει η amd καινουριο θα τον κουμπωσω και θα γινει του λαμπιονιου το καγκελο 😂 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραιο βγηκε,nice...Καθομουνα σχεδον μια μερα να βαλω αυτοκολλητο carbon στο εσωτερικο του κουτιου,που δν λεω ωραιο φαινεται απο την σκετη μαυριλα κ τωρα θα με εχεις κανει να σκεφτομαι να τα ξηλωνω ολα κ να το βαφω κ γω...😂😂 Σκεφτομαι ομως να παρω plasti dip με τπτ uv reactions εαν υπαρχει oποτε μην χρεαιζεται παλι βαψιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Ωραιο βγηκε,nice...Καθομουνα σχεδον μια μερα να βαλω αυτοκολλητο carbon στο εσωτερικο του κουτιου,που δν λεω ωραιο φαινεται απο την σκετη μαυριλα κ τωρα θα με εχεις κανει να σκεφτομαι να τα ξηλωνω ολα κ να το βαφω κ γω...😂😂 Σκεφτομαι ομως να παρω plasti dip με τπτ uv reactions εαν υπαρχει oποτε μην χρεαιζεται παλι βαψιμο... Eνα αστραρι σε σπρει και ενα λευκο ματ και δεν θελεις τπτ αλλο... θα κανουν την δουλεια τα led των ανεμιστηρων. Εγω ειχα παρει στην αρχη λευκο να του ριξω και λιγο μαυρο μεσα να το σπασω και να το βαψω με το πιστολι αλλα μετα βαριομουνα ,και πηγα και πηρα ενα απλο λευκο ματ σπρει και το εβαψα μπαμ μπαμ. Απλα θελει προσοχη οπου υπαρχουν γριλιες μην σου περασει το χρωμα απο πισω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyreto88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά όσον αφορά την Barrow ακούω τα καλύτερα. Ειδικά για την 4η γενιά των fittings (v4) λένε οτι είναι ανώτερα από τα Bitspower. Έχουν εσωτερικά 3 o-rings που στεγανοποιούν το σωλήνα +1 που βάζουμε πάνω στο σωλήνα. Άλλοι λένε πως η Barrow προμηθεύει την Bitspower. Στο Αλί οι τιμές δεν παίζονται, αρκεί, να κάνει κάποιος μικρές παραγγελίες. Όχι σαν εμένα που την έκανα bulk και τώρα νιώθω λες και μ έχει πέσει το σαπούνι στα απωδητήρια. Επειδή διάβασα στο νήμα οτι κάποιοι θέλουν να μάθουν, θα τραβήξω φωτό να δείτε πως είναι από πρώτο χέρι. Πάντως μέχρι και στο Linus και JayzTowCents λένε πολύ καλά πράγματα. Κι αυτοί συνήθως κράζουν όταν κάτι είναι μούφα. Απλά οι τιμές είναι ακαταμάχητες, οι κριτικές εκστατικές. Custom loop με 2 ψυγεία CPU block, GPU full cover block, πολλά fittings, angled 90, flowmeter, 6m tubes και πολλά άλλα καλούδια με 410ε. 250ε κάτω από ΕΚ. Θα ακολουθήσουν φωτό όταν τα πάρω στα χέρια. Προς το παρόν, προσπαθώ να ξεφύγω από τα γαμψά νύχια του Τελώνη(χωρίς καμία απολύτως επιτυχία). Τώρα δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει αρνητικές εμπειρίες ας πει κάτι, μην κάψω καμία κάρτα. Επίσης ανεμιστήρες για Radiators τι προτείνετε? Λέω να πάρω τους NZXT Aer P120 120mm στα 13 ευρώ το κομμάτι. Υπάρχει κάποια πρόταση? Για υγρό Πήρα MAYHEMS X1 CLEAR 1L, MAYHEMS X1 CONCENTRATE CLEAR 100ML το οποίο θα αναμιχθεί με απιονισμένο νερό, MAYHEMS DYE UV GREEN 15ML, MAYHEMS DYE UV LASER GREEN 15ML και μια LEDοταινία Blacklight για να γυαλίζουν τα υγρά. Γενικά τα υγρά πως σας φαίνονται παιδιά? Να το προχωρήσω? Πρώτη μου λούπα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από spyreto88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, spyreto88 είπε . Επίσης ανεμιστήρες για Radiators τι προτείνετε? Λέω να πάρω τους NZXT Aer P120 120mm στα 13 ευρώ το κομμάτι. Υπάρχει κάποια πρόταση? Γεια σου φιλε..Για φουρφουρια μιας κ θες 12 αρια κ για rad παρε απο eshop της EKWB που τους εχει σε προσφορα,τους εχω κ εγω σε 6mm ψυγειο κ κανουν απιθανη δουλεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα