Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ολα καλα να πάνε εύχομαι ..κατι παρομοιο  πήγα να πάθω και εγώ με το μπλοκ τον ραμ τα fitings της εκ ειναι τοσο αιχμηρά ώστε να καθαρίζουν το σπειρομα τον μπλοκς και να στεγανοποιει χωρις να χρειαζετε το ο ρινγκ... άλλα όταν το βάλεις σε μια γωνιά πχ στεγανοποιήσει μόνο το ο ρινγκ .... εν το μεταξύ θέλω και εγω να κάνω επέκταση της λοοπας και σκεφτόμουν μοιπος πάω σε άλλη εταιρία για να γλιτώσω κάνα €... στην εκ βγαίνουν ενα 250αρι ...http://prntscr.com/kn00zg χωρις σωλήνες και μπλοκ gpu 😥

• Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, emperorN είπε

ολα καλα να πάνε εύχομαι ..κατι παρομοιο  πήγα να πάθω και εγώ με το μπλοκ τον ραμ τα fitings της εκ ειναι τοσο αιχμηρά ώστε να καθαρίζουν το σπειρομα τον μπλοκς και να στεγανοποιει χωρις να χρειαζετε το ο ρινγκ... άλλα όταν το βάλεις σε μια γωνιά πχ στεγανοποιήσει μόνο το ο ρινγκ .... εν το μεταξύ θέλω και εγω να κάνω επέκταση της λοοπας και σκεφτόμουν μοιπος πάω σε άλλη εταιρία για να γλιτώσω κάνα €... στην εκ βγαίνουν ενα 250αρι ...http://prntscr.com/kn00zg χωρις σωλήνες και μπλοκ gpu 😥

Ειναι πανακριβα τα ρημαδια οταν σκεφτομαι οτι εδωσα για μια χουφτα πραγματακια 200 ευρω με ψιλοπιανει η καρδια μου :D Ριξε καμια ματια και σε αλλες εταιριες αλλα δεν νομιζω οτι θα πεσει και πολυ η τιμη δυστυχως.

Και μια ερωτηση αν για κανα δυο βδομαδες τρεχει η λουπα με απιονισμενο νερο χωρις τπτ αλλο μεσα θα εχει θεμα ? Γιατι θα αργησει να μου ερθει το υγρο της Μayhems αλλα θελω να το δουλεψω το συστημα αυριο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, emperorN είπε

έτσι όπως τα λες....  τα barrow τα έχεις δοκιμάσει?

Οχι μονο της alphacool εχω δοκιμασει και της phobya (τα οποια δεν ξερω πραγματικα ποιας εταιριας ειναι )

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, emperorN είπε

alpha cool απο που τα προμηθευσαι αν επιτρέπετε?

Oταν ειχα αγορασει πριν χρονια ειχα βρει στο eshop ,τωρα δεν ξερω αν μπορεις να βρεις απο ελλαδα καπου ,ριξε μια ματια εδω

αν και απο οτι βλεπω παιζει να ειναι στα ιδια και πιο ακριβα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

το θέμα είναι να γλυτώσουμε κάνα € όμως εεε?? τα (bitspower μου αρέσουν και έμενα βασικά) νομίζω στο θέμα κόστους  κίνησε αναγκαστικά προς την έξω αγορά.. τα κινεζομαγαζα τι λένε έχετε άποψη? 

• Like 1

7 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Πες οτι τα εσφιγγες με αεροκλειδο τα fittings κ ασε τα σαπια... :P

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα αεροκλειδο και εβαλα το δραπανο στην κρουση :D

Ασχετο αλλα κοιταξτε ενα κουκλι ρε παιδια ,κολλησα θα βαψω το εσωτερικο του κουτιο ασπρο.

Screenshot_2018-08-01-10-58-24.png.8a2a80d4e0e17f8402b5ac6d856053c1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Ασχετο αλλά ωραίο...Τι έγινε τελικά?Η πολυαναμενόμενες και πολλά (στα λόγια) υποσχόμενες RTX (2080Ti και τα ρέστα) δε λένε τελικά?Μάπα το καρπούζι που λένε?Τους έχουν κατακράξει οι πάντες...!!The King is (not) dead,Long live the King 1080Ti λοιπόν...Ας μου συγχωρεθεί το off-topic αλλά βλέποντας τη 1080Ti μέσα στο κάτασπρο κουτί της εδώ πάνω δεν μπόρεσα να μην το αναφέρω...!!!

Επεξ/σία από HEL_Fly4ever

είναι κουκλί αυτό το κουτί πραγματικά.... φινετσατο και όμορφο..... το βάψεις δεν το βάψεις.... 

17 λεπτά πριν, HEL_Fly4ever είπε

...Ασχετο αλλά ωραίο...Τι έγινε τελικά?Η πολυαναμενόμενες και πολλά (στα λόγια) υποσχόμενες RTX (2080Ti και τα ρέστα) δε λένε τελικά?Μάπα το καρμπούζι που λένε?Τους έχουν κατακράξει οι πάντες...!!The King is (not) dead,Long live the King 1080Ti λοιπόν...Ας μου συγχωρεθεί το off-topic αλλά βλέποντας τη 1080Ti μέσα στο κάτασπρο κουτί της εδώ πάνω δεν μπόρεσα να μην το αναφέρω...!!!

Χαχα και ήθελα να γράψω κάτι αντίστοιχο...  Η θύελλα των ρτχ αναγκαστικά θα μπει παντού.... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αφησα να δουλευει και πηγα για δουλεια ελπιζω μην το βρω πλημμυρισμενο... 

1026970787_2018-08-2718_08_41.jpg.7bdfc3af34096df8c62a0e41bb5c7d40.jpg

Εριξα και μια παραγγελια στο eshop ,mayhems pastel uv white και ενα  angled 45  μοιρες να κουμπωσει στην εξοδο του waterblock να ειναι πιο χαλαρο.

1886532506_lue2.jpg.981b5e521a37211167c128d4860d2aed.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...